Концерти, спонсором яких є кава "Галка", відбуваються на підтримку нового альбому "Гаряча і гірка". Солістка гурту Юля Міщенко зізналася, що як справжня львів’янка вона – затята кавоманка: "Так, як на каві знаються львів’яни, не знається більше ніхто".
– Юлю, які десять міст ти обрала цього разу для турне?
– Концерти "Таліти Кум" відбудуться переважно в Західній Україні. Хоча і на Сході нас чекають, я це знаю. Якось у Луганську мені сказали: "Ти собі не уявляєш, як важливо тут співати українською мовою". А для мене писати пісні рідною мовою – це справа честі. Адже я український філолог. А зараз я це роблю ще й заради пам’яті своєї покійної бабусі, яка була викладачем на філологічному факультеті Львівського університету. Щодо концерту у Києві, то зараз його не буде. До нього треба готуватися ще серйозніше.
– Кліп на пісню "Гаряча і гірка" знімався в одній із львівських кав’ярень?
– Зовсім ні! Кліп ми знімали у Києві. Але мої спонсори привезли такі декорації, що мене всі запитують, в якій із кав’ярень Львова ми це робили.
– У свій колектив ти зібрала лише земляків?
– А ви не думайте, що у мене дуже великий колектив. Адже я сама собі і менеджер, і продюсер, і поет, і композитор. Крім земляків, є і "східняки".
– Ти намагаєшся приховати своє особисте життя. Але коли все-таки збираєшся заміж?
– Щодо розмов про особисте життя, то тут українські артисти шляхетніші, ніж російські. Ми не "піаримо" себе так, як вони. І я не люблю, коли копирсаються в чомусь інтимному.
– Ти справді п’єш тільки гарячу і гірку каву?
– Звичайно!
Рецепт кави
від Юлії Міщенко
Дві ложечки якісної меленої кави засипаємо у турку, заливаємо водою, додаємо на кінчику ножа корицю та одне зернятко кардамону. Ставимо на вогонь, один раз розмішуємо і чекаємо, доки підніметься пінка. До звареної кави додаємо цукор за смаком. П’ємо – гарячу.
9-06-2005, 23:12
0
2 165