Морозиво для творчості

---
2 399
0
Щоби цього не сталося, спробуйте самі виявити фантазію і приготувати вдома власні десерти з морозивом. Відомо, що воно є чудовою заправкою до фруктового салату, що смакує з шоколадом і горіхами. Але справжні гурмани радять подавати морозиво не з тертим, а з гарячим рідким шоколадом. Можна поєднати морозиво з вафлями, печивом і навіть свіжими гарячими оладками чи налисниками. Але найбільш оригінальний десерт, яким ви, безперечно, здивуєте домашніх та гостей, – це

Смажене морозиво

З дуже твердого, добре охолодженого морозива формуються великі кульки по 100-150 грамів. Кожну з них треба обкачати у пластівцях – бажано кукурудзяних і обов’язково глазурованих. Важливо, щоби панірування було дуже щільним, суцільним. Якщо десь побачите прогалини – заліплюйте їх окремими пластівцями. Тепер ці кульки треба покласти до морозильника не менш ніж на дві години. Відтак розігріти олію для фритюру – до дуже високої температури – і швидко обсмажити в ній морозивні кульки. Можна подавати з варенням, сиропом, збитими вершками, ягідним пюре.


До речі

Розмови про калорійність морозива дещо перебільшені. Якщо ви полюбляєте солодощі і щодня споживаєте до чаю тістечко, шматок торта або пирога чи солодке печиво, то ризикуєте фігурою значно більше.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм