RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Серед знаменитих красунь світу – нова мода: все, що раніше вони полюбляли їсти і пити, тепер намащується на обличчя, тіло і волосся. Не те щоб для них надто дорогими стали фірмові креми, лосьйони чи шампуні, просто вони повернулися обличчям до природи. Ось кілька модних і досить доступних природних засобів.

- Лимонний сік допоможе тим, кого дратують веснянки та пігментні плями. Протирайте обличчя скибкою лимона і вмивайтеся водою з лимонним соком у пропорції 1:1. Тільки не вранці, бо лимонна кислота підвищує чутливість шкіри до сонця та холоду.

- Світлий виноград – чудовий засіб для очищення шкіри. Розімніть дві-три виноградини, розітріть по обличчю, змийте теплою водою.

- Вівсяні пластівці – чудовий м’який скраб. Додайте до вівсяних трохи кукурудзяних пластівців, дрібку цукрового піску, заправте будь-якою олією. Отриману суміш м’яко увітріть у шкіру обличчя та шиї, змийте теплою водою. Таку процедуру, на відміну від нанесення готових скрабів, можна робити через день. Якщо шкіра схильна до запалень і подразнень, підійде такий скраб: 1 частина вівсяних -ластівців, 3 частини меду, 3 частини натурального йогурту.

- Ромашковий чай – універсальний тонік. Встановлено, що в ромашці міститься багато гідрокортизону, який лікує шкірні захворювання. Настоєм ромашки протирайте обличчя кілька разів на день. Якщо заварювали ромашку в пакетиках, то використайте їх як заспокійливу маску для очей.

- Йогурт очищує шкіру і знімає з неї надлишок жиру. А ще він є чудовою основою для зволожувальних масок. Ось тільки використовуйте натуральний йогурт, без цукру та смакових і ароматичних добавок. Змішайте півчашки такого йогурту зі столовою ложкою меду і четвертиною стиглого розім’ятого банана. Нанесіть маску на обличчя і шию, за десять хвилин змийте.

- Молоко містить лактозу – найкращий природний зволожувач. Приймайте, як Клеопатра, молочні ванни. На одну ванну розчиніть дві жмені сухого молока під струменем води.

- Морська сіль – найкраща основа природного скрабу для тіла. Придбайте в аптеці сіль, змішайте її з рослинною олією і нанесіть на тіло за кілька хвилин до того, як будете приймати душ.

- Оцет – засіб не для схуднення (у цьому варіанті його краще не вживати), а для догляду за нігтями. Опустіть кінчики пальців у миску з теплою водою з додаванням оцту, потримайте 20 хвилин, сполосніть. Здійснивши тижневий курс таких ванночок, ви повернете нігтям блиск і здоровий вигляд. Не забудьте і про бабусин метод ополіскування волосся водою з оцтом.

- Олія допоможе повернути гарний вигляд загрубілій шкірі на ліктях. Розігрійте півчашки будь-якої рослинної олії, розлийте її у дві мисочки і потримайте в них лікті впродовж 15 хвилин.

- Кава – чудовий засіб для догляду за шкірою тіла. Гущу, яка залишається після заварювання натуральної кави, не виливайте, а зберіть в окрему баночку. Раз на тиждень перед душем нанесіть її на тіло і помасажуйте. Це одночасно і скраб, і антицелюлітний засіб.


рецепти голлівудських зірок


Хеллі Беррі

Полунична маска для обличчя: 10 ягід, 2 ч.л. меду, натуральний йогурт. Нанести на обличчя і шию, змити за 15 хвилин.


Шарліз Терон

Шарліз зволожує обличчя за допомогою меду: наносить його товстим шаром на обличчя і за десять хвилин змиває теплою водою.


Дженніфер Лопес

Цю живильну маску винайшов її персональний косметолог: мед, йогурт і краплина чайної заварки.

Редактор: admin
15-01-2005, 19:14
Коментарів 0 Переглядів 2 622

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.