RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Вперше за історію участі українок у конкурсі "Міс Всесвіт" наша красуня, вона ж колишня чернівчанка і випускниця гімназії № 4, Інна Цимбалюк змогла увійти до двадцятки фіналісток.
Інна, якій напередодні конкурсу виповнилося 21, повернулася до Києва з "Міс Всесвіт", де її захоплено називали "лялькою Барбі".
Найважчим був напружений графік: спали по 3-4 години на добу. А найбільше сумувала дівчина за маминим борщем: красунь годували суто американською їжею – салатами без смаку і фаст-фудами.
"Переможців не судять"
– Як сприйняли інші дівчата і ви перемогу пуерторіканки?
– Переможців не судять. Вона – яскрава дівчина. Але я обрала би іншу п’ятірку. Багато дівчат зі мною погоджуються – ми виділяли інших лідерів. Як на мене, вона не була лідером. Навіть тому, що їй 18 років – вона ще не сформувалася як особистість.
– Через те, напевно, вона так ефектно втратила свідомість після оголошення її "Міс Всесвіт"…
– Є різні думки з приводу цього. Багато хто каже, що це гарно продуманий піар.
– Ширяться чутки, що цей вибір мав дещо політичний характер…
– На перемогу впливає багато факторів. Пуерто-Ріко – це країна, яка готується до перемоги постійно. Позаминулого року вони отримали другу віце-міс, потім – першу. Якби дівчина повернулася ні з чим, вдома це сприйняли б як велику поразку.
Зі свого досвіду можу сказати, що до цього конкурсу слід готуватися дуже серйозно. У підготовці повинні бути задіяні не лише дівчина і національний директор, а вся країна. Це реклама і плюс країні. Вважаю, цього року ми зробили перший крок до перемоги.
– Якими були умови проживання? Кажуть, що вас годували фаст-фудами…
– Насправді це було так. Слава Богу, що була Саша Ніколаєнко, яка мені приносила різну смакоту і делікатеси. Годували не погано і не добре, а американською їжею: салати без смаку, м’ясо… Вибір був невеликим. Мені це не дуже підходить.
Я жила у кімнаті з дівчиною з Хорватії. Вона мені дуже допомагала морально, підтримувала. Ми подружилися. Також спілкувалася з росіянкою та з красунею із Ізраїлю.
Цілими днями тривали репетиції, зйомки, зустрічі, а ввечері – знову заходи, на яких потрібно було виглядати на всі 100, і щоразу – інакше. Зачіска, макіяж – усе повинно було бути свіжим, гарним.
У мене було основне завдання: протягом трьох тижнів виглядати бездоганно. І з кожним днем – дедалі краще й краще. То було нелегко, бо з кожним днем хотілося дедалі більше спати… (сміється) Але я вважаю, що в мене вийшло. Усі хвалили мене.
– У Лос-Анджелесі під час конкурсу була спека. Як її переносили?
– Навпаки – ми замерзали. Там усі схиблені на кондиціонерах. Куди не заходили – всюди змушені були вдягати кофти. Чого я не продумала – це взяти побільше теплого одягу.
– Про що ви думали, коли виходили на сцену?
– Я отримувала масу задоволення, бо дуже люблю сцену, публіку. Розуміла, що нелегко буде отримати симпатії публіки, бо там зібралися в основному люди з Латинської Америки. Вони дуже підтримували Мексику й Філіппіни. Водночас, коли був вихід в купальниках, я зірвала шквал аплодисментів.
– Як сприйняли український національний костюм?
– Він справив серйозне враження. Підходили, розглядали, хотіли торкнутися. Розпитували про його історію. Якби вибирали трійку кращих костюмів, то він би увійшов до неї. Але вибрали японку.
– Освідчення в коханні були?
– Було багато квітів, побажань. Увесь номер був заставлений квітами. Маленький хлопчик надіслав листівку зі словами, що "Міс Україна" – найкраща, і це мене дуже розчулило. Я йому відправила листівку із побажанням і маленьким подарунком.
"Заздрощів не було – відбувалася боротьба на виживання"
– Модельний бізнес, конкурси – дуже жорстка робота. Ми ж бачимо лише зовнішню картинку, а не інтриги, заздрощі…
