RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Взуття, аксесуари, шкіргалантерея допомагають нам доповнити або ж підкреслити образ, який ми створили. Власне без сумочки в руках або ж перекинутої через плече почуваєшся невпевнено, з постійним відчуттям, ніби щось десь забула чи загубила. Крім того, навіть у найдрібнішу вечірню сумочку ми намагаємось вмістити такі необхідні речі, як записник, косметичку, хустинку, ключі, мобільний телефон, візитки, парфуми, гребінець, жувальну гумку – все те, без чого жінка не може обійтися. Тому в деяких із нас кожна наступна сумка більша за розміром від попередньої бодай на п’ять сантиметрів.

Майже два місяці тому я розпочала пошуки сумки, яка би пасувала мені і під шкіряне пальто, і під чоботи. Вона уявляється мені з чорної матової шкіри і з мінімумом прикрас у вигляді стразів, металевих пряжок тощо. Відвідала безліч магазинів як з великим асортиментом (спеціалізовані магазини), так і з малим, де кількість сумок ледь дотягує до 10, а іноді навіть 5 одиниць.

В ТЦ "Майдан" розташовано декілька магазинів зі шкіргалантереєю польського, турецького та італійського виробництва, останні відрізняються тільки ціною. Особливо помітна тенденція до копіювання всесвітньо відомих брендів: Louis Vuiton, Fendi, Chanel, CD, Hermes. Виготовляють ці сумки здебільшого зі шкірозамінника, їхня вартість становить приблизно 100 гривень і більше. Італійський зменшений варіант Birkin Bag зі шкіри коштує майже 700 гривень.

У магазині "Модна точка", окрім взуття, можна придбати ще й сумки таких фірм, як Renato Angi, Di Gregorio, Gilda Tonelli за доволі високими цінами. Старт на сумку середнього розміру і такої ж привабливості фасону із нової колекції приблизно 750 гривень, за щось більш цікавеньке доведеться викласти чималу суму – від 1150 до 1400 гривень. Та чи варта, як кажуть, шкурка вичинки? Я не певна, але, зважаючи на швидкість продажу, можу зробити висновок, що є й багато таких, хто думає інакше. А може, нас загнали в глухий кут обмеженістю вибору?

У магазині "Артур" полиці прогинаються від кількості сумок зі шкірозамінника, а ось вибір виробів з натуральних матеріалів – шкіри, замші – обмежений.

"Сандра", на мій погляд, представляє найбільш оптимальний варіант співвідношення ціни і якості. Доволі непогані сумки зі шкіри можна придбати за 360 гривень.

Чернівецький виробник "Тонек" пропонує сумки зі шкірозамінника в оригінальному поєднанні з натуральним хутром, що вже другий сезон поспіль залишається актуальним.

Відділ шкіргалантереї в ТК "Міленіум" цього року збіднів, порівняно з минулим, але залишився непоганий асортимент гаманців, барсеток, ключниць зі шкіри гарної якості.

Взуттєвий магазин на вулиці О. Кобилянської складається з декількох відділів. Один із них мене зацікавив розмаїттям матеріалів, з яких виготовлено сумки, а також цікавою кольоровою гамою. Сумка із замші з ремінцями зі шкірозамінника коштує 250 гривень. А якщо обрати сумку, повністю виготовлену із дерматину, то її вартість становитиме 150 гривень. На тій же вулиці зайшла до магазину, де розташувався відділ марки Gino Rossi. Сумок цього бренду лише п’ять, зате яких! Хочеться придбати кожну з них. Прекрасна якість від італійського виробника за порівняно доступну ціну – до 400 гривень за шкіряний витвір. Хочеться сподіватися, що асортиментний ряд збільшиться, а ціни залишаться тими ж самими.

Шкода, що з цієї безлічі сумок я так нічого і не придбала: то фасончик не той, то ціна не та… Тому пошуки тривають.
Редактор: admin
19-11-2005, 17:56
Коментарів 0 Переглядів 2 098

Теги -
Пік переходів до ПЦУ відбувся у 2023 році

Валентин Пабат працював інженером програмістом у різних компаніях, зокрема міжнародних, керував технічними відділами різних установ та організацій

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Укінці всі охочі мали можливість відвідати майстерклас


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.