Авто | Нерухомість |
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Радіо | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Учасники VІІ чемпіонату барменів Буковини змагалися у трьох номінаціях: наливання визначеної кількості грамів, приготування трьох класичних коктейлів, флайрінг – приготування двох коктейлів за власним рецептом. Під час флайрінгу учасники проявили артистизм, харизму і… циркові уміння жонглювати. Бармени розливали напої на підлогу та підпалювали їх. Брати Василь Агатій та Олег Гелка, вдаючи із себе п’яних моряків, вправно жонглювали не лише пляшками та шейкерами, але і кубиками льоду.
Гран-прі та кубок переможця в усіх номінаціях виборов Анатолій Тофан, який за власним рецептом приготував коктейль "Райська насолода".
– Мій коктейль складається із світлого рому "Бакарді", лікеру "Малібу" та ананасового соку, – розповідає переможець VІІ чемпіонату барменів Буковини Анатолій ТОФАН. – Я сподівався отримати переможне місце, але гран-прі – це для мене сюрприз! Мене так переповнюють емоції, що важко говорити! Загалом, секрети професії бармена я освоїв самостійно – усе практика. За професією я – кухар-технолог.
Перше місце, без урахування домашнього завдання, здобув Сергій Катрінін під псевдо "Тролейбус", який вразив усіх не лише своїм ексцентричним одягом та модними зеленими окулярами, але й власним фірмовим коктейлем. Сергій створив справжню веселку у бокалі – кольорові компоненти коктейлю не змішувалися – вони розташовувалися один над одним!
У номінації "Кращий коктейль" перемогли Олег Гелка та Ярослав Караштефан. Кращий класичний коктейль приготував Василь Агатій, а кращий флайрінг – Вадим Козуб. Приз глядацьких симпатій віддали Василеві Платону.
Попри шоу, судді уважно стежили за виконанням усіх правил і декілька раз робили зауваження: "Коли наливаєте напої, тримайте лікті на рівні грудей!"
– Найбільше було помітно хвилювання хлопців, але це ми не вважаємо за помилку, – каже професійний бармен із 10-річним стажем, переможець всеукраїнського конкурсу барменів 2004 року Петро КУЗЬМЕНКО. – Які були помилки? Потрібно високо тримати лікті, щоби люди бачили процес приготування напою, а ще клієнту завжди треба демонструвати чистоту бокала. Артистизм також має важливе значення. Номер бармена виглядає професійним, коли музика, одяг, назва напою гармонійно поєднуються між собою, та й ритм шейків має потрапляти в такт музики. Особисто мене вразив номер Вадима Козуба, у якого палали і коктейлі, і підлога, а ще він продемонстрував уміння жонглювати трьома предметами.
– Бармени продемонстрували дуже високий рівень, – каже викладач Чернівецького державного комерційного технікуму Галина ЄРЬОМІНА. – У всіх хлопців відчувається професійна підготовка. З кожним роком кількість учасників збільшується, а також покращуються професійні навики барменів. У Чернівцях стрімко розвивається ресторанне господарство. Людям приємно не просто посидіти в клубі, але й побачити шоу, відчути увагу до себе. Професійний, харизматичний бармен – це козир, фірмовий знак ресторанів та нічних клубів.
Автор: admin

Рейтинг:
(голосів: 1)
25-01-2008, 11:46
Коментарів 0 Переглядів 2725

Теги -
Коронавірус не відступає: сьогодні на Буковині знову виявили значну кількість нових хворих
Назвали нову кількість буковинців, у яких сьогодні виявили коронавірусну хворобу COVID-19
У центрі Чернівців силовики «навідались» до ресторану, який працював попри карантин
Заклад напередодні запрошував відвідувачів на "гала-вечерю", проте не врахував, що це заборонено "червоною" зоною
Буковина залишається у «червоній» зоні – МОЗ
Міністерство охорони здоров’я оновило карантинне зонування регіонів України
Популярне Коментують
• Новини партнерів












«Нехай випробують вакцину депутати і міністри» Блог Надії Будної
Минулого вівторка до мене зателефонувала знайома і запитала, чи буду я вакцинуватися від коронавірусу
Чогось славна Садагура зажурилася Блог Ярослава Волощука
Цього року минає 250 років від часу заснування монетного двору в Садгорі
«Люди їхали з шуфлями в машинах...» Блог Анни Семьонової
Останні два тижні в місті панувала негода
загрузка...
Як можна набути лікарського досвіду і автоматизувати роботу: у Чернівцях запустили круту онлайн-платформу для стоматологів і зубних техніків!*

Інтернет-ресурс VRDSLAB для стоматологів і зубних техніків функціонує у Чернівцях уже 6 місяців і дає можливість молодим стоматологам здобувати досвід, а досвідченим лікарям і зубним технікам максимально автоматизувати свою роботу.
Ритуальні послуги у Чернівцях. Що робити і куди звертатися, коли вас спіткало горе?*

Стикнулися із болючою втратою близької людини? Зверніться у ритуальне бюро "Чорний тюльпан".
«АТБ»  для тебе: чому покупки в магазинах найбільшої української мережі завжди вигідні*

Вартість будь-якого товару в магазинах "АТБ" нижча за середньоринкову на 10–15%, а постійні акції ("Товар тижня", "Товар дня" тощо) дозволяють економити на покупках до 40–50%.
Як підготуватися до ЗНО з англійської мови якісно та вчасно? Як батьки можуть допомогти своїм дітям?*

Підготовка до ЗНО з англійської мови має бути послідовною і систематичною.
Сонячні кіловати посеред обійстя: реалізація сонячного проєкту у с. Топорівці*

Сонячну електростанцію потужністю 36,72 кВт ввели в експлуатацію у грудні 2020 року.
Медичний центр Altero: у вас завжди є вибір!*

Чуйність, розуміння, чесність та право вибору пацієнта – філософія Altero.
Чи потрібно заїздити на СТО взимку? У Шинному центрі "ReZinka" розповіли про причини ДТП і як їм запобігти!*

Як же вберегтися від ДТП та від чого залежить справність автомобіля у зимовий період, розповіли фахівці шинного центру ReZinka.
Нові магазини та нові можливості: цьогоріч «АТБ»  дивуватиме мешканців Буковини*

Наразі маємо нові можливості та чекаємо від "АТБ" приємних новин.