RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Новорічної ночі загадують бажання. Цього разу початок року збігається з повним місяцем, тому думки мають тенденцію матеріалізуватися.

Гасло Собаки: "Служу і захищаю!". Наступний рік обіцяє радощі життя, надає шанс проявити себе і буде щедрим на подарунки долі.

Роки Собаки спокійні і безтурботливі, навіть трохи консервативні. Людина у такі роки стурбована власним майбутнім. На політичній арені переважають, з одного боку, ідеалізм з тенденцією до великих звершень, а з другого – посилюється тяжіння до змін.

Рік, незважаючи на пошук справедливості, буде відносно спокійним. Але у суспільстві схвалюватиметься ініціатива, ентузіазм і знання.


ОВЕН (21.03 – 20.04).

Упертих Овнів нічого не тішить, все їх дратує. Але наступного року вони стануть мудрішими: навчаться цінувати те, що мають, і не будуть марно гнівити долю. Зірки обіцяють успіх у кар’єрі, можливі солідні доходи. На початку року можна розпочинати нову прибуткову справу. Влітку зросте неофіційний заробіток. До кінця року з’являться впливові покровителі, і сміливі проекти можуть реалізуватися.

2006 року належить переосмислити стосунки з коханими. Чи не завищуєте ви вимог до свого обранця? Якщо не хочете втратити кохану людину, зменшіть претензії.

Всю першу половину року вам не даватиме спокою ідея переїзду в іншу квартиру. Але чи це реально, ви зрозумієте лише у жовтні чи листопаді.

Великих проблем зі здоров’ям, найімовірніше, не буде.


ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 20.05).

2006-й обрав Тельців своїми фаворитами.

Самотні представники цього знаку повинні бути готові до зустрічі зі своєю другою половинкою. Особливо сприятливі для цього лютий, травень, червень, серпень і вересень.

Рік Собаки обіцяє значно поповнити вміст вашого гаманця. На роботі все складатиметься дуже добре, вам довірять укладання вигідних контрактів. Але у жовтні краще відмовитися від спокуси заробити велику суму грошей не дуже чесним шляхом.

Наступного року бережіть нерви – і вашому здоров’ю нічого не загрожує. Навчіться розслаблятися!


БЛИЗНЯТА (21.05 – 20.06).

З вашою рішучістю, енергією і наполегливістю можна гори звернути! 2006-й дає чудовий шанс тим, хто ще не встиг знайти свою другу половинку. А сімейним представникам цього знаку також варто підготуватися до змін – ви по-новому подивитеся на стосунки з коханими. Літо для вас – період роздумів. У вересні скористайтеся можливістю поїхати кудись разом з коханими.

Щодо грошей – очікуються крайнощі. Близнята то починають накопичувати гроші, обмежуючи себе у всьому, то розкидаються астрономічними сумами. Бажання вийти із грошового застою підштовхне трудову активність, і ви зможете зробити непогану кар’єру.

Якщо ви вирішили у новому році зайнятися здоров’ям, важливо робити це систематично, а не від випадку до випадку. Головні ваші вороги – стреси і хронічне невисипання.


РАК (21.06 – 22.07).

Приємним буде наступний рік для більшості Раків. Незважаючи на зимовий холод, у вашій душі живе передчуття весни і відродження.

На початку року вам доведеться працювати на публіку, домовлятися з партнерами і таємно мріяти. Заробіток у цей період буде не дуже великим, але стабільним. Якщо влітку не вдасться піти у відпустку, не засмучуйтеся і скористайтеся шансом гарно заробити.

Оптимізм, притаманний вам, допоможе впоратися з поганим самопочуттям, але лише цих заходів недостатньо. Необхідно пам’ятати про дієту, режим дня, відпочинок.

У листопаді доведеться зайнятися косметичним ремонтом. За бажання ви наведете лад навіть у найвіддаленіших закутках, куди вже багато років не заглядали.


ЛЕВ (23.07 – 22.08).

У першій половині року доведеться докласти чимало зусиль для досягнення гармонійних стосунків зі своїм обранцем. Будьте з ним (нею) лагіднішими. Найбільш активним особисте життя буде на самому початку року. Можливі нові цікаві знайомства. Влітку виникне спокуса завести інтригу на стороні. Якщо ваше серце вільне, у липні можливе кохання з першого погляду.

У січні-лютому всі фінанси підуть на потреби сім’ї. Не здійснюйте ризикованих фінансових операцій у квітні. Восени уникайте азартних ігор, лотерей ті ігрових автоматів.

На початку року ви будете так завантажені справами, що на турботу про здоров’я у вас фактично не залишиться часу. Не випробовуйте свій організм на міцність.

Наступного року вам захочеться зміни інтер’єру, реконструкції житла. Найвдаліший час для завершення ремонту – друга половина жовтня.


ДІВА (23.08 – 23.09).

На початку нового року Діви почуватимуться досить комфортно. Стосунки з партнером стануть більш довірливими і близькими. Смуга взаємних претензій і образ мине. Якщо ви вільні, то наприкінці року вам захочеться створити сім’ю.

Бажання придбати річ, про яку ви довго мріяли, примусить деякий час існувати у режимі граничної економії. З другої половини літа доходи стануть досить пристойними. Але нічого не відкладайте! Потратьте гроші на себе, близьких і рідних. У вересні можливий серйозний удар по вашому авторитету. Та це буде останній прикрий момент року.

Кінець року принесе Дівам задоволення собою і справами у власному домі. Цікаві поїздки, спілкування з друзями, заняття спортом – найкращі ліки від усіх болячок.


ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10).

У Терезів очікується неоднозначне особисте життя. Вам хочеться стабільності і надійності, але водночас ви схильні до вкрай непослідовних і несподіваних вчинків. На початку року ви будете дуже драматично висловлювати свої емоції. Ваш партнер не готовий до такої напруги, тому можливий розрив стосунків. Червень також потребуватиме обережності і розсудливості. Найкращий час для романтичних зізнань і нових знайомств – жовтень.

Фінансові питання цього року для вас серед головних. Працювати доведеться немало, але зусилля не будуть марними. На початку року можна придбати нерухомість. У лютому краще організувати собі відпочинок. Кінець року буде досить успішним, декому видаватиметься, що все прийшло зі світу фантастики.

Жодних посилань на зайнятість і нестачу часу – всерйоз займіться власним здоров’ям.


СКОРПІОН (24.10 – 21.11).

В особистому житті Скорпіонів 2006 року відбуватимуться постійні зміни. На початку року – нові знайомства. Дехто конфліктуватиме зі своїми половинками і в надії забутися кидатиметься у вир знайомств. Але кохання ніколи не приходить у серце, в якому живе жага помсти. Романтичним обіцяє бути травень.

У професійній сфері на Скорпіонів високого рангу чекають успішні угоди. Навесні можливі нові конструктивні пропозиції на роботі. У вересні очікується гарний прибуток. Робити запаси не варто, купіть те, що вважаєте за потрібне, – невдовзі ви зможете ще заробити.

Цього року знайдіть у собі мужність відмовитися від шкідливих звичок. Будьте обережні навесні – про себе можуть нагадати хронічні хвороби.

Здійснювати ремонт, перепланування будинку краще у липні.


СТРІЛЕЦЬ (22.11 – 21.12).

Початок року відкриває для Стрільців нові перспективи, все складатиметься якнайкраще. Відкиньте страх і підійдіть до людини, яка вам давно подобається. На початку зими вічна жага Стрільців до пригод наштовхнеться на суперечливе бажання партнерів і домашніх сидіти вдома і попивати чаї. Потім представники цього знаку, прокинувшись від сплячки, розкидатимуть стріли кохання у різних напрямках. Вірність – не дуже сильна ваша риса у вересні.

Досить спокійний рік щодо фінансів: бідувати ви не будете, але й особливо розкошувати також на вдасться.

