RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Колишню чернівчанку Ірину Столяр уже кілька років звуть Мартою. Вона має у Києві власну квартиру і робить кар’єру естрадної зірки. Марта вже закінчила університет культури на чолі із співаючим ректором Поплавським (каже, що ставиться до нього нейтрально, проте його альбомів не купує і не слухає). Сама продукує хіти, останній із яких – "Дихання".

Марта – бажана гостя світських вечірок і презентацій. Її яскраві фото прикрашають сторінки глянцевих журналів. Нещодавно відверті фото Марти опублікував навіть Penthouse. Батьки ставляться до цього стримано і сумують за нею. Днями їм пощастить побачити свою доньку не в телевізорі, а в родинному колі. Марта приїде на день народження тата.

"Навіть дівчата освідчуються мені

у коханні"

– Так склалося, що у мене тепер є дві домівки: одна – батьківська, а інша – моя власна, – каже Марта. – У Києві не тільки квартира, а й друзі, робота, особисте життя. Мене можна назвати стовідсотковою столичною мешканкою. Я тут цілковито освоїлася і почуваюся дуже впевнено.

– На вулицях і в метро впізнають?

– У цьому випадку головне – конспірація (сміється – ред.)! Переважно їжджу на машині, але в години пік це майже неможливо. Скрізь пробки, які з’їдають багато часу. А я людина пунктуальна і запізнюватися не люблю, особливо, коли у мене важлива зустріч. У такому разі сідаю у метро, нічого вже не вдієш. Впізнають мене скрізь, хоча у кліпах, на фотографіях і в житті я зовсім різна. Іноді, коли з’являюся на вулиці, починається масовий психоз (сміється, – ред.)

– Чоловіки не дають проходу?

– Аякже! Це відбувається переважно на вулицях і в магазинах. Мене обсипають компліментами. Не буду приховувати, мені це дуже приємно. Бачу, що хочуть зі мною познайомитися, запрошують на каву, просять дати телефон. Після концертів таке відбувається частіше, бо щоразу зростає кількість прихильників. Телефонують якісь невідомі, дихають у слухавку. Буває, що навіть дівчата освідчуються у коханні. Вони згуртовуються, спілкуються між собою.

"Виходити заміж поки що не планую"

– Чи бували випадки, коли фани ставали занадто настирливими і лякали тебе?

– Не так давно на моєму сайті з’явилися справжні маніяки. Понаписували там всілякого паскудства. Саме тоді ми були на гастролях, і люди два дні читали цю гидоту. Навіть мої батьки це бачили. Було дуже прикро.

– Ти кажеш прихильникам, що в тебе є коханий? І чи є він в тебе взагалі?

– Так, у мене є хлопець. Добре, що він ставиться до мене із розумінням. Знає, що я поки що не можу розвивати наші стосунки і створювати сім’ю. Тим паче, ми підписуємо контракт, який забороняє мати дітей. Виходити заміж ще можна, але з дітьми доведеться зачекати. Якщо люди вкладають у тебе великі гроші, вони не хочуть слухати про твою сім’ю, вони хочуть на тобі заробити. Тож я не поспішаю із кардинальними змінами у своєму житті і нічого не планую, окрім роботи.

"Люблю, коли мені роблять компліменти"

– У листопадовому номері Penthouse розміщено твою відверту фотосесію. Як почувалася перед об’єктивом?

– Зараз ми "зав’язали" із відвертими фотосесіями (сміється, – ред.) На тих зйомках почувалася вільно, тому що я нудистка. Не бачу нічого поганого у тому, щоби засмагати без зайвого одягу і зніматися для таких видань. Можливо, хтось скаже: "Вона ще така молода, такі фотографії робити ще рано". Але я не гадаю, що це так страшно. Penthouse – хороший журнал, його читає багато людей у всьому світі. До нас дуже добре поставилися. Щоправда, був один курйозний момент. Коли я відкрила цей номер, там були фотографії оголеної дівчини із гаєчним ключем, котра дуже подібна до мене! На зйомках я не соромилася і не комплексувала, не звертала уваги на те, що фотограф – чоловік. Упевнена, що він і не таке бачив за свою кар’єру. До того ж, у мене нормальне тіло, дефектів немає. Колись ми вирішили із продюсером, що у мене буде такий розкутий образ, так далі і працюємо. Ось коли доживу до 40 років і ще співатиму, тоді можна буде подумати над тим, щоби змінити імідж.

– Що сказали батьки, коли побачили цей журнал?

– Вони вже змирилися з тим, що я публічна людина. Батько вже нічого не каже. Тим паче, я б ні за що не роздягнулася повністю. Навіть якби Playboy запропонував мені гарний гонорар, то та фотосесія була би еротичною, але стриманою. Мої батьки знають, що люди роблять компліменти, коли бачать таке, але інші поливають брудом, що б ти не робив. Зараз у мене є одна мета – співати.

Новий рік зустріну

у Чернівцях

– Як справи на творчому фронті?

– Слава Богу, ми розірвали контракт із попереднім лейблом, котрий видавав мій перший альбом. Та співпраця не виправдала себе. І через два тижні ми перевидамо дебютну платівку, доповнену новими піснями. Це буде гарний підсумок нашої співпраці із Артуром Желєзняком.

– Ти вже сама пишеш пісні?

– Так. Наступної весни вийде новий альбом. Він повністю "мій".

– Наскільки напружений гастрольний графік?

– Зараз у нас гаряча пора. Організатори концертів активізувалися. Починаються "ялинки", буде багато виступів. Хочеться поїхати кудись, добре відпочити на Новий рік. Я дуже скучила за рідними. Вони тепер рідко мене бачать, підтрунюють: "Наша Іра вже не має на нас часу, стала діловою!" Ці люди опускають мене на землю, але люблять мене такою, якою я є. Тому я закину усі справи і приїду до них у Чернівці. Посидимо біля ялинки разом.
Редактор: admin
8-12-2005, 20:54
Коментарів 0 Переглядів 2 046

Теги -

Військовик Іван Ротар, повертаючись з Італії, заплатив прикордонникам, щоб піти воювати за Україну.

Співробітники поліції закликають небайдужих громадян допомогти у пошуках хлопця
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До майстеркласу долучилися заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.