Ваші страви

---
2 500
0
"Доброго дня "Молодий буковинцю". Вирішила надіслати вам свої рецепти тортів. Вони пісні, але смачні, це я гарантую". Наталя Барбюк, с. Ставчани Кіцманського району.


"Повидлянка"


1 склянка (200 г) цукру;

1 склянка (200 г) топленого цукру;

100 г олії;

2-3 ст. л. будь-якого варення;

1 ст. л. соди, гашеної оцтом;

борошна, скільки забере.


До топленого цукру додати 200 мл води, довести до кипіння. Кип’ятити, доки не розтоплятcя всі частинки топленого цукру. Потім охолодити і додати всі перелічені продукти, окрім варення. Замісити густе тісто, розкачати кілька коржів не більше, ніж на сантиметр. Перш ніж поставити корж у деко, змастіть його олією. Готові коржі перемастити варенням.


"Квасолька"

200 г вареної перемеленої квасолі;

200 г мелених горіхів;

200 г компоту;

400 г борошна;

2 ст. л. какао;

1 ст. л. соди, гашеної оцтом;

2 пачки ваніліну.

Всі інгредієнти перемішати до отримання однорідної маси. Випікати у круглій бляшці, змащеній олією, що призначена для домашнього хліба. Для одного коржа достатньо двох черпаків тіста. Випікати у духовці за невисокої температури 15-20 хвилин.

Крем:

200 г води, 200 г цукру, 1,5 ст. л. какао. Все це закип’ятити і варити 10-15 хвилин, наприкінці варіння додати 200 г мелених горіхів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм