RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Всеукраїнський благодійний тур Ірини Білик "Допомогти так легко" 7 листопада прибуде до Чернівців. Квитки на концерт у Будинку офіцерів станом на 1 листопада розкуплено наполовину. Ціна – від 30 до 190 гривень. З нагоди приїзду Ірини Білик до міста ми зателефонували їй і поцікавилися, з чим вона їде до чернівчан та які зараз у неї творчі плани.
"Я звикла дарувати яскраві та професійні шоу"
– Пані Ірино, відколи ви почали займатися благодійністю? Чи є вже результати?
– Вже досить давно. Найчастіше це виглядає так: у якомусь виданні я натрапляю на матеріал, де пишуть про історію людини, котра потребує допомоги. Прошу свого менеджера розшукати цю людину. Після цього роблю усе, щоби хоча б якось допомогти. Однак розповідати про окремі випадки не дуже хочеться. Частково тому, що журналісти часом закидають, що артисти займаються благодійністю лише задля власного піару. Категорично з цим не згодна! Займаючись благодійністю, артист насправді піарить не себе, а свій вчинок, подаючи тим самим приклад іншим. Адже допомогти так легко (посміхається). Саме так називається благодійна програма, в якій я зараз беру участь.
– Хто вам у цьому допомагає?
– Шість років я не давала сольних концертів. Знаєте чому? Тому що звикла дарувати людям лише дуже яскраві і професійні шоу. А зробити це, повірте, складно. Коли ти не маєш якісного світла, відеодизайну, звуку. Самостійно артист себе цим не може забезпечити. Тому я дуже вдячна ініціаторам акції "Допомогти так легко" – оператору мобільного зв’язку life:) та нашим партнерам – компанії "Hewlett Packard". Саме завдяки їм 25 міст України побачать дуже якісне та яскраве шоу. А діти із притулку "Отчий дім", з якими я потоваришувала, отримають необхідну допомогу. Адже п’ять гривень з кожного квитка на мій концерт йдуть на допомогу безпритульним дітям.
– Чи не хотіли би ви взяти на виховання безпритульну дитину?
– Мене дуже часто про це запитують, але найближчим часом хочу ще сама народити двох дітей. Адже нещодавно мені наворожили, що в мене повинно бути троє дітей. Зараз я виховую сина Гліба, тому хочу ще одного хлопчика і дівчинку. Але усиновити дитину хоче моя бек-вокалістка Тетяна Луканова. Зараз вони з чоловіком готують усі необхідні для цього документи.
"Якби я знала китайську, заспівала би китайською"
– Чи не збираєтеся ви інтегруватися у російський шоу-бізнес?
– Скажу так: маю підозру, що хтось із російського шоу-бізнесу не бажає бачити мене там. І саме цей хтось вплинув на рішення однієї з московських радіостанцій не давати моїх пісень в ефір, навіть за гроші. Хоча у мене там дуже багато знайомих і друзів. І є фан-клуби.
– Чи будуть найближчим часом дуети?
– Цілком можливо, що най-
ближчим часом я заспіваю з Борисом Мойсеєвим. Усе, більше нічого вам не казатиму, стежте (сміється)…
– Чому ви все ж таки почали співати російською мовою?
– Якби я знала китайську, то співала би китайською (посміхається). Передусім пісня повинна бути красивою, а якою мовою її виконують, зовсім неважливо. Справді, більшу частину своєї творчості я співала українською мовою, але спілкувалася і думала російською. До речі, парадокс – більшість українських пісень я писала сама, а ось мій російський репертуар – здебільшого робота таких авторів, як Руслан Квінта, Артур Желєзняк, Діана
Гольде та Артур Куровський. Хоча навесні я презентую нову програму, де будуть мої власні пісні.
Співачка потанцювала би з "Авіаторами"
– Серед зірок стало модним бути телеведучими. У вас немає такого бажання?
– Навіть не знаю. Серед проектів, які є на нашому телебаченні, я не уявляю себе телеведучою
жодного з них. Краще я буду робити те, що мені вдається найкраще – співати.
– До речі, ви співали в одній з програм телепроекту "Танці із зірками". А чи не хотіли б самі потанцювати, і з ким?
– Із задоволенням потанцювала би з кимсь із гурту "Авіатор". Дуже енергійні, симпатичні хлопці, страшенно мені подобаються.
– Який репертуар пісень буде на концерті у Чернівцях?
– Репертуар у рамках концертного туру "Допомогти так легко". Концерт триває близько двох годин. Я виконуватиму свої популярні хіти, а також нові пісні. До речі, дуже приємно, що нові пісні публіка сприймає не гірше, ніж уже досить відомі. Обов’язково приходьте на мій концерт, повірте, ви не пожалкуєте. А заодно зробите свій внесок у нашу спільну боротьбу з дитячою безпритульністю.
Редактор: admin
2-11-2006, 14:26
Коментарів 0 Переглядів 2 331

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.