З чого роблять жуйки?

---
17 242
0
Не минає і дня, напевно, щоби ти не прохав батьків купити тобі жуйку. А як класно надувати з неї кульки! Тому не завадить дізнатися нарешті, з чого її виготовляють. Виявляється, найбільше у жуйці – цукру (понад половину), трохи менше – еластичної основи (натуральний каучук тощо) та кукурудзяного сиропу. І зовсім трішки – ароматизатора, завдяки якому жуйка має смак суниці чи апельсина.

Щоби зробити жувальну гумку більш еластичною, до суміші додають молочний сік або подібні речовини. Ці продукти отримують з диких дерев, які ростуть у тропічних лісах. На дереві роблять надріз, і молочний сік стікає у контейнер.

Для того, щоби зробити жувальну гумку, усі продукти промивають, перемелюють і кип’ятять. Потім готову суміш розкачують (як тісто на вареники) і ріжуть на пластинки або кубики.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
У центрі Чернівців відкрився перший в Україні рекрутинговий центр 108 батальйону бригади "Едельвейс" - фото
«Долар слабшає через глобальні зміни»: чому долар у світі дешевшає та чого чекати українцям
Смертельна аварія у Чернівцях: водій автомобіля збив велосипедиста
«Стояли впритул до ворога»: прикордонник з Буковини про бої на Донеччині
ексклюзив
На Буковині синоптики попередили про пориви вітру
Масована нічна атака РФ: ракети летіли на Львів, під ударом захід України
28 червня, 2025
З нагоди Дня Конституції України на горі Веприк розгорнули 20-метровий прапор - фото
«Не завжди діти відразу говорять про це»: скількох педофілів засудили на Буковині за останні п’ять років
ексклюзив
«Тато – мій ангелик»: дружина загиблого воїна з Буковини просить визнати його Героєм
Сьогодні на Буковині попрощаються із воїном Віталієм Шалаєвим