– Зізнаюся, що я після конкурсу стомилася. Це можна порівняти з жіночою армією. Коли я розповідала, що спати доводиться по три години, знайомі дивувалися: "В армії гарантовані п’ять годин сну". Було непросто, але я розуміла, що такий шанс буває раз у житті.
– Якихось жорстоких інтриг не було?
– Тут, розумієте, усе дуже коректно. Навіть якщо були якісь ситуації, то вони були настільки високо організовані, усе настільки гарно ховалося, що нічого зайвого ніколи не казали.
– Адже ж заздрили, коли хтось вирвався вперед?
– Можу сказати, що усі лідери, які приїхали перемагати, були у собі впевненими… Там заздрощів не було. Відбувалася боротьба на виживання: "Хто витримає довше, у кого сильніша психіка, хто сильніший".
– Чи у всіх дівчат була природна краса, як у вас, чи деяким "допомогли" пластичні хірурги?
– Це не секрет, що 50 відсотків дівчат-красунь хоча б одну пластичну операцію собі робили. Вони цього навіть не приховували, а вголос обговорювали. Відбувалося обговорення подробиць – у кого нігті натуральні, у кого -ні, чи волосся натуральне. Але це була інформація не для журі, а кулуарні дівчачі розмови.
– Пластичне втручання – це силіконові груди…
– Деякі більш жорстко до цього ставляться. Навіть обличчя корегують у такому віці. Деяким це приносить перемогу.
– Ви – дуже вродлива жінка. Як така краса твориться? Порадьте читачкам "МБ" креми, маски… Чи це лише дар Божий?
– Напевно, це усе ж таки молодість поки що. Креми особливі не потрібні. А з часом, напевно, з’являться секрети краси. Поки що не скаржуся. Звичайно, раціональне харчування, спорт, якісь натуральні маски.
– Від кого із батьків ви успадкували таку вроду?
– Найбільше я подібна до тата, і у дечому – до мами. Таке поєднання – ось і вийшла я.
– Чи легко бути найвродливішою жінкою України?
– Я намагаюся залишатися тією ж Інною, якою була до титулу "Міс Україна Всесвіт". Я не почуваюся найвродливішою дівчиною країни. Насолоджуюся сьогоднішнім днем. Мені приємна увага, але я не змінююся і жодних особливих почуттів з цього приводу не маю.
– Знаки уваги з боку депутатів, впливових людей…
– Ні, такого немає.
"Що у вас тут – чернівецька мафія?"
– Навіть під час конкурсу у далекій Америці ви згадували про Чернівці. Чи підтримуєте контакти із чернівецькими друзями, однокласниками?
– У Києві усі знають, що я із Чернівців. Я ніколи цього не приховую, навпаки – кажу із гордістю. Я дуже люблю своє місто. На жаль, у мене якось не складається приїхати сюди. До речі, зараз я у гостях у дівчини, з якою дружу з дитинства. Вона також з Чернівців. З чернівецькими підтримую зв'язок.
Мені одна дівчина, яка працює на телебаченні, розповідала під час проекту "Міс Всесвіт": "У мене чоловік – з Чернівців. Що у вас тут – чернівецька мафія? Якось нас з тобою одночасно показували по телебаченню, і він переключав канали щохвилинно: "Показують мою землячку!"
Справді, у Києві відчувається чернівецька згуртованість. Ми спілкуємося, підтримуємо один одного.
– Чернівці як згадуєте? Перше кохання…
– Чернівці для мене – найрідніше місто у світі. Це найгарніше, найчистіше місто в Україні.
А щодо першого хлопчика... Напевно, якесь дитяче кохання залишилося.
– Які плани на майбутнє?
– Хочу відпочити хоча би місяць. Можливо, буде телебачення, можливо, інші пропозиції. Поки що тривають розмови з цього приводу. Як лише щось з’явиться серйозне – "МБ" повідомлю.
– Серце найвродливішої жінки України ще вільне?
– Напевно, поки що вільне.
– Отож у буковинських хлопців надія є?
– Так. Поки що надія є у всіх.


Довідка "МБ"
Інна Цимбалюк народилася 11 червня 1985 року у Чернівцях.
Модельні параметри – 86-60-90, зріст – 175 см.
Знімалася у музичних кліпах.
Зараз навчається у Національному університеті культури та мистецтв.
Кандидат у майстри спорту з гімнастики.

Редактор: admin
3-08-2006, 14:58
Коментарів 0 Переглядів 1 944

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!