Нова автоматична технологічна лінія дозволить випускати за добу на 12,5 тонни батонів більше. За словами начальника нового цеху Тетяни СОКОЛОВСЬКОЇ, батони з цієї лінії будуть відрізнятися лише формою:
– Вони трохи довші, рівніші і вужчі. А спосіб приготування тіста не зміниться. Батон за смаком такий, як "Поліський" батон. Жодних розрихлювачів чи інших добавок не застосовуємо. У продажу півкілограмова нова продукція вже є і коштує 1,5 гривні.
Здійснює модернізацію виробництва на Чернівецькому підприємстві ТОВ "Хлібні інвестиції" у рамках інвестиційної програми.
Нове обладнання є спільною розробкою шведсько-чеських спеціалістів та італійської фірми "Ревент".
– Загальний обсяг інвестицій у модернізацію Чернівецького хлібокомбінату – майже 3,5 мільйона гривень, – розповідає Юрій ТРИНДЮК, президент холдингової компанії ТОВ "Хлібні інвестиції". – Це велика сума, але хліб не подорожчає. Запуск нової лінії не тільки збільшить випуск продукції, а й покращить якість батонів, збільшить кількість робочих місць і дозволить далі підвищувати заробітну плату працівникам підприємства.
У вересні холдинг "Хлібні інвестиції" планує запустити на Чернівецькому хлібокомбінаті ще один новий булочний цех вартістю 1,5 мільйона гривень. А до кінця року – лінію з виробництва житньо-пшеничного хліба. "У Чернівцях також буде свій смачний житній хліб, який сьогодні їдять кияни", – обіцяє Юрій Триндюк.
26-03-2005, 18:37
0
1 997