RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Овен

Овнам добре живеться у великих містах. Попри те, що вони – активні й темпераментні, прагнуть мати в домі власний куточок, де можна було б усамітнитися, відпочити. Дрібний господарський ремонт і побутові питання – не для них, зате перепланування квартири, глобальний ремонт – саме те, що потрібно. Особливо важливий для Овнів інтер’єр передпокою, адже цей зодіакальний знак відповідає саме за цю частину домівки.


Телець

Телець ненавидить шум центральних вулиць та проспектів і втікає від нього на околицю міста. Телець – однолюб, він обирає собі дім раз і назавжди. Будучи дуже домашньою істотою, він обожнює свій житловий простір, постійно дбає про його комфортабельність та зручність. Під керівництвом Тельця перебувають холодильник, комора, сейф і бібліотека. Полюбляє Телець дорогі масивні меблі, картини у дерев’яних рамах.


Близнята

Людина цього знаку – "перекотиполе". Вона обожнює переселення – якщо не в інше місто чи будинок, то хоча би в іншу кімнату. Близнятам не подобаються тісні помешкання. Їм необхідний простір, адже треба десь приймати незліченних гостей. Улюблені предмети інтер’єру – телевізор, стереосистема, комп’ютер, телефон. У підпорядкуванні Близнят – коридор.

Рак

Помешкання Рака може не вирізнятися вишуканістю, але воно завжди затишне. Рак шанує традиції – він прикрашатиме житло так, як робили його мама і бабуся. Рак небайдужий до антикваріату, мережива, диванних подушок. Якщо навіть не перетворює своє житло на музей, у нього обов’язково є кілька старовинних речей, якими він дуже пишається. Місце, де черпає силу Рак, – ванна кімната, витримана у пастельних тонах.

Лев

Дім, гідний Лева, – це замок або палац. Погоджується він і на скромніше житло, але обов’язково кам’яне (може бути цегляне), просторе, з великою вітальнею та каміном. До речі, вітальня – це і є приміщення, за яке відповідає Лев.

Діва

Діва вважає за краще оселятися в тихому місці. Для повного щастя їй потрібна присадибна ділянка з рослинами, які вона буде пестити у вільний час. Діва любить домашні справи: їй подобається планувати сімейний бюджет, стежити за здоров’ям членів родини, дбати про домашніх тварин. Цей зодіакальний знак керує кухнею. Діва небайдужа до багатофункціональних меблів з багатьма ящичками, поличками, адже вона любить порядок.


Терези

Інтер’єр, який створюють Терези, нагадує картинку з модного журналу. Кожна деталь підібрана зі смаком. Однак Терезам потрібна не тільки краса та елегантність довкола, а ще й щоби це все цінували члени родини. Терези люблять опікуватися кімнатними рослинами і вирощують чудові екземпляри. У квартирі вони відповідають за вхідні двері.


Скорпіон

"Мій дім – моя фортеця" – це приказка для Скорпіона. Саме так він сприймає свою приватну територію. І часто має на це повне право, бо сам створює свій дім від початку до кінця. Йому, як і Овнові, необхідний затишний куточок для усамітнення. А приміщення, яким опікується знак, – туалет.


Стрілець

Міське життя якщо і приваблює Стрільця, то досить швидко втомлює. Його завжди тяг- тиме на вільні простори. Стрілець невибагливий, і може бути щасливим навіть у наметі, адже в душі він мандрівник і мисливець. Стрілець любить прикрашати дім екзотичними предметами, привезеними з далеких мандрівок. А відповідає він за балкони та лоджії.


Козеріг

Дім Козерога не вирізняється індивідуальними рисами – у ньому все просто і практично. Козероги за натурою адміністратори, тому намагаються відвоювати собі простір під кабінет. А ось опікується цей знак дахом, тому Козероги часто шукають собі особняки – навіть у місті.


Водолій

Водолії – ексцентричні натури, і дім свій облаштовують відповідно. В одних у квартирі – цілковитий хаос, у інших – шик, блиск, краса і неординарність. Але в кожного Водолія в домі буде багато оригінальних ексклюзивних штучок. Територія, підвладна цьому знакові, – спальня і дитяча.


Риби

Риби надають перевагу тихим і спокійним "водоймам", але з успіхом пристосовуються до будь-яких умов. Їх єдина незмінна пристрасть – любов до мистецтва, тому вони охоче прикрашають свій дім картинами, гобеленами, скульптурою. Риби – це знак таємності, прихованості, тому вони відповідають у домі за підвал.


Позитивна аура в оселі

Якість життя багато у чому залежить від якості простору, який нас оточує.

Якщо ви відчули себе у життєвому тупику, погляньте довкола себе й очистіть свій будинок від зайвих речей, які назбиралися у потаємних місцях. Саме вони є джерелом мертвої енергії, які провокують застійні явища у житті та кар’єрі, погано впливають на активність.

Редактор: admin
21-05-2005, 21:42
Коментарів 0 Переглядів 1 856

Теги -

Чернівціобленерго" оприлюднив години заживлення груп споживачів
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Алея – для стихійних базарників і безхатьків. Блог Надії Будної
Мешканці Гравітону скаржаться, що Алею небайдужості в їхньому мікрорайоні перетворили на стихійний базар
Чого чекати від вуйка Сема? Блог Ярослава Волощука
Кілька днів тому відбулися довгоочікувані перші телевізійні дебати між діючим та екс – президентом США Байденом та Трампом.
ВІДЕО Переглянути все відео

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Відкриті простори, спортивні майданчики, дитячі табори та розважальні центри готові прийняти дітей та подарувати їм незабутні літні дні. Ця стаття допоможе вам зорієнтуватися та обрати найкращий спосіб, як провести літо вашій дитині.

Теніс - це не просто спорт, це мистецтво, яке об'єднує гравців і вболівальників з усього світу. Його популярність зростає завдяки видатним зіркам, які своїми досягненнями та майстерністю вписали свої імена в історію. Давайте познайомимося з деякими з них.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.