RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

В Австрії розбився мікроавтобус з України
В Австрії внаслідок аварії мікроавтобуса з України шестеро з восьми людей, що були в ньому, отримали поранення, троє з них – серйозні.
Як повідомила поліція землі Каринтія, ДТП сталося 12 серпня неподалік міста Віллах. З невідомої наразі причини автобус вилетів з траси і врізався у велике дерево.
Поліція вважає, що аварія стала наслідком "секундного сну водія". Сам водій не потерпів. Пасажирами автобуса були лише жінки.


У Тирасполі підірвали тролейбус
Внаслідок вибуху в тролейбусі у Тирасполі загинула одна людина і 11 отримали поранення, повідомила керівник прес-центру МВС Придністров’я Алла Іванченко.
П’ятеро потерпілих перебувають у важкому стані в реанімації, ще шестеро – у відділенні травматології, сказала Іванченко. За її словами, вибух стався на задньому майданчику тролейбуса. Як повідомила Іванченко, це не був теракт.
Оголошено винагороду 10 тисяч доларів за інформацію, яка може сприяти розкриттю злочину. Як повідомили РІА "Новости" джерела в правоохоронних органах невизнаної республіки, на задньому майданчику тролейбуса, ймовірно, було підірвано ручну гранату РГД-5. Створено спеціальний штаб з розслідування злочину.


Сербія готова розділити Косово
Сербія "готова погодитися на поділ Косова на сербську і албанську частини, якщо для краю не буде знайдено іншого прийнятного рішення. Про це заявила 14 серпня голова Координаційного центру по Косовому і Метохії уряду Сербії Санда Рашкович-Івич.
"Якщо серби й албанці визнають факт неможливості спільного проживання, а міжнародне співтовариство погодиться з цим, тоді варіант поділу Косова був би вигідним рішенням для обох сторін", – зазначила С.Рашкович-Іви у заяві для іноземних ЗМІ.
Проте "актуальна позиція" сербського керівництва поки що залишається колишньою: значна автономія Косова у складі Сербії.
Три північнокосівські громади з переважно сербським населенням на сьогодні бойкотують центральні органи влади Косова і косівські силові структури, перейшовши таким чином на самоврядування і самостійне забезпечення правопорядку.
Позиція офіційної Приштини (столиці краю Косово) щодо неприпустимості порушення територіальної цілісності краю залишається незмінною.


У Британії діяла своя "Аль-Каїда"
За даними спецслужб, під час антитерористичних рейдів у Великобританії було затримано лідера осередку "Аль-Каїди" в цій країні. Представники Міністерства внутрішніх справ повідомили, що один із затриманих, крім планування вибухів у пасажирських літаках, підозрюється у причетності до низки інших терактів останніх років.
Як повідомили газеті "Sunday Times" співробітники контррозвідки MI5, затриманий грав одну з провідних ролей у терористичній мережі у Великобританії. Він контролював два канали вербування і відправки майбутніх терористів до тренувальних таборів у Пакистані і мав зв’язки з кашмірськими і північно-африканськими угрупованнями в країні.
Ім’я підозрюваного і його національність не розголошуються. Відомо, що він перебував під спостереженням спецслужб із серпня минулого року.
Ймовірного лідера "Аль-Каїди" у Великобританії було заарештовано після того, як спецслужбам вдалося розкрити змову, метою якої було підірвати пасажирські літаки, які вилітають з лондонського аеропорту. Зловмисники мали намір пронести на борт літаків, які прямували до США, рідку вибухівку, залиту в пляшки або банки з прохолодними напоями.


З’явилися перші фотографії Фіделя Кастро після операції
13 серпня, коли Фіделю Кастро виповнилося 80 років, кубинська газета "Juventud Rebelde" надрукувала перші фотографії лідера Куби з моменту його госпіталізації два тижні тому. На них одягнений у біло-червоний спортивний костюм Кастро розмовляє по телефону і тримає в руках суботній випуск партійної газети "Granma". У виданні також опубліковано звернення кубинського лідера до народу, в якому він заявляє, що у свій 80-й день народження "дуже щасливий". "Всім тим, хто турбується про моє здоров’я, я обіцяю боротися за нього", – йдеться в заяві Кастро. Крім того, Фідель дякує народові Куби за любов та підтримку і висловлює упевненість, що його країна "йде вперед і продовжуватиме рухатися в тому ж напрямку".
Як повідомлялося раніше, 1 серпня Фідель Кастро передав всю владу на острові своєму заступникові і молодшому братові Раулю, а сам ліг у лікарню, де йому мали зробити операцію на кишечнику. Дані про стан його здоров’я було засекречено, у зв’язку з чим з’явилися припущення, що Кастро перебуває у критичному стані або навіть помер.

Редактор: admin
15-08-2006, 22:04
Коментарів 0 Переглядів 744

Теги -

Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!