RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Клички на «Євробаченні» битимуть у гонг"Молоко і рок-н-рол!" – таке гасло стало популярним цими днями на "Євробаченні", яке відбувається зараз у Києві. Ця фраза злетіла з вуст найнепередбачуваніших учасників нинішнього конкурсу – норвезького гурту "Wig Wam". Мабуть, вихід у фінал став сюрпризом і для самих музикантів, тому вони вирішили не вживати з цієї нагоди міцних напоїв, а відсвяткувати свою перемогу скляночкою молока. Навколо норвежців дуже багато галасу. Де би не з’явився лідер команди, скрізь божевільно українською виспівує "Разом нас багато!", цілує дівчат (особливо красунь у міліцейській формі, котрі є охороною конкурсу) і попиває "Чернігівське пиво", при цьому майже не випускаючи цигарки із рота.

– Нам дуже класно тут, в Україні, – стверджує Глем, соліст "Wig Wam". – Я ще не бачив такого поп-конкурсу, де би міг відродитися справжній рок-н-рол.

Вихід до фіналу молдовських забіяк із "Zdob si Zdub" нікого не здивував, за них вболіває більша частина глядачів у Палаці спорту. А бабуся, яка бере участь у їхньому шоу, стала справжньою зіркою – її просто завалюють квітами. На "Євробачення" вона, до речі, приїхала зі своїм дідусем.

Тендітна ізраїльтянка Ширлі Меймон без проблем завоювала право виступати у фіналі і сьогодні є однією із фавориток.

Дуже багато авансів роздавали білоруській співачці Анжеліці Агурбаш, котру продюсує Філіпп Кіркоров.

– Я бачу, наскільки прекрасним є це "Євробачення", – розповів нам Філіпп. – Це надзвичайне свято пісні, котре не може не тішити. Анжеліка не має у своїй програмі родзинок, вона сама велика родзинка. А щодо її шансів, ми намагалися тверезо їх оцінювати, адже є багато сильних конкурентів. Ми все казали собі: "Не треба гадати, варто дочекатися вечора півфіналу".

Дочекалися. Європейська публіка не оцінила дарувань Анжеліки і відправила її додому.

Переможниця минулорічного "Євробачення" Руслана тепер роз’їжджає на чорному лімузині "Linkoln". Але це тільки для пафосу. На концерт "Євробачення" на Майдані Незалежності вона прибула разом зі своїм чоловіком Олександром Ксенофонтовим на "сімейному" кабріолеті "Audi". На Майдані вона заспівала разом із дітлахами офіційну пісню "Євробачення" і запалила разом із мером міста Олександром Омельченком велетенське серце обабіч сцени. За сценою київський голова не переставав обіймати співачку і говорити їй щось на вушко. Після концерту він поїхав з Майдану разом із Русланою та Ксенофонтовим. "Дика" співачка і на цьому "Євробаченні" танцює на столах і кричить "Гей! Гей! Гей!" Вона афішує свою дружбу із німецькою співачкою Грацією, котра має неабиякі шанси перейняти у неї естафету переможниці.

– Зараз світ дуже цікавиться ситуацією в Україні, – стверджує Руслана. – Враження від нашої країни, які я чула за ці дні, тільки позитивні. Люди ходять захоплені цим духом і емоціями, нашим драйвом і очима. Вони кажуть: "Ви фантастичні!"

Боксер Володимир Кличко викликає за лаштунками не менше ажіотажу, аніж учасники "Євробачення". А коли побачив Руслану, "загріб" її в сталеві обійми і жартівливо попрохав сфотографуватися разом із нею.

– Для мене цей конкурс багато значить, – каже Володимир. – Я не можу натішитися, що він відбувається саме у моїй країні.

Ми побували на генеральних репетиціях фіналу, тож можемо привідкрити завісу і сказати, яким він буде. Шоу розпочнеться феєричним виступом Руслани. Цього разу вона співатиме нову англомовну пісню. Концертне вбрання буде не шкіряним, а легким і сріблясто-білим. Співачка у кульмінаційний момент схопить щось на кшталт вогнемету і пускатиме полум’я догори (пісня ж про вогонь). "Гринджоли" виглядатимуть дуже суворо. На Романові Костюку і Романтику будуть піджаки, трохи подібні до бандерівських. На рукавах – нашивки із тризубом. Балет "Соул Бі" танцюватиме у кайданах, які наприкінці пісні розірве. Спецгостями фіналу будуть брати Клички, котрі битимуть у гонг і оголошуватимуть остаточні результати конкурсу.


Чудова десятка від "Толоки"

"Музична толока" насмілилася зробити власний прогноз на результат фіналу.

Греція має у козирях енергетичний хіт із вкрапленнями грецького мелосу.

"Zdob si Zdub" із Молдови приваблюють веселістю, соковитим звучанням, етнікою та яскравим шоу.

Німеччина може не хвилюватися за свою Грацію, бо та співає суперпісню, а "Євробачення" – це конкурс пісні.

Ізраїль. Ширлі презентує ліричну пісню, котра западає у серце.

Кіпр приїхав зі справжнім мачо Константиносом. Тисячі дівчат у нього вже закохалися.

"Гринджоли" мають у кишенях туз. Пісню "Разом нас багато" знає і любить, як мінімум, вся Східна Європа. При цьому всьому хлопці ще й не виглядають на великій сцені дилетантами.

Данія. Типовий європейський хіт, котрий легко запам’ятовується.

Мальта має справді сильну вокалістку.

Латвія виставила бойз-бенд, однак такі колективи не будуть вічними. Чудова пісня для підлітків.

У Росії гарна співачка Полякова. Якби у "Євробаченні" брала участь Ані Лорак, їх би могли поплутати через деяку подібність пісень.


Усі учасники фіналу


1. Угорщина

2. Великобританія

3. Мальта

4. Румунія

5. Норвегія

6. Туреччина

7. Молдова

8. Албанія

9. Кіпр

10. Іспанія

11. Ізраїль

12. Сербія та Чорногорія

13. Данія

14. Швеція

15. Македонія

16. Україна

17. Німеччина

18. Хорватія

19. Греція

20. Росія

21. Боснія і Герцеговина

22. Швейцарія

23. Латвія

24. Франція

Редактор: admin
21-05-2005, 21:59
Коментарів 0 Переглядів 1 828

Теги -

Чернівціобленерго" оприлюднив години заживлення груп споживачів
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Алея – для стихійних базарників і безхатьків. Блог Надії Будної
Мешканці Гравітону скаржаться, що Алею небайдужості в їхньому мікрорайоні перетворили на стихійний базар
Чого чекати від вуйка Сема? Блог Ярослава Волощука
Кілька днів тому відбулися довгоочікувані перші телевізійні дебати між діючим та екс – президентом США Байденом та Трампом.
ВІДЕО Переглянути все відео

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Відкриті простори, спортивні майданчики, дитячі табори та розважальні центри готові прийняти дітей та подарувати їм незабутні літні дні. Ця стаття допоможе вам зорієнтуватися та обрати найкращий спосіб, як провести літо вашій дитині.

Теніс - це не просто спорт, це мистецтво, яке об'єднує гравців і вболівальників з усього світу. Його популярність зростає завдяки видатним зіркам, які своїми досягненнями та майстерністю вписали свої імена в історію. Давайте познайомимося з деякими з них.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.