За результатами перевірок, здійснених у квітні-травні 2005 року, на ринках та у магазинах області виявлено "ковбасу "Львівську", варено-копчену, першого гатунку", у складі якої зазначено яловичину, тмин, сіль, цукор, прянощі. Насправді ж "Львівська" ковбаса належить до асортименту напівкопчених ковбас вищого гатунку, у ній повинна бути яловичина і свинина, а тмин та крохмаломісткий наповнювач рецептурою не передбачено. За результатами досліджень лабораторії міської санепідемстанції, у фальсифікованій ковбасі виявлено від 5% до 7% крохмалю. Крім того, документи, які супроводжували товар, оформлено з грубими порушеннями.
5-07-2005, 19:18
![Коментарів Коментарів](/templates/mb_ua/images/ico-comments.png)
0
![Переглядів Переглядів](/templates/mb_ua/images/ico-ratingnews.png)
1 949