Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
20-26 березня
Public
Public
Іван Боголюбський
20 березня
Гітарні твори в стилі блюз та блюз-рок.

Alex Man
21 березня
Alex Man - закарпатський блюзовий гітарист, співак, композитор, аранжувальник, саунд продюсер. Учасник кількох десятків гурттів та музичних проектів на Україні та за її межами. В даний час гітарист, вокаліст і засновник гурту SHOWGOR (Чернівці). За довгі роки експериментів заснував власний унікальний стиль гри на гітарі який представляє собою суміш блюзу, джазу і фанк-року приправленого добрим свінгом. В арсеналі музиканта як власні композиції так і гітарні кавер версії пісень різноманітних світових виконавців таких як: Eelvis Presley, Carlos Santana, Sting, Michael Jackson, Bryan Adams, U2, Sam Smith, Hozier, Adele та інших.

"Бурдоны Черна"
22 березня
Гурт створений під натхненням постановок та вистав від КВІР "Берсерк". Наша музика є їх логічним продовженням і емоційним наповненням. Ми перша група на Буковині, яка дає слухачу можливість зануритись в загадкову музику темних часів та середньовіччя.

Юра Апельсин
23 березня
Юра Апельсин фронтмен гуртів "Механічний Апельсин" та "Nebraska" із кантрі-програмою.

"Пестициди"
24 березня
Порядні розгільдяї, працьовиті тунеядці, колишні алкоголіки і просто добрі люди - це "Пестициди"! Музику "Пестицидів" можна сприймати по-різному: Серйозно або несерйозно, із сумом або з гумором, вдумливо або поверхово. Від панку до альтернативи, від рок-н-ролу до інді - музика "Пестицидів" об\'єднує серця, душі та тіла людей різного віку та поглядів!

Святкування Дня Святого Патріка із гуртом "O\'Hamsters "
25 березня
Київська банда, що виникла як продовження славних традицій The Pogues і Шейна МакГована, вже більше семи років радує своєю музикою шанувальників irish punk і irish folk, встигла відіграти більше ста концертів в Україні і за її межами, у тому числі виступити на масштабних українських фестивалях Файне Місто і Zaxidfest в 2015 і Республіка в 2016 році. Наживо O\'Hamsters - нестримний фьюжн раздолбайскої і розвеселої лірики, гітарного драйву і танцювальних ритмів фолк-інструментів, від якого в танок пускаються без виключення усі присутні на їх виступі.

"Beer Gun"
26 беерзня
Гурт "Beer Gun" це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий! Приходьте, і ви будете в центрі енергетичного потоку молодіжного життя! Ніхто не залишиться байдужим, музиканти знайдуть потрібний акорд, щоб зіграти на струнах Вашої душі!
Сьогодні на екранах

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.20 19.00



Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.20 17.00

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.00

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.00

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17.30
Манкімен

Жанр: трилер, бойовик

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19.20

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: драма, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:10

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 19:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:20