RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Розпочався період масових передсвяткових знижок на різноманітні товари та послуги. Зі знижками можна придбати жіночий та чоловічий одяг, нижню білизну, вбрання для дітей, зимове та демісезонне взуття деяких колекцій, харчові продукти, а також замовити вікна, двері, будівельні матеріали тощо. Новорічні акції з подарунками пропонують й туристичні фірми, підвищені відсотки на вклади – банки та кредитні спілки. Крім того, триває й сезонний розпродаж – майже вдвічі дешевше продають літній одяг та взуття.
На іграшки знижок
не дають
На другому поверсі "Майдану" майже у кожному відділі пропонують придбати товар дешевше від 3% до 40%. Зокрема, на дитячий одяг – 3%, зимове взуття та верхній одяг – 10%, жіночий одяг – 25%-40%.
У магазині "Взуття", що на проспекті Незалежності, до Нового року на весь товар існують знижки 5%, крім літнього асортименту. А босоніжки та літні туфлі тут можна придбати на 40 відсотків дешевше.
Від 15% до 25% дешевше пропонують придбати жіноче вбрання у магазині "Свій стиль". Бутик "Індіго" весь товар – жіночий, чоловічий одяг, головні убори, сумки тощо – продає зі знижкою 10%. Магазин "Ескіз", що на вулиці І. Франка, розпродує чоловічі краватки по 15 гривень. Магазин "Подіум", на вулиці О. Кобилянської, надає знижки на свій асортимент до 30%. У торговельному центрі "Міленіум" також пропонують придбати повсякденний та спортивний одяг зі знижками.
Помітно, що найбільше знижок пропонують продавці одягу – жіночого, чоловічого і трохи менше – дитячого. Дешевше можна придбати взуття переважно літнього асортименту, а незначні знижки на зимове та демісезонне взуття пропонують лише деякі магазини. Не пропонують знижок та акцій лише магазини із сувенірами, іграшками та дитячими книжками. Цей асортимент перед святами і так досить швидко розкуповують.
На шампанське
також є знижки
У продуктових магазинах сьогодні також можна купити продукти дешевше. Новорічні знижки та акції запроваждують міські гуртовні, однак не на весь товар, а лише на деякі групи товарів. Так, у торговельних центрах "Сільпо", "Колос", "Наш край", "Пакко" від копійок до кількох гривень дешевше продають ковбаси, м’ясні вироби, тверді сири, цукерки, фрукти, консерви, шампанське, інші напої тощо, а також супутні товари. У роздрібних магазинах поки що непомітно, щоби продавали продукти зі знижками.


Перед святами здійснюйте закупки ощадливо
Передсвяткові знижки на товари – звичайна практика у всьому світі. Водночас багато підприємливих торговців під святковий знижковий галас виставляють на прилавки і товар, який довго не продається або низької якості. На багатьох людей великі яскраві цифри біля слова "знижка" діють магічно, що примушує їх витрачати чималі гроші на неякісні, зрештою непотрібні їм речі. Тому фахівці застерігають: купуючи п’ять кофтинок сумнівної якості з асортименту "все по 30 (40, 50..) гривень", ви витратите більше, ніж на одну, але якісну річ.
Щоби не потрапити на гачок хитрих продавців, треба бути уважним і навіть дещо прискіпливим у магазинах. Найперше зверніть увагу на цінник. На ньому повинно бути дві ціни – попередня та ціна зі знижкою. Наприклад, перш ніж придбати сир з-під цінника "Новорічна акція – усі сири по 26,75 гривні" запитайте у продавця його попередню ціну. Але краще не полінуватися і подивитися на ціну цього продукту у сусідньому магазині.
Уважно огляньте товар, чи немає там браку, чи це не підробка або прострочений товар.
Пам’ятайте, що товари з розпродажу не обмінюють і не приймають назад.

Редактор: admin
12-12-2006, 15:58
Коментарів 0 Переглядів 3 222

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.