RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

"Краса – це передусім здоров’я". Таким є девіз організаторів конкурсу "Краса на кінчиках нігтів" регіональної ліги незалежних дистриб’юторів, котрі працюють з безпечною для здоров’я людини і екологічно чистою продукцією Neways. Представник виробника продукції Наталія Волянюк вважає, що вислів "Краса вимагає жертв" на сьогодні не актуальний:

– Кожна жінка отримує достатньо негативних емоцій з повсякденного життя. Тому ми влаштовуємо акції, які б дарували прекрасній половині людства свято, красу, натхнення. Намагаємося довести, що кожна чернівчанка може бути сяючою, індивідуальною, найкращою. А особливо це потрібно, коли надворі весна.

На те, як фантазують дванадцять майстринь з нарощування та дизайну нігтів, завітали подивитися та перейняти досвід гості з Хмельницького, Івано-Франківська, Тернополя, а також майже з усіх районів Чернівецької області. Після півторагодинного творчого процесу кожна з учасниць отримала диплом і подарунки. Приз глядацьких симпатій за роботу "Міс Різноманітність" дістався Олені Хвостенко (салон "Далі"). Найяскравіший образ було створено сімнадцятирічною Анною Манжосовою, "Студія з дизайну та нарощування нігтів Світлани Яковленко".

Аня займалася в модельній агенції "Рута", там і зустрілася зі своїм майбутнім керівником та вчителем, там їй було запропоновано серйозну творчу й цікаву роботу. Особливість створених майстринею образів Нареченої (модель Юлія), міфічного володаря лісів та лугів Пана (модель Євген) полягала не лише в оригінальності та багатстві декору нігтів, але й у довершеності загального образу персонажів. Чому саме ці герої були обрані для художнього втілення, розповіла авторка Анна Манжосова:

– Я вірю в міфи, у тих персонажів, про яких ми всі чули, але яких насправді ніхто не бачив. Коли я створювала Наречену Пана, мені дуже хотілося поєднати реальність із казкою. Тому я намагалася передати свій задум не лише через максимально красиве оформлення нігтів, але й через загальний образ. Проте, звичайно, найголовнішою прикрасою Нареченої були нігті у формі півмісяця. Кольори використовувала світлі: білий, світло-зелений, світло-синій, сріблястий. На одному нігтику метелик із пуху, на другому – квітка з тканини, прикрашена стразами, на третьому – просто шматочок хутра або розмальовані гілочки з пелюстками. Усе те, що мені забажалося показати. Фата міфічної Нареченої мала нагадувати павутиння. І мінімум одягу, оскільки Молода, як і Пан, мешкає в лісі, серед дерев, листя, трав та іншого рослинного світу, де одягу, як мені здається, не потрібно. Руки й плечі молодої були посипані світло-зеленими й сріблястими блискітками – ніби свіже й молоде повітря, вкрите вранішньою росою. Та образ не вийшов би повноцінним, якби не ті майстри, які мені допомагали. Це і перукар, і вітражист, і стиліст, і директор студії, в якій я працюю – Світлана Яковленко.

– Розкрийте нам технологічні таємниці "краси на кінчиках нігтів".

– Спочатку нігті знежирюються. Потім із них знімається верхній шар і трохи зачищується отримана поверхня. Далі я двічі наношу фірмовий гель Neways" який є живим полімером і тому абсолютно не пошкоджує нігті. Роблю бажану форму і довжину нігтя. Потім те, що вийшло, підточую, покриваю ультрафіолетом для того, щоби ніготь із часом не пожовк, бо він має таку властивість, і прикрашаю, як кажуть, роблю ювелірну роботу. І, будь ласка, ніготь готовий "до вживання".

– Можна простежити, як змінювався ніготь за останній рік і які тенденції в моді сьогодні?

– Від прямокутної, мигдалеподібної до вже сучасної стилетоподібної форми. Щодо кольорів, модними зараз стають червоний і його відтінки. А взагалі, весна сама підказує, які фарби мають бути в моді. Це світлі, ніжні барви, народжені пробудженням чогось тендітного, нового. Декор нігтів також має передавати весняні настрої – різноманітні смужки, квіти зі стразів, пейзажі з яскравих фарб. 
Редактор: admin
19-03-2005, 19:37
Коментарів 0 Переглядів 2 792

Теги -
На фронті Олександр Савчук був головним сержантом батареї артилерійського дивізіону

Збиратимуть кошти на ЗСУ та підтримуватимуть родини військових

Боєць вважався зниклим безвісти із 21 серпня
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Кожен із нас - президент, кожен – головнокомандувач. Блог Ярослава Волощука
Не можу не поділитися з вами шокуючою новиною, що українці є найрозумніша нація на світі.
Незрівнянний світ Назарієвої краси. Блог Юлії Пацаранюк
Враження від фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси"
ВІДЕО Переглянути все відео

Місцеві щотижня передають на фронт тонни смачної їжі

"Контінентал Фармерз Груп" розширює свої логістичні потужності та розбудовує напрямок залізничної логістики, створивши власний парк вагонів-зерновозів. Компанія вже отримала перші 50 із 250-ти запланованих вагонів-гоперів об’ємом 116 м³.

Не відкладайте турботу про свої зуби на потім! Зверніться до SOLTYS DENTAL STUDIO вже сьогодні, щоб повернути здоров'я своєї ротової порожнини та впевненість у своїй усмішці.

У цій статті ми розглянемо, чому не варто боятися імплантації зубів і чому варто звернутися саме до стоматології Markoclinic в Чернівцях — клініки з бездоганною репутацією та високими стандартами якості.

Від вашого голосу залежить якість і ціна інтернету, ІнАУ пропонує підтримати петицію