RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

ОВЕН (21.03 – 20.04).
Ідеальний рік для початку успішної кар’єри. Найбiльш сприятливi мiсяцi для кар’єрного росту – сiчень i вересень. Непродуманий ризик в березнi, червнi та серпнi може спричинити фінансові втрати, а в листопадi навпаки трапиться нагода заробити. Можливі зміни і в особистому житті, проте стосунки з коханою людиною стабiлiзуються в другiй половинi року, ви відчуєте гармонiю. Якщо ви досі вiльнi, на вас чекають цікаві знайомства. Стабiльнi сiмейнi Овни розпочнуть великий ремонт або придбають нове житло. Варто зайнятися власним здоров’ям і обстежитися. Терпіння і чітке дотримання інструкцій дозволить позбутися хронічних захворювань.


ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 20.05).
У 2008 році Тельці стануть популярними й отримають визнання. Особливо багатим на перемоги буде перше пiврiччя. Проте в другій половині варто замислитися над фiнансовими питаннями та новими завданнями, якi розв’яжуються за умови клопітної праці. Уважно ставтеся до нових пропозицій та порад, оскільки вас можуть ошукати. Ідеальний рік для здобуття нових знань, для вступу в університет. Можлива подорож за кордон. В особистому житті сімейні пари відчують стабільність у стосунках, з’явиться бажання завести дитину. Закохані можуть одружитися. Будьте уважними в лютому – не перевантажуйте органiзм.


БЛИЗНЯТА (21.05 – 20.06).
Перша половина року – непоганий перiод, коли багатьом Близнюкам випаде шанс збiльшити свої доходи.
Проте в другiй половинi року всi фiнансовi досягнення можуть бути перекресленi несприятливими подiями. Нові знайомства на початку року можуть перерости в серйозні стосунки влітку. Осiнь – час переживань i любовних хвилювань, непростими будуть стосунки в сім’ї. Можуть виникнути проблеми з житлом, які змусять замислитися над купівлею квартири. 2008 рік сприятливий для початку нового бізнесу, для отримання великого кредиту. Ви непогано зароблятимете.


РАК (21.06 – 22.07).
Всі професiйнi справи рухатимуться завдяки пiдтримцi спонсорiв або партнерiв, а також завдяки позикам i кредитам. У першiй половинi року можливе оновлення бiзнесу, перестановка кадрiв, придбання нового офiсу або перебудова старого. Можливi великi фінансові витрати. Проте найбiльш вдалим буде рік для особистих стосунків – можливе весілля, поява дітей чи внуків. Літо виявиться романтичним, будуть нові знайомства, таємнi пристрастi. До кiнця 2008 року чекайте сюрпризiв вiд коханих, як приємних, так i не дуже.


ЛЕВ (23.07 – 22.08).
Цей рiк – прекрасний час для роботи. Кiлькiсть ваших повсякденних обов’язкiв може значно зрости. Хороший час для накопичень, здiйснення корисних i серйозних покупок. Можливі конфлікти з партнерами, найбiльш напруженими мiсяцями будуть березень, друга половина травня i червень. Хороший прибуток Леви отримають восени. У сімейному житті можливі непорозуміння і конфлікти. Наберіться терпіння і з часом все налагодиться. Рiк вдалий для позбавлення шкiдливих звичок i дотримання рiзних дiєт.


ДІВА (23.08 – 23.09).
У Дiви попереду рiк труднощiв i обмежень. Заплановані на першу половину року справи здійснюватимуться лише за умови сторонньої фінансової підтримки. Можливе придбання нового офісу чи зміни в кадрах. Фінансові негаразди на початку року навесні залагодяться. Новий бізнес із друзями може бути невдалим. В особистому житті – чимало романтичних стосунків та побачень. У багатьох сiм’ях запанує гармонiя i стабiльнiсть. Цей рік ідеальний для народження дітей.


ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10).
Це рiк великих справ i час нових вiдкриттiв. Вiн сприятливий у професiйнiй сферi дiяльностi. На декого чекає пiдвищення по службi та значна надбавка до заробiтної платнi. Багато представникiв цього знаку можуть розраховувати на отримання кредиту, спонсорську допомогу, пiдтримку батькiв або близької людини. Всi справи, пов’язанi з документами, розпочатi 2007 року, будуть успiшно завершенi. Особистi стосунки обiцяють бути нерiвними – то розлучення, то зiзнання в коханнi до смертi.


СКОРПІОН (24.10 – 21.11).
Цей рiк для Скорпiонiв - час звершень i вiдкриттiв. Ви отримаєте доходи, про якi навiть не пiдозрюєте. Для деяких представникiв цього знаку можливе придбання нерухомостi. Рiк виявиться вельми багатим на спiлкування, зав’язування нових знайомств. Проте справжнiх друзiв в новому роцi ви можете i не знайти. Складнi подружнi i любовнi стосунки переживуть чергову кризу. А ось людям самотнiм i таким, що розчарувалися в сiмейному життi, можна розраховувати на розвиток нового роману, який, ймовірно, закiнчиться шлюбом.


СТРІЛЕЦЬ (22.11 – 21.12).
Для багатьох Стрiльцiв складними виявляться справи, пов’язанi з паперами або документами. Щоб уникнути конфлiктних ситуацiй, наберiться терпiння. Рiк вдалий для кар’єри. На вас може чекати пiдвищення. З грошима особливих проблем не передбачається. У любовних справах все дуже благополучно. Сiмейнi пари знайдуть порозуміння. Проблеми зі здоров’ям не виникнуть, проте стримуйте емоцiї.


КОЗЕРІГ (22.12 – 19.01).
Для вас 2008 рiк виявиться вдалим в багатьох сферах дiяльностi. Фантастичний успiх у справах, удача в грошах... Ви заробите бiльше, нiж хотiлося б, i ваш прибуток покриє всi вашi витрати. Рiк вдалий для отримання освiти i навчання. У коханні цей рiк також благополучний. Стосунки з близькою людиною стануть стабiльнiшими. На самотнiх чекає знайомство, союз, який може виявитися довговiчним. Ваше здоров’я не постраждає, якщо ви не перевтомлюватимете себе постiйними дiєтами i фiзкультурою – у всьому потрiбно знати мiру. Бережiться також нервових перевантажень, зайвi хвилювання вам нi до чого.


ВОДОЛІЙ (20.01 – 18.02).
У першi три мiсяцi нового року на вас чекає успіх у всiх починаннях, особливо у справах, пов’язаних з фiнансами. А ось до кiнця року доведеться докласти багато зусиль, як фiзичних, так i моральних. Перша половина року – прекрасний час для вiдновлення i розвитку любовних стосункiв. Можливi зустрiчi з коханими людьми, що проживають в далеких країнах, спiльнi поїздки, задоволення i розваги. А в другiй половинi року Водолiї шукатимуть вихiд зі складної ситуацiї. Цього року не варто ставитися до сексуальних контактiв дуже легковажно. Бережiть здоров’я. Навесні можливе загострення хронiчних захворювань.


РИБИ (19.02 – 20.03).
Цей рiк принесе вам новi iнтереси. Спiлкування з друзями буде iнтенсивним. Дiлова активнiсть перебуватиме у 2008 році на найвищому рiвнi. У грошовому плані достатньо благополучна перша половина року. В особистих стосунках ви не схильнi до змiн, тому ставитиметеся до взаємовiдносин серйознiше. Багато зв’язкiв буде переглянуто, i з обтяжливими стосунками, що вичерпали себе, буде покiнчено. Можливе нове кохання, яке з’явилося нещодавно. Воно примусить повнiстю змiнити життєвий устрiй.

Редактор: admin
27-12-2007, 13:57
Коментарів 0 Переглядів 2 210

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.