Під час посту пекарі перейшли на олію

---
2 036
0
Про це розповіла Галина ВОЙТЮК, головний технолог підприємства. Це зроблено для того, щоби покупці, які дотримуються посту, могли і в цей час купувати таку випічку. За нормами, перехід на олію не впливає на смак, бо вона становить менше 5% у складі випічки. На Великдень пекарі знову повернуться до маргарину. Найпопулярнішою продукцією хлібокомбінату навіть під час посту залишається хліб "Орільський". Але найсмачніший, на переконання Г. Войтюк, – хліб "Переяславський". Виготовлений наполовину з житнього і пшеничного борошна, він може зберігатися тиждень. (Н. Макушинська) 
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.