Якщо якийсь вид їжі протягом певного часу не надходив до організму, органи травлення припиняють виробляти ферменти для його переробки. Зокрема, під час посту люди утримуються від тваринних білків і жирів, тому й ферментів, які з ними "працюють", в організмі немає. І коли раптом скоромні продукти – м’ясо, молоко, масло – починають надходити в організм у великій кількості, ферментативна система людини не встигає виробити потрібні елементи. Органи травлення неспроможні переробити речовини, і вони потрапляють у кров як токсини, осідають у печінці, нирках як шлаки. Перший удар приймають на себе печінка та підшлункова залоза, тому й страждають найбільше.
Автор: admin
Рейтинг:
(голосів: 1)
26-06-2007, 11:21

0

4538
«Немає вакцини ні для бідних, ні для багатих»: медик ві ...
Виробники вакцин не захочуть мати справу з Україною, – ...
«Не вірте фейкам»: директор Калинівського ринку запевни ...
На Буковині перша чиновниця публічно вакцинувалася від ...
На Буковині перша чиновниця публічно вакцинувалася від ...
«Немає вакцини ні для бідних, ні для багатих»: медик ві ...
Чернівці отримають 20 нових тролейбусів-«гармошок»: зас ...
«За що нам жити?»: Чернівецьку ОДА пікетують підприємці ...
«Заборонене на продаж не виставляємо»: що відбувається ...
Мер українського міста допустив, що люди, які відмовляю ...