RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Пропонувати знижки, привабливі пропозиції для нових і старих клієнтів перед Новим роком стало доброю традицією операторів мобільного зв’язку. Але новорічно-різдвяними пропозиціями оператори заманюють здебільшого нових абонентів, бо пропонують тарифи, вигідні для спілкування всередині мережі, а не з іншими операторами. Іноді запропоновані напередодні Нового року тарифи зберігаються весь наступний рік. Тому часто власники мобільних телефонів, маючи одну картку, купують нову зі спокусою іншого оператора. Цього року підігріває боротьбу за клієнта й вихід на мобільний ринок нових гравців – "Вимпелкому" і "Укртелекому". Пропонуємо огляд новорічних пропозицій мобільних операторів.

UMC

Компанія запропонувала одночасно декілька тарифних планів з назвою "Новорічний хіт". Для контрактників головною зміною стало зниження в два з половиною рази – до 30 копійок за хвилину – вартості внутрішньомережевих дзвінків (UMC-UMC). Доступна послуга "UMC-сім’я": один або три номери, дзвінки на які коштують нуль копійок за хвилину, щоправда, якщо обираєте усі три номери, то за останню хвилину дзвінка знімається 40 копійок. Залишається плата за з’єднання – 27 копійок, а відправити SMS на мережі українських операторів і "МТС" коштує 35 копійок.

У тарифному пакеті "Хіт" абонплата становить 30 гривень на місяць. До цієї суми входять "пакетні послуги на 30 гривень", однак, що це означає, на сайті компанії не розшифровується. Підключитися до акційних пакетів можна до 31 грудня. Термін дії – необмежений.

Крім того, пропонується тарифний план "Новорічний хіт-бізнес", з 22 до 19 копійок знижено вартість хвилини дзвінка всередині "Корпоративної групи", а вартість хвилини розмови на мережу UMC з номерів "Корпоративної мережі" знижено з 66 до 30 копійок. Для абонентів SIM-SIM пропонується тарифний план SIM-SIM "Новорічний хіт". Термін підключення також до 31 грудня, а термін дії обмежений – до 31 грудня 2006 року. За авансового платежу 30 гривень, на рахунок нараховують 70 гривень.

"Джинс"

Віртуальний оператор наче вже й не відособлюється від UMC. "Джинс" пропонує тариф "Новорічна пропозиція", підключитися до якого також можна до 31 грудня, а говорити – до 31 грудня наступного року. Авансовий платіж – 20 гривень і обіцяний бонус – 60 гривень, який, щоправда, нараховується багатоступенево: 20 гривень відразу, а потім по 10 – за кожне з чотирьох перших поповнень рахунку протягом року. Днями запропонували пакет за 30 гривень, і, відповідно, аванс збільшився на 10 гривень – до 70.

Сам тариф: хвилина дзвінка на номери "Джинс" – 15 копійок, хвилина дзвінка на номери UMC – 30 копійок, на інші мобільні мережі – 95 копійок, на міські мережі – 1,45 гривні. Відправити SMS на номери "Джинс" – 10 копійок, на інших мобільних операторів і "МТС" – 25 копійок, за кордон – 70 копійок.

Можна активізувати послугу "Джинс-друг" у Новорічному пакеті "Джинс" за п’ять гривень і розмовляти з одним номером безкоштовно до 31 грудня 2006 року.

"Київстар"

Компанія для абонентів "djuice" запровадила новий тарифний план "Новорічний": на мережу "djuice" – 20 копійок перша хвилина і 5 копійок, починаючи з другої хвилини. Вартість хвилини решти всіх дзвінків (на "Київстар", міські мережі і номери інших мобільних операторів) – одна гривня. Вартість SMS – 25 копійок.

Підключитися до нового тарифу можна до 1 січня 2006 року. Термін дії – рік. Щоби перейти з інших тарифних пакетів потрібно заплатити 30 гривень. При підключенні нараховується також і бонус – 80 гривень: 25 гривень наступного дня після підключення, а потім – 11 разів по п’ять гривень протягом року.

Для контрактних абонентів і користувачів ACE&BASE "Київстар" запроваджує складну систему бонусів: за кожні 10 хвилин розмов на мобільні і міські телефони України (окрім номерів з груп "Завжди разом", "Улюблені номери" та "Коло друзів") нараховується десять безкоштовних хвилин. Акція дійсна для всіх абонентів, які підключаться до 1 січня 2006 року. Нарахування – до 28 лютого 2006 року, а виговорити нараховані бонусні хвилини потрібно до 31 березня 2006 року.

Другий бонус – 50 гривень на рахунок кожному новому абонентові, який підключиться до 31 грудня. Бонус теж багатоступеневий: 25 гривень відразу і по п’ять гривень кожні наступні п’ять поповнень рахунку протягом півроку.

"Астеліт" – life:)

Його пропозиція називається "2006 хвилин свята". Потрібно купити стартовий пакет за 40 гривень і поповнити рахунок на 20 гривень до 31 січня 2006 року; чинні абоненти можуть активувати її за 20,06 гривні. Акція не стосується дзвінків на інші мережі.

"МОБІ"

Для своїх користувачів компанія запроваджує "Новорічну" пропозицію, в рамках якої вартість хвилини дзвінків на номери "МОБІ", "WELLCOM" і "Privat:mobile" знижено до однієї копійки, а решта параметрів – незмінні. Але пропозиція дійсна не тільки для нових абонентів, але і для існуючих (вартість міграції – 7 гривень з ПДВ). Водночас підключення нового абонента з 15 грудня по 31 січня практично безкоштовно для абонента: за активацію стартового пакету вартістю 35 гривень компанія нараховує 35 гривень на рахунок.
Редактор: admin
20-12-2005, 23:40
Коментарів 0 Переглядів 2 905

Теги -
Через ремонт обладнання низка населених пунктів Залишаться без електрики
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Матч відбувся на стадіоні "Буковина" у Чернівцях


Україна не Ізраїль. Блог Ярослава Волощука
Наївності нашої влади немає меж.
Маленьких Парижів не існує. Блог Юлії Пацаранюк
Минулого місяця довелося провести кілька незабутніх днів у прекрасному Парижі.
ВІДЕО Переглянути все відео


Ми допоможемо тобі створити незабутні Reels, TikTok, подкасти, лекції та будь-який інший формат, який ти забажаєш. І найголовніше - ми створимо атмосферу, яка надихає! 🤩

Голосування за номінантів триває з 1 жовтня до 15 листопада!

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Власний автомобіль не просто функціональна та дорога техніка, а необхідність – те, що приносить комфорт, відчуття стабільності, свободи, самодостатності та мобільності. Однак ставши власником авто кожен бере на себе відповідальність перед іншими учасниками руху.