RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

До сучасної осінньої колекції впевнено увійшли змішані стилі. Наприклад, класичний піджак зі спідницею, викроєною у романтичному стилі – розширеною, з різноманітними вставками та розпірками. Дедалі більше в магазинах і на ринках продають осінні спідниці з гладкого атласу, оздоблені східними орнаментами. Модні нині прямі вузькі, але не облягаючі спідниці – завдовжки до коліна або на ширину долоні вище чи нижче коліна.
Костюмами-трійками – піджак, штани, спідниця або сукня – уже нікого не здивуєш. Зате костюми-четвірки зустрічаються дедалі частіше (до вищепереліченого додають або блузу класичного крою, або жилет). Суто осінні кольори будуть модними і цього сезону – охра (яскраво-рудий), трав’янисто-зелений, а також кольори хакі, сірий та чорний, забарвлення ожини.
В одному костюмі цього сезону поєднують різні за структурою тканини. Наприклад, піджак із цупкого, м’якого та теплого трикотажу і спідниця з ніжного, еластичного крепдешину. Вельвет та оксамит, як правило, в одному костюмі не поєднують з іншими тканинами.
У нинішньому осінньому сезоні провідне місце також посідає твід. Речі з цієї м’якої, теплої, елегантної тканини підійдуть і для зрілих жінок, і для молоді.


Пальта, куртки дедалі більше виглядають стрункими, прямого крою, завдовжки до коліна. Нинішнього сезону вони нагадують моду 60-70-х років – прямі, вузькі, приталені, із завищеною талією. У бутиках можна придбати шерстяні пальта (350-900 гривень), з вельвету (400– 800 гривень), трикотажні та плетені (250-700 гривень). Пальта романтичного стилю вирізняються вставками та прикрасами з хутра норки, шиншили, штучного хутра під леопарда, зі шкіри та замші.
Осінній верхній одяг зі шкіри не втрачає актуальності і цього сезону. Чернівецький ринок пропонує шкіряний одяг найрізноманітніших фасонів: довгі, до коліна пальта (від 900 гривень), приталені куртки до стегна (від 700 гривень) і короткі до пояса шкіряні куртки (від 600 гривень).


Костюми, спідниці. Мода класичного стилю в осінній період втілюється у теплих, м’яких тканинах – твід, трикотаж, вельвет. Стиль "а-ля-шанель" втілює у костюмі ажурні оздоблення на рукавах, комірі. Спідниця ділового стилю – скроєна прямо, завдовжки трохи нижче коліна або до середини гомілки. Спідниця може бути викроєна з клинцями або навскіс, низ її виглядає хвильками. Такі костюми коштують від 300 до 500 гривень.
У костюмів зі штанами з вельвету цього сезону переважають світло- чи темно-бордовий кольори або колір ожини. Піджак з широким вельветовим ремінцем, штани прямі, трохи завужені донизу. Також новинка сезону – поєднання костюмів класичного стилю зі сміливим кольором хакі (від 350 гривень).
Романтичний стиль – сукня чи спідниця з оксамиту, атласу, вовни, розширена донизу, викроєна способом чотириклинки або годе (навскіс). Костюми оздоблені по краях чи, як ще кажуть, по канту, атласною стрічкою, мають рельєфний шов, стрази, візерунки, вишивку. Такі елементи запозичені з вікторіанської епохи, коли дами ходили у багатих на дрібні деталі пишних сукнях. Рюші, бантики, ажур, зав’язки притаманні жіночій осінній колекції романтичного стилю (від 350 гривень).


Взуття – чоботи, чобітки, боти, туфлі цього сезону продають здебільшого темних кольорів – чорні та коричневі. Менше рудих, білих, бордових, леопардових. Виробники осіннього взуття цього сезону досить інтенсивно оздобили його пряжками, застібками, шнурівочками, металічними геометричними фігурками, вставками з замші, штучного хутра тощо. Жіночі чоботи на низькому каблуку, танкетці чи шпильці коштують від 250 до 1300 гривень. Більше з’явилося взуття спортивного стилю – високі, до середини литки, бутси або кеди (120-230 гривень).

Редактор: admin
21-09-2006, 19:09
Коментарів 0 Переглядів 7 082

Теги -
Люди хочуть отримати "соціальні допомоги", а втрачають тисячі гривень
Ініціаторкою її створення стала депутатка обласної ради Оксана Палійчук.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.