– В Японії, скажімо, щоднини натщесерце школярі вживають сирими по два-чотири яйця, – розповідає фермер Василь Мінтенко, який вирощує перепелів.– В одному грамі перепелиного яйця міститься більше вітамінів А – у 2,5 раза, В1 – у 2,8, В2 – у 2,2 раза, ніж у грамі курячого. У п’яти перепелиних яйцях, які за масою дорівнюють одному курячому, уп’ятеро більше фосфору і калію, у 4,5 раза – заліза, значно більше нікотинової кислоти, міді, кобальту, лімітуючих та інших кислот. Зовсім немає холестерину. Перепели стійкі до інфекційних захворювань, а їхні яйця сприяють лікуванню захворювань печінки і нирок, серця і шлунка, зокрема, виразки, бронхіальної астми, відновлюють статеву функцію, виводять з організму радіонукліди, важкі метали, органічні шлаки і канцерогенні речовини. Вони позитивно впливають на дітей, які відстають у рості. Вживають перепелині яйця і для лікування гіпертонії. У хворих вже через десять днів зменшувалися серцеві і головні болі, знижувався кров’яний тиск. На курс лікування тиску потрібно до 120 яєць, цукрового діабету, туберкульозу, недокрів’я і бронхіальної астми – до 250. Яйця вживають вранці натщесерце, сирими, до них додається сік з двома часточками апельсина чи 40-50 грамів вишневого соку. Перші три дні хворі споживають по три яйця, далі – по п’ять. До речі, моя теща вилікувалася від тиску. А в моєї дочки і сліду не залишилося після ниркової недостатності.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.