RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Палаці урочистих подій під час весільних обрядів часто трапляються цікаві, а іноді й курйозні випадки.
У нареченого так тремтіли руки, аж випадала ручка
– Наречені здебільшого дуже хвилюються, та найбільше чомусь чоловіки, – розповіла директор Палацу урочистих подій Галина СОЛОГУБ. – Був випадок, коли в нареченого так тремтіли руки, що випадала ручка і він не міг поставити свій підпис. Ми всі його довго заспокоювали. А один молодий чоловік, отримавши свідоцтво про реєстрацію шлюбу, почав сильно плакати – просто заливався слізьми, і ми не знали, що робити. І такі випадки непоодинокі. Загалом найчастіше під час весільного обряду плачуть чомусь чоловіки – наречений і батько нареченої.
Наречену-акробатку коханий ніс на спині
Трапляється й чимало оригінальних пар. Так, нещодавно одна пара вразила всіх своїм біло-помаранчевим весільним вбранням. Таких же кольорів були й авто, на яких вони приїхали. Виявилося, що до революції це не має стосунку – просто оригінальна забаганка.
А ось мініатюрні мереживні парасольки однієї нареченої та її дружок, котрі, до речі, були однаково одягнуті, символізували сонячну безхмарну погоду в майбутній сім’ї.
Особливо ж усім запам’яталися наречені, котрі працювали в Київському цирку, але реєстрували свій шлюб у Чернівцях. Чоловік прийшов розмальований, в одязі клоуна. Зайшовши до зали, де відбувався обряд, він легким помахом скинув наряд клоуна і постав перед усіма в гарному темному костюмі. Коли вже виходили, наречена-акробатка стала нареченому ногами на плечі – і так тріумфально він виніс її на вулицю.
А один наречений, вхопивши молоду дружину на руки, так швидко почав бігти з нею, що фотограф не міг його наздогнати, щоби зробити знімки. Хоча не всі чоловіки беруть наречених на руки – бояться їх не втримати, особливо якщо ті не дуже худенькі.
Траплялося й таке, що обоє падали на сходах. На щастя, минулося без травм.
Курйозний випадок стався з однією гостею. Молода жінка сіла у фойє, щоби погодувати немовля, а коли почався обряд, вона швидко вбігла в зал, забувши при цьому заховати груди та застібнути блузку.
Собака всівся між подружжям і не хотів вступатися
Нещодавно в органному залі під час весільного обряду на сцену разом із нареченими піднявся руденький собака. Він зручно вмостився посередині та ніяк не хотів вступатися. Всі працівники Палацу та органного залу, гості довго вмовляли тварину вийти, зрештою, він послухався. Наречені сприйняли це як добрий знак, а гості ще довго сміялися.
Буває, що деякі молодята не з’являються на реєстрацію шлюбу, навіть не попередивши про це. Одного дня не прийшло аж п’ять пар, хоча здебільшого не з’являється одна-дві. А ось із Палацу, незважаючи на те, що наречених розводять у різні кімнати для останніх роздумів, ще не втік ніхто.
"Щастя" підмели
і викинули
– Ми рекомендуємо приводити найрідніших людей – 20-25, а приходить сто і більше, особливо, якщо наречені із села, – скаржиться Галина Сологуб. – І доки кожен із них привітає наречених, минає дуже багато часу. У нас діють певні правила, про які ми попереджаємо наречених. Скажімо, не можна заходити до Палацу урочистих подій із жуйкою. Бо коли закінчується робочий день, наші технічні працівники ножиками зчищають приклеєну гостями жуйку з килимів, стільців, навіть віконних гардин. Зараз пішла мода вистрілювати паперові феєрверки з довгих трубочок перед Палацом урочистих подій, на що постійно нарікають працівники ЖРЕПу, котрим доводиться все це прибирати. Уявіть собі, скільки сміття залишається після 30-ти пар! А дехто б’є "на щастя" бокали, що небезпечно і для гостей, і для перехожих. Приміром, в Ізраїлі бокали перед тим, як розбити, загортають у хусточку, а осколки забирають із собою і зберігають, як сімейну реліквію, бо це ж "на щастя". А в нас це "щастя" підмели – і викинули.
Редактор: admin
11-10-2007, 15:29
Коментарів 0 Переглядів 1 835

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.