Морозиво для творчості
Смажене морозиво
З дуже твердого, добре охолодженого морозива формуються великі кульки по 100-150 грамів. Кожну з них треба обкачати у пластівцях – бажано кукурудзяних і обов’язково глазурованих. Важливо, щоби панірування було дуже щільним, суцільним. Якщо десь побачите прогалини – заліплюйте їх окремими пластівцями. Тепер ці кульки треба покласти до морозильника не менш ніж на дві години. Відтак розігріти олію для фритюру – до дуже високої температури – і швидко обсмажити в ній морозивні кульки. Можна подавати з варенням, сиропом, збитими вершками, ягідним пюре.
До речі
Розмови про калорійність морозива дещо перебільшені. Якщо ви полюбляєте солодощі і щодня споживаєте до чаю тістечко, шматок торта або пирога чи солодке печиво, то ризикуєте фігурою значно більше.
Повернутися назад