RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Чернівцях відбудеться фестиваль комедії

Оксана Драчковська

Чернівецькі театрали можуть розраховувати на свіжі та цікаві видовища з 28 березня по 3 квітня. На фестиваль комедії "Золоті оплески Буковини", організований нашим музично-драматичним театром, приїдуть колективи Тернопільського, Волинського, Хмельницького, Івано-Франківського та Львівського театрів. Усі вони покажуть комедії, але дехто – у незвичайному трактуванні, на межі інших жанрів. Таким, зокрема, буде внесок Чернівецького театру ім. О. Кобилянської – нова вистава "Джаз подружнього життя". Братиме участь у фестивалі ще один чернівецький театр – "Голос" – із новою виставою "Мина Мазайло".

Інша новина від Чернівецького муздрамтеатру – молоде поповнення трупи: найближчими тижнями з Дніпропетровська прибудуть дев’ятеро випускників драматичного коледжу. Як запевнив директор театру Юрій Марчак, молодих акторів влаштовують запропоновані умови, і вже на День театру ми зможемо побачити їх на сцені.


"Євробачення-2005" – від 10 до 200 євро

Квитки на "Євробачення-2005" надійдуть у продаж з 21 березня. Про це повідомив генеральний продюсер пісенного конкурсу, директор департаменту міжнародних відносин Національної телерадіокомпанії України Павло Грицак. Ціна одного квитка буде коливатися від 10 до 200 євро, а загалом буде 11 категорій квитків.

А віце-прем’єр міністр з гуманітарних питань Микола Томенко заявив, що "наше зелене Євробачення буде найсимпатичнішим". "Зелене, тому що ми повернемо Києву славу зеленої столиці", – зазначив він.


Шуфрич заперечує роман з Тимошенко

Народний депутат Нестор Шуфрич впевнений, що нова влада поширює чутки про його роман з Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко. Про це він заявив на прес-конференції у Севастополі. Спочатку Шуфрич відмовився відповідати на питання про можливість інтимних стосунків з Тимошенко. "Є питання, які чоловіки не ставлять і на які чоловіки не відповідають", – похмуро відповів Шуфрич. "А жінки питанням задоволені", – зауважив лідер есдеків Віктор Медведчук, який сидів поряд. Після цього Шуфрич зізнався, що відповідальність за поширення чуток несе нова влада. "Ця історія абсурдна. І час, коли вона з’явилася (призначення Ю. Тимошенко прем’єр-міністром, – ред.), наводить на роздуми про моральність представників так званої нової влади", – сказав Шуфрич.


Караченцов вийшов з коми

"Загалом ми розцінюємо, що хворий вийшов з коматозного стану", – заявив головний нейрохірург Москви Володимир Крилов, коментуючи стан актора Миколи Караченцова, який нещодавно потрапив в автокатастрофу. За його словами, Караченцов розплющує очі, у нього є "цілеспрямовані рухи рук і ніг". "Водночас свідомість Караченцова цілковито не відновлена", – сказав Крилов. "Це певний перехідний етап", – зазначив головний нейрохірург. При цьому стан актора й далі оцінюється як важкий.


Вчені розгадали таємницю "розпальцьовки"

Канадські вчені дійшли висновку, що "розпальцьовка" "братків" – це демонстрація оточуючим рівня своєї агресивності. Результати досліджень психологів з університету Альберти, розташованого в Едмонтоні, свідчать про те, що за співвідношенням довжини вказівного і безіменного пальців можна судити про рівень агресивності тієї чи іншої людини. Вчені Елісон Бейлі і Пітер Херд опитали 298 студентів – як чоловічої, так і жіночої статі, а потім здійснили замірювання. Вийшло, що чим коротший вказівний палець чоловіка порівняно з безіменним, тим більш агресивно він себе поводить. У жінок подібної закономірності виявити не вдалося.

Редактор: admin
15-03-2005, 10:04
Коментарів 0 Переглядів 2 071

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.