Під час посту пекарі перейшли на олію

---
2 020
0
Про це розповіла Галина ВОЙТЮК, головний технолог підприємства. Це зроблено для того, щоби покупці, які дотримуються посту, могли і в цей час купувати таку випічку. За нормами, перехід на олію не впливає на смак, бо вона становить менше 5% у складі випічки. На Великдень пекарі знову повернуться до маргарину. Найпопулярнішою продукцією хлібокомбінату навіть під час посту залишається хліб "Орільський". Але найсмачніший, на переконання Г. Войтюк, – хліб "Переяславський". Виготовлений наполовину з житнього і пшеничного борошна, він може зберігатися тиждень. (Н. Макушинська) 
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
У коледжі на Буковині розповіли про стан дітей, які потрапили в аварію у Франції
Уроки англійської та ресторанне меню: що пропонують літні табори на Буковині
Більше дронів – менше втрат. Воїни 80 бригади збирають на мавіки
Всі діти живі і скоро будуть на Буковині: що наразі відомо про трагічну ДТП у Франції
У Чернівцях у багатоповерхівці горіла квартира: з будинку евакуювали 28 людей - фото
Мріяв накрити стіл від Чернівців до Чорториї: сьогодні - день народження Івана Миколайчука
Сьогодні Буковина попрощається із захисником Євгенієм Людвіком
14 червня, 2025
Юна Сумська та фільм від Джолі: що можна побачити на Миколайчук OPEN, який стартував у Чернівцях
Четвертий обмін за тиждень: в Україну повернулися бійці, які у полоні з 2022 року
Поверталися з навчання: стали відомі нові подробиці трагічної ДТП у Франції, у якій постраждали буковинці