RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

«Моя Катя – найгарніша!»Разом зі своєю групою "Динамік" Володимир Кузьмін протягом п’ятнадцяти років дав величезну кількість концертів, більше, ніж будь-який артист у СНД. Всенародна любов до цього співака невипадкова, хоча злі язики постійно кажуть, що це наслідок амурних походеньок Кузьміна. Мовляв, його успіх пов’язаний із близькими стосунками з Аллою Пугачовою. Володимир п’ять разів був одружений, але вдалим він вважає свій останній шлюб.

У житті Кузьміна сталося кілька трагедій. У 2002 році його 25-річну дочку Лізу знайшли вдома вбитою. "У день, коли це сталося , я купив їй гітару... Але, чорт забирай, сам не завіз їй подарунка. Якби завіз, то ми точно пішли б із нею де-небудь посидіти. І нічого б не сталося ..."

Син Степан був дуже близький із сестрою і тому впав після її загибелі в депресію: "Причому в таку глибоку... А він дуже талановитий хлопець, дуже здібний. Досконало знає англійську, чудово грає на гітарі. Він виріс на моїй музиці, вона йому завжди подобалася".

Попри все, Володимир тримається завдяки своїй теперішній дружині Каті: "Стосунки з Катею усі чотири роки залишаються чистими і щирими. Вона, як і раніше, розділяє зі мною всі труднощі гастрольного життя".

Му зустрілися з Володимиром і Катею у російському місті Тверь.

– Сталося так, що вас можна побачити і в попсових "Блакитних вогниках", і на солідній сцені...

– У мене така демократична музика, що можу зіграти, де завгодно. Хочеш – у клубі, хочеш – на вечірці, а хочеш – під час крутого фестивалю на стадіоні. Так вже сталося, що моя музика подобається усім. Хоча чітко знаю, що співати під час пиятики, а що – на сольному концерті. Для солідної публіки рідко співаю щось драйвове і веселеньке. Більше "налягаю" на ліричні пісні – "Сибірські морози", "Казка в моєму житті".

– Вас і досі запрошують на великі рок-фестивалі, наприклад, на "Нашестя". Величезна кількість публіки вразила вашу групу?

– Бували фестивалі і більші. Ми ж виступали на акціях подібного розмаху і в Америці, і в Європі. Хоча мені дуже сподобалася реакція публіки "Нашестя". Незважаючи на те, що наша програма була не дуже рок-н-рольною, народ не сприймав нас, як нецікавих дідуганів з гітарами. Навпаки, дуже жваво реагував.

– Як вам вдається з такими непростими піснями регулярно потрапляти у жорсткі межі радіоформатів?

– До речі, в мене неформатна музика. Ви ж бачите, що ми не граємо відверту попсу. Деякі пісні крутяться на радіо, тому що людям подобається лірика. А решта 160 моїх хороших пісень не потрапляють у формат. Тому моя публіка без моїх композицій потерпає від "голодухи". Володимира Кузьміна не так часто бачать по телебаченню і зовсім небагато чують по радіо. Можливо, саме через це мені так багато доводиться їздити із концертами. Зараз дуже багато пропозицій, тому я концертую значно більше, ніж будь-який інший артист. Хоча в шоу-бізнесі працює така схема – коли люди часто бачать артиста по телебаченню, вони думають: "Ага, треба сходити на його концерт. Недаремно ж він постійно "світиться" на ТБ".

– Минулого року між вами і газетою "КП" стався скандал. Після цього ви вимагали що-небудь у непорядних людей, котрі опублікували ганебні нісенітниці про вашу сім’ю?

– А що я можу від них вимагати? Вони вилили на мене купу лайна і повинні усвідомлювати, що так не робиться. Це ж центральна газета, вона не має права писати всіляку дурню про відомих людей. Мені непотрібно, щоби вони прийшли і на колінах попросили у мене вибачення. Вони вчинили дуже негарно, спотворивши факти про смерть Лізи. Окрім того, бульварна преса написала, начебто на концерті в Бєлгороді я напився до непритомності, тому корчився і лежав на сцені. А я був абсолютно тверезий, просто вирішив влаштувати яскраве рок-н-рольне шоу. Потім люди встали і довго не відпускали мене. Їм сподобався той концерт. Мій кумир – Джимі Хендрікс. А він міг грати на гітарі язиком і театрально імітувати статевий акт з акустичною системою.

– Оскільки поруч із вами ваша дружина, скажіть, будь ласка, їй кілька компліментів. За що ви її так любите?

– (Звертається до дружини, – ред.) Катюшо, я тебе дуже кохаю! Тому що ти у мене найгарніша, найрозумніша і найулюбленіша. (Закохано дивиться їй у вічі. Каті приємно і вона трішечки знічується, – ред.) 
Редактор: admin
10-02-2005, 19:30
Коментарів 0 Переглядів 2 147

Теги -

Військовик Іван Ротар, повертаючись з Італії, заплатив прикордонникам, щоб піти воювати за Україну.

Співробітники поліції закликають небайдужих громадян допомогти у пошуках хлопця
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До майстеркласу долучилися заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.