Якщо якийсь вид їжі протягом певного часу не надходив до організму, органи травлення припиняють виробляти ферменти для його переробки. Зокрема, під час посту люди утримуються від тваринних білків і жирів, тому й ферментів, які з ними "працюють", в організмі немає. І коли раптом скоромні продукти – м’ясо, молоко, масло – починають надходити в організм у великій кількості, ферментативна система людини не встигає виробити потрібні елементи. Органи травлення неспроможні переробити речовини, і вони потрапляють у кров як токсини, осідають у печінці, нирках як шлаки. Перший удар приймають на себе печінка та підшлункова залоза, тому й страждають найбільше.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.