RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Днями до нашого міста завітала знімальна група "Нового каналу", яка працює над шоу-програмою "Весілля за 48 годин". Головними героями цього разу стали Андрій Волков (22 роки ) з Одеси та Інна (23 роки) із Кишинева.
– Ми хотіли одружитися тихо, – розповідає Андрій. – Але я відіслав заявку на програму, а на Хеллоуїн ми пройшли відбір у Києві. Зйомки запланували на 14-16 грудня. З Майдану Незалежності ми зі знімальною групою вирушили до Кам’янця-Подільського. З того моменту, власне, й почалася програма. У Кам’янці ми витягли конверт на десять тисяч гривень. На ці гроші треба було купити костюм для нареченого, сукню для нареченої, обручки, замовити готель, ресторан, придбати букет, кортеж, зробити зачіску.
Замість живота
у нареченого "Шрека" була подушка з готелю
– Коли приїхали до Чернівців, поселилися у готелі "Кайзер", у номері-люкс за 500 гривень. У готелі витягли кульку "Обручки". Наступного ранку шукали обручки. Купили їх у "Рубіні" за 550 гривень. Коли купили обручки, витягли наступну кульку – "РАЦС". Влаштували усе й там. Потім була кулька "Весільна сукня". Придбали її у селі Волока за 950 гривень. Коли наречена приміряла сукню, мені дали додаткове завдання – самому пошити Інні фату. Після сукні почали займатися взуттям. Неподалік від "Рубіна" знайшли магазин. За тисячу гривень купили Інні італійські туфлі. Наступне, що ми витягли, – це "Костюм нареченого". Зупинилися на костюмі Шрека. Придбали тканину для мого костюма, і в тому ж магазині мені його пошили за п’ять годин. Волохате взуття купили в "Майдані". Знайшли маску Шрека. Для мого костюма потрібен був ще й живіт. Я попередив адміністративну групу "Кайзера", що візьму у них з номера подушку для живота.
Дитинку зробили
з поліна, яке знайшли у Коровії
У суботу у нас було "Велике суботнє завдання". Треба було знайти поліно і зробити з нього дитинку. Знайти поліно у місті виявилося проблематично, тому ми поїхали за місто – у Коровію. Там попросили у господарів садиби поліно та декілька інструментів. Зробили дитинку, фарбами розмалювали її. Назвали Андріном – скорочено від Андрій та Інна. Після виконання цього завдання витягли кульку "Ресторан". Умова – там повинно бути якомога більше зеленого кольору. Поїхали до ресторану "Вавілон". Заходимо, а там усе зелене – стіни, скатерки, тарілки і навіть лампочки. Після "Ресторану" витягли "Кортеж". Знайшли його у Садгорі у пана Степана. Заплатили йому 400 гривень.
Потім витягли "Зачіску". Ми поїхали до перукарні "Каприз" біля площі Філармонії. Після зачіски – букет. За букет з лілій та ромашок ми заплатили триста гривень. У тому ж таки квітковому магазині на площі Філармонії переодяглися у наші казкові костюми.
Близько 16.00 під’їхав Степан з кортежем. Було холодно. В Інни – сукня з відкритими плечима. Я теж був легко одягнутий. Але холоду не відчував, як кажуть, кохання гріло. Коли ми проїжджали повз церкву (собор на Соборній площі – ред.), зовсім випадково задзвонили дзвони. Зайшли до РАЦСу, який у суботу працював тільки для нас. На розпис прибули гості. Дорогою до ресторану ведучий дав гостям завдання – знайти і прикрасити ялинку. Вони розбіглися виконувати. До п’ятої години суботнього вечора ми встигли все і перемогли.
Андрій та Інна отримали приз – романтичну подорож до Єгипту. Поїдуть орієнтовно на День Святого Валентина.
Коли Андрій приїхав до Чернівців, дізнався, що тут живе його родичка – сестра чоловіка його зведеної сестри. Половину гостей (усього їх було двадцять) вона прийняла у своєму чернівецькому помешканні.
Програма "Весілля за 48 годин" виходить на "Новому каналі" щосуботи о 19.20. Повтор – наступної суботи о 9.00. За період існування проекту відзняли 36 програм. "Весілля за 48 годин" об’їздило всі обласні центри України. У Чернівцях програма гостювала вже вдруге.
Редактор: admin
21-12-2006, 15:19
Коментарів 0 Переглядів 4 592

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.