RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Грали пристойно, та все ж програлиУкраїнці у суботу, 7 жовтня, програли, але не зганьбилися. Італія мала небагато моментів, але забила двічі.
Вже на п’ятій хвилині матчу українці завдали першого удару в площину воріт господарів. Удар Шелаєва прийняв на себе захисник, а повторний "постріл" Тимощука з 24-х метрів взяв Буффон. За хвилину синьо-жовті могли навіть забити. Воробей з лінії штрафного "прострілив" на Гусєва, і той із семи метрів вдарив, але на місці виявився Буффон.
У першому таймі йшла рівна гра, і зірки нападу "Скуадри Адззури" Тоні та Дель П’єро залишалися без моментів.
70-та хвилина стала бенефісом італійців і головного судді гри грека Кіроса Вассараса. У боротьбі із Тоні Русол у штрафному ледве доторкнувся до форварда збірної Італії, і той впав. Вассарас вказав на 11 метрів без роздумів. З пенальті Масімо Оддо холоднокровно переграв Шовковського, відправивши м’яч у правий верхній від голкіпера кут воріт – 1:0.
За вісім хвилин Ді Натале з лівого флангу навісив на Тоні, який виявився за спинами Шершуна і Русола і ударом з ходу з 14-ти метрів майстерно пробив у верхній кут.


Італія – Україна – 2:0
Голи: Оддо 70 – з пенальті, Тоні 78
Україна: Шовковський, Несмачний, Шершун, Тимощук, Єзерський, Русол, Шелаєв, Гусєв, Воронін, Воробей (Мілевський 73), Назаренко (Калиниченко 59).
Італія: Буффон, Дзамбротта, Каннаваро, Матерации, Оддо, Гатузо, Пірло, Де Россі, Якінта (Каморанезі 76), Тоні, Дель П’єро (Ді Натале 62).


Олег Блохін, головний тренер збірної України:
– Незважаючи на ті кадрові проблеми, про які ви всі знали, і ті, котрі з’явилися перед самою грою (Бєлік потягнув задню поверхню стегна), наша команда сьогодні показала гарну гру і гідно виглядала на футбольному полі. Зважаючи на становище у турнірній таблиці в нашій відбірній групі, що склалося після сьогоднішніх результатів, ситуація обіцяє бути дуже заплутаною. Думаю, що аж до останнього туру не буде відомо, які ж дві команди поїдуть на фінальну частину Чемпіонату Європи. Найбільше мене зараз хвилює матч проти Шотландії. Ми повинні обов’язково виграти цей двобій, жоден інший результат нас не влаштує. На першому місці в цій грі – результат.
Роберто Донадоні, головний тренер збірної Італії:
– Матч видався дуже складним для нашої команди, але ми до такого двобою і готувалися. У тому, що так відбулося, заслуга збірної України, гри, яку показував сьогодні наш суперник. Ми раніше планували посилення гри і темпу після перерви, і я дуже радий, що наш план спрацював.
Анатолій Тимощук, півзахисник збірної України:
– Ми контролювали гру і обрали правильну тактику – не дати італійцям вільно розігрувати м’яч у центрі поля. Якби грецький суддя уважніше судив, а не тільки в наш бік, то було б легше організовувати атаки. А так у першому таймі було враження, що кожнен дотик до італійця сприймався арбітром як грубий фол! Проте і за такої гри у чемпіонів світу не було шансів, один небезпечний удар, проте і у нас Гусєв бив збоку впритул, тож гра була рівною. Важливо було не пропустити, однак не пощастило.
Дель П’єро, нападник збірної Італії:
– Ця гра проти України для нас була складнішою, ніж тоді у Німеччині. Українці дуже вміло ведуть гру, вони знають наші сильні місця і намагаються нейтралізувати саме їх. Блохін хитрий тренер, проте ми довели всім, що ми вже подолали спад у грі. Україна – один із фаворитів групи, це потужна і дуже небезпечна команда. Можливо, далася взнаки відсутність Шевченка, тому поки що ваша скуадра не показує всього того, на що здатна.
З результів у нашій групі варто відзначити сенсаційну перемогу збірної Шотландії над французами – 1:0, хоча французька збірна домінувала увесь матч, нічию у грі Англія – Македонія та вже другу поразку іспанців – тепер від шведів – 0:2.

Редактор: admin
10-10-2006, 13:48
Коментарів 0 Переглядів 1 735

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.