RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У неділю, 20 травня, у Літньому театрі відбудеться концерт відомої
чернівчанки Ані Лорак. Квитки коштують від 30 до 150 гривень. Напередодні концерту у Чернівцях Кароліна розповіла "МБ", як планує провести час у рідному місті.
Мурат ще не зовсім добре освоїв російську мову
– Кароліно, можливо, ви раніше приїдете до Чернівців?
– Раніше приїхати до Чернівців не вдасться, адже напередодні у суботу ми маємо запланований концерт у Тернополі. До Чернівців будемо їхати авто, тож, гадаю, по обіді у неділю приїдемо до міста. Потім буде саунд-чек. Мурата із собою взяти не вдасться. Він зайнятий, працює, займається бізнесовими справами ресторану "Ангел" у Києві. Я приїду зі своїми музикантами та командою.
– Скільки часу плануєте провести у нашому місті?
– Лише один день – день концерту. Наступного дня заплановано хрестини доньки Лілії Подкопаєвої. Хрестити маленьку будемо у монастирі під Києвом. Я не вперше стаю хрещеною мамою. Вже маю хрещеників – дітей близьких мені людей, які працюють поза шоу-бізнесом. Для мене це буде подвійне свято, адже доньку Ліля назвала на мою честь – я буду хрещеною мамою і людиною, на честь якої назвали дитину. Звичайно ж, хвилююся і готуюся до цієї події.
– Ваш коханий Мурат був у Чернівцях?
– Так. Ми відвідали Чернівці під час січневих свят. Новий рік зустрічали у Києві, а Різдво – у Чернівцях. Мама позитивно ставиться до мого вибору, і всі мої родичі також схвалюють мій вибір. Мама спілкується з моїм нареченим російською мовою. Мурат вже встиг освоїти слов’янську вимову, проте ще не зовсім досконало спілкується російською. Є над чим працювати (посміхається – ред.).
"Я вже перегоріла темою "Євробачення"
– Як оцінюєш виступ Вєрки Сердюки на "Євробаченні"?
– Вважаю, що це особиста перемога Андрія. Він довів, що не обов’язково вміти співати і не обов’язково ставитися до цього конкурсу серйозно. І навіть його останній рух під час виступу свідчить про те, що "мав він всіх на увазі…". Друге місце – це чудово. Але це перемога не України, а Андрія Данилка. Його поїздка була сповнена хвилювань, йому не допомагали, а заважали. Після оголошення результатів, я йому відправила вітальну sms. А коли ми зустрілися напередодні в Анжели Лисиці, яка шила йому костюм, сказала Андрієві декілька напутніх слів: "Не зважай на всі погані слова. Як би ти не намагався робити щось добре, завжди знайдуться люди, які скажуть про це щось погане".
– Немає бажання таки представити Україну в Європі?
– У мене більше такого бажання немає. Я вже перегоріла темою "Євробачення". Не вважаю цей конкурс серйозним. Андрій знову ж таки довів, наскільки цей конкурс серйозний. І знову ж таки, очевидно, наскільки на цьому конкурсі присутня політика. Декілька днів тому ми переконалися, хто, як і за кого голосує. Слов’яни більше цінують дружбу між собою, ніж мистецтво виконавця.
– З яким почуттям їдеш до Чернівців?
– З очікуванням свята. Все-таки їду до рідного міста! Хочеться, щоби люди, які прийдуть на концерт, отримали максимум позивної енергії. Тим паче у Чернівцях давно не було моїх концертів. Люди почують "вживу" програму з нових пісень, які увійдуть до нового альбому (готується до виходу восени – ред.). У нас трохи оновився склад – змінився клавішник та бек-вокаліст. Привеземо наш живий драйв. Ми беремо тим, що природно, і нічого не вигадуємо штучного.
– Які міста в Україні, де ви мали концерти, найбільше сподобалися?
– Мені дуже сподобалися Кривий Ріг та Одеса. У Кривому Розі на концерт прийшли дві тисячі прихильників. Проходу не було. В Одесі – те саме. Результат був такий, що ми думали про другий концерт. Проте графік досить напружений, тому ми не могли собі цього дозволити. Приємно, коли люди приходять на концерт через заслужене ім’я артиста. Дуже рада, що завоювала повагу людей. Мені це приємно.
Редактор: admin
17-05-2007, 12:07
Коментарів 0 Переглядів 1 884

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Пані Валентина каже, що є велика потреба в кормі для собак і котів


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.