RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Співачка Марина Одольська приїхала до Чернівців на гала-концерт християнського музичного фестивалю, який відбувся у Центральному палаці культури. Журналістам вона розповіла, як два роки тому звернулася до Бога і чому.
– Як сталося, що ви пішли у віру?
– Половину дорослого життя я відчувала якусь тривогу. Тому шукала собі місця, де б я могла відпочивати духовно, де би почувалася розкуто – не заслуженою артисткою України, а звичайною людиною. Я прийшла до церкви, заплющила очі, заплакала і відчула, що хочу бувати тут частіше, хочу привести до Бога своїх дітей, хочу, щоби мій шлюб із Сергієм, який тоді тривав уже п’ять років, благословив пастор.
– Як відреагували колеги на ваше рішення?
– Вони одразу сказали, що це діагноз і мене зазомбували, що через ті пісні, які я співала раніше, у мене поїхав дах. Проте більшість колег продовжують з нами дружити.
– Значить, зараз Марина Одольська співає про Бога?
– Не тільки про Бога, а ще й для Бога.
"Хочу робити популярну музику з автентичним нахилом"
– Декількома словами ви натякнули про нові альбоми...
– Вийшли три альбоми – один мій сольний із тих пісень, що не видавалися, один Сергія Манека (чоловіка Марини, – ред.), а третій – наш спільний християнський альбом, який буде продаватися тільки у церквах. Сольні альбоми ми випускали за власний кошт, тому вони є тільки у нас. Продаватимуться вони лише у тих місцях, де ми виступатимемо з концертом. Немає сенсу продавати їх у магазинах, адже рекламуватися вони не будуть.
– На телеекрани Марина Одольська не має наміру повертатися?
– Маю. У мене є грандіозні плани. Тільки-но припиню годувати грудьми дитину (у нас у сім’ї троє дітей – Юрко, Сергіїв син, мій син Микита і наша спільна донька Люба), одразу ж візьмуся за це серйозно. Я концертую, записую реклами на радіо, але посидіти у студії поки що не можу, бо часу не вистачає. Я хочу із живим колективом робити популярну музику з автентичним нахилом. Для цього треба позбирати українські народні пісні, але не такі, як "Ой на горі два дубки" чи "Горіла сосна, палала". У нас на Хмельниччині є такі пісні, "Джунджарія-джунджара", наприклад, що їх тільки бабки співають. Я хочу зібрати подібний фольклор і зробити до нього класне сучасне аранжування.
– А хто дитину доглядає, коли мама на концертах?
– Зараз із дитиною сидить Сергій. Сиділа няня, сиділа мама, але – можливо, в неї зараз вік такий, 11 місяців, – вона нікого не сприймає, крім мене. Вона згодилася, що на деякий час з нею можуть посидіти татко або Микита, тому що у Микити голос дуже подібний до мого.
– Він співає?
– Ні. Як добре, що він не співає...
– Чому?
– Йому добре даються мови. Микита навчається у спецшколі з поглибленим вивченням п’яти мов. Мріє стати стоматологом. А старший син – перукар-стиліст. Ким буде Люба – поки що не відомо. Але танцювати вже вміє. Ми обміняли київську квартиру і під Києвом купили двоповерховий будинок з виноградником, малиною.
"У мене чоловік готує, я тільки дивлюся"
– То тепер ви займаєтеся господарством?
– Ні. Там ростуть два грецькі горіхи і виноград "Ізабелла", за якими доглядає Сергій. Моя Люба знає, що таке виноград – не з базару, а свій. Ми питаємо: "Люба, де виноград?", і вона підіймає очі догори. Тобто вона не шукає його на столі чи в холодильнику. Ми купили землю і цей старий будинок ще тоді, коли я була вагітна. З лютого нинішнього року ми живемо за містом. Коли я народила Любу, вирішили переїхати туди. Ми добудовували цей будинок, щоби там усе було, і щоби мангал був, бо Манек готує добре.
– А ви готуєте?
– Ні. У мене чоловік готує. У нього червоний диплом кухаря-кулінара п’ятого розряду, то навіщо я там потрібна? Він навіть Любі готує. Каже: "Любочка сьогодні їла борщик". Він спеціально готує для неї борщик – без солі, без приправ, перетирає, щось там додає, чаклує, я тільки дивлюся.
– Шанувальники пам’ятають Марину Одольську з часів існування "Території "А". Чим займалася Марина Одольська після 2000 року?
– Ми із Сергієм три роки займалися диско-хауз-танцювальним проектом "DUET.com.ua". Працювали із ді-джеєм Некрасовим, який зараз робить танцювальні ремікси та аранжування практично усім ("ВІА Грі", Руслані, Вікторові Павліку) Цей проект мав шалену популярність. Нас і в клубах знали, ми і диск випустили "DUET.com.ua".
"Я схудла і ще буду худнути"
– Марино, як у тридцять років можна виглядати на вісімнадцять?
– Я не виглядаю на вісімнадцять. На двадцять п’ять. Для старшого сина я подруга. Для середнього сина – і подруга, і мама. А для Любаші я вже чистокровна мама. Бо перу пелюшки, годую її і гуляю з колясочкою. Я не приховую свій вік, тому що виглядаю молодшою. По-друге, я зобов’язана так виглядати, тому що артистка, а артисти, скільки не дивись, не змінюються зовні. Якщо я буду виглядати гірше, робитиму пластичну операцію. Я не зроблю із себе Леонтьєва чи Гурченко – до такого я не дійду, але принаймні до сорока років намагатимуся підтримувати форму за допомогою косметичних засобів.
– А що ще, крім косметичних засобів, допомагає вам зберігати молодість?
– Материнство. Форма грудей не змінилася. Я схудла і ще буду худнути. Коли я була вагітна, важила 72 кг, коли народила – 66, а зараз важу 60. Але це ще не норма. Треба 56 кг. У мене вдома є тренажери, на яких я займаюся. Після народження Люби я помолодшала, і у мене навіть шкіра змінилася.
– Армія прихильників не зменшилася після того, як ви народили і пішли у віру?...
– Президент всеукраїнського фан-клубу Олена виросла на моїх піснях з 12 років. Зараз вона професійна модель, їздить по всьому світу, і з тих країн, де буває, привозить мені м’які іграшки. Вона навіть приходила раз чи два до мене в церкву. Віталій Козловський, мій найщиріший прихильник, присилав купу листів і фоток. Нещодавно він купив у мене кілька пісень до нового альбому. Він досі на мене так дивиться: "Я не вірю, що сиджу поряд із Мариною Одольською". Я йому кажу: "Віталику, ти сам уже мега-стар в Україні".
Редактор: admin
5-10-2006, 16:40
Коментарів 0 Переглядів 7 521

Теги -


Викрили злочинну організацію, до якої входили відомі підприємці з Чернівців та службові особи
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.