Намагайтеся раціонально розподіляти енергію і не допускати перенапруження – ні розумового, ні фізичного.

Турботи, пов’язані з придбанням чи продажем житла, краще завершити у першій половині року чи відкласти на грудень.


КОЗЕРІГ (22.12 – 19.02).

У 2006-му стосунки у любовному союзі Козерогів дуже непрості. У вас, як завжди, на романтичні почуття і ніжність просто немає часу. Навесні вам захочеться стати ближчим до свого обранця.

На початку року через витрати на новорічні розваги буде трохи сутужно з грішми. Але вже у лютому вам вдасться пристойно заробити. Навесні відкладіть про запас якусь суму – можливі непередбачувані витрати. У цей же період краще розрахуватися з боргами. До кінця року у вас з’являться покровителі і меценати. Ви будете у такій круговерті, що це може вас стомити.

Не варто дуже часто цього року запрошувати у дім гостей. Перебудова житла, зініційована вами, навряд чи дуже потішить домашніх.


ВОДОЛІЙ (20.01 – 18.02).

Ваші почуття цього року випробовуватимуться на міцність. Стосунки з коханими то опинятимуться на межі розриву, то будуть дуже ніжними. Лютий – чудовий місяць для приємних зустрічей, ніжних зізнань, вступу у шлюб. Навесні ви сповна насолодитеся романтичними побаченнями.

Великі перспективи і, можливо, розчарування чекають на вас наступного року у професійній сфері. Фінансове становище нестабільне, але на найнеобхідніше вистачатиме. У квітні, червні і вересні будьте обережніші у витратах.

Навесні можливі проблеми зі здоров’ям. Головний ворог вашого гарного самопочуття – невміння уникати конфліктних ситуацій і надто серйозне ставлення до дрібних життєвих незгод.

Грандіозні зміни очікують на вашу родину – як у стосунках між домашніми, так і у влаштуванні побуту. Керувати процесом доведеться вам.


РИБИ (19.02 – 20.03).

Події наступного року будуть сповнені емоцій і справжніх пристрастей. Риби добре почуваються, коли їх люблять, і це для них найголовніше. Зимові місяці минуть, як у казці. А навесні на вас впаде ураган почуттів. Ви будете багато їздити, спілкуватися, писати і знайомитися. У цей же період самотні Риби можуть зустріти свою половинку.

Фінансових надходжень варто очікувати не надто часто, але щоразу ви отримуватимете пристойну суму. Жовтень – вдалий місяць для оформлення кредиту. У грудні вдасться створити грошовий запас на майбутній рік.

Легке нездужання наприкінці весни може спонукати всерйоз зайнятися очищенням організму. Влітку перегляньте власні звички і повсякденні справи і забудьте про ті, на які йде невиправдано багато сил. Ви одразу ж відчуєте полегшення.

Облаштувати сімейне гніздечко у новому році вам захочеться якомога комфортніше, і для цього ви не шкодуватимете ні сил, ні часу.

Редактор: admin
29-12-2005, 19:14
Коментарів 0 Переглядів 2 223

Теги -
На каналі розміщено документальні сюжети про повсякденне життя людей в різних куточках планети
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Матч відбувся на стадіоні "Буковина" у Чернівцях


Україна не Ізраїль. Блог Ярослава Волощука
Наївності нашої влади немає меж.
Маленьких Парижів не існує. Блог Юлії Пацаранюк
Минулого місяця довелося провести кілька незабутніх днів у прекрасному Парижі.
ВІДЕО Переглянути все відео


Ми допоможемо тобі створити незабутні Reels, TikTok, подкасти, лекції та будь-який інший формат, який ти забажаєш. І найголовніше - ми створимо атмосферу, яка надихає! 🤩

Голосування за номінантів триває з 1 жовтня до 15 листопада!

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Власний автомобіль не просто функціональна та дорога техніка, а необхідність – те, що приносить комфорт, відчуття стабільності, свободи, самодостатності та мобільності. Однак ставши власником авто кожен бере на себе відповідальність перед іншими учасниками руху.