RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Внаслідок пожежі потерпіла померла в лікарні

У лікарні померла 84-річна пенсіонерка, яка потерпіла під час пожежі на вулиці Університетській. Ввечері 7 лютого до УМНС надійшло повідомлення про задимлення в житловому будинку. Пожежа сталася в одній з квартир через необережне поводження господарки з вогнем. У кімнаті зайнялися ліжко, матрац, тумбочка та підлога. Під час пожежі було травмовано власницю квартири, яка жила сама. Бабусю забрали до лікарні, де вона й померла. 


Отримала опіки через пічку

Зі значними опіками потрапила до лікарні 79-річна пенсіонерка із села Ошихліби Кіцманського району. Пожежа сталася через перепал печі в житловій кімнаті і розповсюдилася по всьому будинку. Під час пожежі вогнеборцями врятовано житловий будинок. Господарка зазнала значних опіків, її госпіталізовано до хірургічного відділення районної лікарні в стані середньої важкості, інформує центр пропаганди УМНС. 


Озброївшись ножем, відібрали магнітофона

Жертвою нападників, озброєних ножем, стала 34-річна мешканка села Брусниці Кіцманського району. Вона повідомила міліцію про те, що двоє невідомих, зламавши двері, проникли до її будинку, де, застосувавши фізичну силу та погрожуючи ножем, відібрали у неї магнітофон та особисті речі.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку за скоєне затримали двох 18-27-річних місцевих жителів, повідомили в ЦГЗ УМВС. 


Задушив батька за спів

Василь Гірський

Вчора вранці у своїй квартирі на вулиці Червоноармійській, 87А, було виявлено мертвим Михайла К., 1947 року народження, з ознаками насильницької смерті. За підозрою у скоєнні цього злочину було затримано 27-річного сина покійного, який заявив, що напередодні він прийшов додому напідпитку. Батько дав йому гроші на продукти та пляшку самогону.

Покійний нібито сам випив горілку. А вночі, коли вони полягали спати, батько почав співати. Син зі злості розбив йому брову, а потім викликав швидку допомогу. Після того, як лікарі поїхали, батько буцімто знову співав. Як наслідок, син не витримав й задушив батька, а коли вранці побачив, що той неживий, зателефонував до міліції. Як повідомив прес-секретар прокуратури області Олександр Лебідь, порушено кримінальну справу.


Розбився автобус, який їхав на "Калинку"

Віктор ДУДАР

П’ятеро осіб загинули та п’ятеро поранені шостого лютого у Коломийському районі Івано-Франківської оласті. На дорозі "Стрий-Чернiвцi" поблизу села Лiсний Хлiбичин водiй вантажного автомобiля "Форд-Транзит", мешканець міста Стрий Львiвської областi, заснув за кермом i наїхав на автомашину MAN. Вантажівка МAN через технiчну несправнiсть (за температури повiтря -25 градусiв сталося загустіння дизельного пального) стояла в межах проїжджої частини дороги. Від удару дах мікроавтобуса прогнувся та затиснув пасажирів.

"Форд Транзит" було переобладнано з вантажного мікроавтобуса на пасажирський без вiдповiдного дозволу. Одинадцять мешканців Стрийського району Львівської області їхали того дня до Чернівців на Калинівський ринок. Внаслiдок ДТП п’ятеро пасажирiв загинули на мiсцi подiї. Водiй та ще четверо пасажирiв вантажного фургона отримали тяжкi тiлеснi травми та були доставленi до Коломийської центральної районної лiкарнi. У ДТП загинули 25-річний чоловік, 33-річна жінка та ще троє жінок, особи яких не встановлено, інформує прес-служба ДАI МВС України. 

Редактор: admin
10-02-2005, 19:36
Коментарів 0 Переглядів 2 006

Теги -

Зараз правоохоронці проводять із затриманою процесуальні дії

Учням 1–4 класів обіцяють якісне й поживне гаряче харчування безкоштовно
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

У заході взяли участь 36 колективів, з них 5 - з Румунії та Польщі.


Маленьких Парижів не існує. Блог Юлії Пацаранюк
Минулого місяця довелося провести кілька незабутніх днів у прекрасному Парижі.
Не такий Трамп страшний, як його малюють. Блог Ярослава Волощука
Останній візит нашого президента до США приніс як багато здобутків так і чимало хвилювань.
ВІДЕО Переглянути все відео

До Чернівців Сашко Лірник завітав із двома програмами: для дітей та дорослих

Голосування за номінантів триває з 1 жовтня до 15 листопада!

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Власний автомобіль не просто функціональна та дорога техніка, а необхідність – те, що приносить комфорт, відчуття стабільності, свободи, самодостатності та мобільності. Однак ставши власником авто кожен бере на себе відповідальність перед іншими учасниками руху.

Про роботу цієї молодої, активної і прогресивної команди фахівців, яка орієнтується лише на успішний результат для вас і вашого бізнесу, розповідають засновники мережі компаній Бюро перекладів і локалізації Lingvo Team Євгеній і Аліса ЄРЬОМІНИ.