RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Люда була у Саші першою дівчиною. Вони познайомилися у грудні 2004 року, коли відпочивали у Карпатах у зимовому таборі "Young Life". Перед Днем Святого Валентина почали зустрічатися. Сашко ще до цього вигадував для Люди усілякі пригодницькі історії, які у майбутньому планував здійснити. Першою такою історією після двох місяців побачень стало освідчення.
Освідчився із серенадою та свічками
– Я вирішив, що перше освідчення обов’язково має бути зі свічками, – ділиться секретами винахідливості Сашко. – П’ятнадцять довгих свічок я порізав на декілька маленьких і поприклеював їх до кришечок з-під "Фанти", "Кока-коли" і "Спрайту". Заздалегідь ми домовилися, що ввечері разом переглянемо фільм. Але оскільки я обслуговував банкет до другої години ночі, то приїхав до Люди дуже пізно. Вона із моєю сестрою вже заснули, так і не дочекавшись мене. Перед цим я ще заїхав на Рошу до свого друга, де взяв відеокамеру. Посеред ночі друг поїхав зі мною на вулицю 28 Червня, щоби зняти, як я буду співати під вікнами Людиної кімнати і освідчуватися їй. На тротуарі під її вікном із сорока п’яти запалених маленьких свічок я виклав серце і почав співати. Але вікна були металопластикові, і мене ніхто не почув. Тому довелося заспівати вдруге – дуже голосно. Було холодно. Я не витримав і постукав у вікно, щоби мені відчинили. Дівчата прокинулися, і я заспівав ще раз тремтячим, промерзлим голосом. Вітер задував свічки. Я сказав, що люблю її, але тоді вона мені нічого не відповіла.
– Для мене це було так несподівано, бо Сашко зробив таке для мене вперше. Тоді я ще не знала, чи маю почуття до нього, – каже Люда.
На день народження спустився на балкон
Минулого літа закохані відпочивали у таборі в Шешорах, і Сашко вирішив оригінально привітати Люду з її днем народження. Він приготував для неї футболку, де спереду було фото, де вони разом, а ззаду вірші: "Положи меня, как печать, на сердце твое, как перстень, на руку твою, ибо крепка, как смерть, любовь и лютая, как преисподня, ревность. Стрелы ее – стрелы огненные, она пламень весьма сильный. Большие воды не смогут потушить любви, и реки не зальют ее". Просто подарувати футболку Сашко ввважав примітивним. Тому о четвертій годині ранку пішов на поле і нарвав польових квітів. Через канат, прив’язаний до балкону вгорі, юнак спустився до Люди на балкон із третього на другий поверх. О пів на шосту дівчина вже прокинулася і почула, що на балконі хтось є.
– Коли я вранці побачила Сашу з оберемком польових квітів у себе на балконі, я вже не була здивована, бо знала, що від нього такого можна очікувати, – каже Люда. – Спочатку я подивилася вниз, чи не заліз він до мене знизу драбиною. А потім побачила, що висить канат і зрозуміла, як він ризикував заради мене.
Їм аплодувала уся вулиця О. Кобилянської
Закохані прозустрічалися вісім місяців. У вересні минулого року Сашко запропонував Люді одружитися. Пропозицію руки і серця юнак теж зробив незвичайно.
– У Садгорі я замовив відкриту карету у старовинному стилі і коней. У Києві замовив обручку. У драмтеатрі взяв на прокат костюм Петра І. У мене був такий трикутний капелюх, довгий кафтан, підколінники з рюшами і панталони, – розповідає Саша. – В обідню перерву ми домовилися з Людою піти пообідати. Біля РАЦСу на вулиці О. Кобилянської на нас чекала карета. Я купив букет лілій. Верхи на одному коні я під’їхав до перукарні, де працює Люда. Із крамниць повибігали і почали фотографувати мене, бо думали, що ми знімаємо фільм. Біля перукарні мене чекав фотограф. Коли я під’їхав, не було де стати – люди оточили мене з усіх боків. Я спустився до Люди з коня, став на коліно, подав їй обручку і запропонував вийти за мене заміж. Я знав, що вона погодиться. У перукарні увімкнули музику. Люди довкола аплодували нам.
Люда, коли зрозуміла, чому так багато людей зібралося біля входу до перукарні, розплакалася.
– Я була шокована, – каже дівчина. – Моє перше враження: якийсь клоун сидить на коні. Я ледь язика не проковтнула, коли побачила, що це Саша.
За місяць закохані одружилися. Ось уже дев’ять місяців вони живуть у квартирі окремо від батьків. А Саша досі продовжує дивувати Люду приємними сюрпризами.
Редактор: admin
27-07-2006, 17:51
Коментарів 0 Переглядів 1 796

Теги -
Працівники Служби порятунку тричі виїжджали на розпилення повалених дерев у місті Чернівці.
Є пошкодження енергетичної інфраструктури у шести областях
Аварійні бригади працюють над ліквідацією пошкоджень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!