Лікуємо грип правильним харчуванням

---
2 463
0
Для зменшення інтоксикації необхідно вживати велику кількість рідини. Вітаміни С і Р зміцнюють стінки кровоносних судин. Тому корисно насичувати дієту такими продуктами, як шипшина, чорна смородина, чорноплідна горобина, лимони.
Корисним є й сік редьки з медом: по одній столовій ложці 3-4 рази на день протягом тижня, і настій шипшини: 100 г ягід заварюють у літрі води в термосі.
У раціоні харчування варто зменшити як холодні, так і дуже гарячі напої і страви, а також смажені і масні страви, гострі, солені і мариновані продукти, гострі приправи, соуси.
У подальшому, поступово одужуючи, енергоцінність раціону підвищуйте. До дієти включайте овочі і м’ясо (бажано перетерте) і продукти, багаті на солі кальцію (кисломолочні продукти, грецькі горіхи). Це поряд з обмеженням солі забезпечує протизапальний ефект. Харчуватися треба малими порціями, але часто. 
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують