RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Стиль моди вісімдесятих років XX століття повертається. На зміну романтиці з етнічними елементами та фольклору приходять строгі класичні форми, стриманий стиль в одязі, холодні відтінки волосся. Найголовніше, запевняють стилісти, – це простота.
Волосся – ідеально пряме або природні кучері
Волосся повинно бути однієї довжини – коротке або довге. Середня довжина волосся вже не актуальна. Модними стрижками наступного року будуть каре, боб-каре або рівні довгі пасма до пояса. Якщо каре – то ідеально пряме. Альтернативою прямому волоссю є кучері, але не штучні, а природні.
– Одним із найхітовіших кольорів наступного року, як не дивно, стане рудий, – запевнила нашого кореспондента стиліст-іміджмейкер Світлана Полякова. – Не менш модним буде колір шоколаду. Фарбування повинно бути виконане в одному тоні. Можливі кольорові вставки, але такі, що суттєво відрізняються від основного тону.
Шоколадом стилісти називають каштановий колір з холодним відливом. Потрібно врахувати, що він категорично не визнає червоних відблисків.
Спідниці – нижче коліна, а взуття – на товстих квадратних підборах
Модними будуть також найрізноманітніші хутра.
Сукні та спідниці повинні бути нижче коліна та із завищеною талією.
Блузи – із рукавами-ліхтариками та мереживом, щось на зразок вбрання Юлії Тимошенко. Її у цьому сенсі справді можна вважати передовою модницею.
Переважатиме гама стриманих і холодних кольорів із вкрапленням золотистих відтінків. Класичне поєднання чорного та білого досі залишається в моді.
Гострі носаки та високі шпилеподібні підбори відходять у минуле. Натомість взуття із круглим носаком та масивними квадратними підборами – саме те, що треба. А ще краще – взуття на низьких підборах або зовсім без них. І зручно, і стильно.
– А ось із стилем чоловічого одягу зчинився гвалт, – продовжує Світлана. – Модним вважатиметься чоловік, який взує високі шкіряні чоботи, одягне джинси, звужені донизу, широкий пасок із великою бляшаною застібкою, сорочку із трикутноподібним коміром. Чорно-білий контраст для чоловіка також є актуальним.
Біжутерія – масивна, макіяж – прозорий
Як зазначає Світлана, надзвичайно популярним буде колір золота та шоколаду. Золоті чи позолочені прикраси повинні бути масивними. Браслети – округлені та широкі. Можна одягати декілька на руку, але однакової кольорової гами.
Масивні сережки та намиста правильної круглої або квадратної форми чудово пасуватимуть до простих форм в одязі, зачісці та взутті.
Макіяж – в унісон із простотою. Тон обличчя – прозорий. Очі слід виділяти темними матовими тонами – коричневий,
чорний, темно-зелений. А колір помади чи блиску для губ треба обирати за контрастом до очей – світлий беж або ніжно-рожевий. Яскравий акцент на губи не пасуватиме.
Рукавички до ліктя особливо пасуватимуть до рукава-ліхтарика
Однією із передових тенденцій зимової моди-2007 є шкіряні рукавички, які сягають ліктя або навіть вище. До них пасує верхній одяг з широкими рукавами (тими ж ліхтариками) у три четверті.
З довгими шкіряними чи замшевими рукавичками чудово поєднуються й ділові костюми. Особливий шик при цьому – щоби рукавички і сумочка були не лише одного кольору, але й мали однакову фактуру: гладеньку, тиснену, під рептилію тощо. А ось носити взуття і рукавички одного відтінку не обов’язково.
Колір довгих рукавичок може бути не лише нейтральним –
чорним, коричневим чи сірим, але й яскравим – зеленим, гірчичним, синім. Яскраві рукавички вважатимуться яскравим акцентом у костюмі жінки.
Взимку слід обирати шарфи яскравих кольорів. Шарфи можуть бути квадратними, прямокутними і навіть трикутної форми. Тканини – найрізноманітніші: починаючи від елітних шовків та кашеміру та закінчуючи пурпуром. Особливо популярні довгі шарфи із бахромою на краях.
Редактор: admin
22-12-2006, 16:00
Коментарів 0 Переглядів 5 101

Теги -
Люди хочуть отримати "соціальні допомоги", а втрачають тисячі гривень
Ініціаторкою її створення стала депутатка обласної ради Оксана Палійчук.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.