Лікуємо грип правильним харчуванням

---
2 470
0
Для зменшення інтоксикації необхідно вживати велику кількість рідини. Вітаміни С і Р зміцнюють стінки кровоносних судин. Тому корисно насичувати дієту такими продуктами, як шипшина, чорна смородина, чорноплідна горобина, лимони.
Корисним є й сік редьки з медом: по одній столовій ложці 3-4 рази на день протягом тижня, і настій шипшини: 100 г ягід заварюють у літрі води в термосі.
У раціоні харчування варто зменшити як холодні, так і дуже гарячі напої і страви, а також смажені і масні страви, гострі, солені і мариновані продукти, гострі приправи, соуси.
У подальшому, поступово одужуючи, енергоцінність раціону підвищуйте. До дієти включайте овочі і м’ясо (бажано перетерте) і продукти, багаті на солі кальцію (кисломолочні продукти, грецькі горіхи). Це поряд з обмеженням солі забезпечує протизапальний ефект. Харчуватися треба малими порціями, але часто. 
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.