Клуб чомучок

---
2 268
0
Мабуть, діти, усі ви любите інколи пожувати жуйку. Але, напевно, мало хто з вас знає, як винайшли жуйку і з чого її виготовляють.
Так ось, 1869 року один мексиканський генерал продав рецепт чікле (жувальної смоли індіанців) американському винахіднику Томасу Адамсу, а той переробив її на сучасний
манер.
Половина складу жуйки – цукор або його замінник, дві чверті – жувальна основа та кукурудзяний сироп і приблизно два відсотки –запахи (по-науковому ароматизатори) і барвники.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.