RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Ніколь Кідман виростила справжніх монстрів

Двоє прийомних дітей актриси не дають проходу своїй матусі. Нещодавно Ніколь заявила, що вже давно повернулася би до Тома Круза , якби не діти.

Дванадцятирічна донька і десятирічний син просто ненавидять свого відомого прийомного татуся. Щоразу, коли в Тома прокидаються батьківські почуття і він хоче погуляти з нащадками, діти влаштовують справжню істерику Ніколь. Актриса тривалий час мовчала про обурливу поведінку дітей. Проте останнє нововведення малолітніх монстрів змусило її заговорити.

Виявляється, кожну нову роль Ніколь має обговорювати зі своїми дітьми. Так, нещодавно голлівудській діві запропонували знятися в басейні з акулами. Ніколь спочатку зраділа такому експерименту, проте потім відклала остаточне рішення до наради з дітьми.


Мераї Кері запропонували вийти заміж

Новий рік розпочався для Мераї Кері з приємної несподіванки. Співачка, яка давно вже хоче вийти заміж, нарешті отримала пропозицію руки і серця. Щоправда, вона досі не знає імені свого потенційного чоловіка.

Річ у тім, що під бій курантів зірці соул презентували розкішний подарунок – діамантове кольє у вигляді метелика вартістю півмільйона доларів. Разом з недешевою прикрасою Мерая отримала й записку, в якій таємний обожнювач повідомив співачку, що волів би провести решту свого життя разом з нею.

Заінтригована Кері намагалася вирахувати романтично налаштованого залицяльника, проте таємничий незнайомець не виказав себе. Друзі співачки стверджують, що Мерая просто марить зустріччю з небідним шанувальником. Керрі переконана, що лише такий щедрий лицар є ідеальним чоловіком і заслуговує бути поруч з нею.

Після невдалого шлюбу з Томі Мотолою співачка шукала собі нового обранця і серед військових, і серед футболістів, проте спроби були невдалі. Наразі Кері обіцяє, що не заспокоїться, доки не знайде щедрого мецената.


Українець винайшов музичний презерватив

Мешканець Запоріжжя Григорій Чаусовський розробив і запатентував електромузичний презерватив. За свідченням очевидців, екземпляр є звичайним презервативом, до якого підключено спеціальний сенсорний аплікатор. Цей аплікатор має подавати сигнал на мініатюрний звуковий пристрій.

Автор ідеї стверджує, що його винахід значно полегшить життя любителям сексу. Революційність винаходу Г. Чаусовський бачить в тому, що сила звуку буде сигналізувати чоловікові про настання ерекції, а жінці дозволить більш чітко визначати сприятливі дні для занять сексом і зачаття дітей. Наприклад, в період овуляції такий презерватив буде видавати один звук, а в критичні дні – зовсім інший.

Винахідник каже, що дослідний зразок вимагає невеликого доопрацювання, однак за тісного співробітництва з медиками і електронниками новинка стане справжнім дивом інженерної думки. До речі, у серійному виробництві вартість виробів не буде перевищувати ціни звичайної звукової листівки. Лікарі поки що не дали власної оцінки новому винаходу.


Вокалістка "ВІА Гри" зламала хребет

Блондинка з тріо "ВІА Гра" Віра Брєжнєва невдало покаталася на лижах. Вона упала з гори, зламавши при цьому хребет. Перша ж спроба скотитися зі схилу закінчилася для Віри падінням. Відмовившись від послуг інструктора, блондинка, одягнена в новенький білосніжний спортивний костюм, не впоралася з лижами і шкереберть злетіла з гори. Після неприємного спуску у дівчини почала поболювати спина, але вона намагалася не звертати на це уваги. Однак після повернення до Києва біль посилився так, що Вірі довелося звернутися по допомогу до приватної клініки. Тут співачці зробили рентген, на підставі якого і було поставлено невтішний діагноз: "Перелом хребта зі зміщенням у ділянці 4-5-го поперекових хребців". Лікарі прописали горе-лижниці суворий постільний режим. Становище хворої ускладнюється ще й тим, що вона повинна весь цей час лежати на животі.

Редактор: admin
18-01-2005, 14:31
Коментарів 0 Переглядів 2 331

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Не такий Трамп страшний, як його малюють. Блог Ярослава Волощука
Останній візит нашого президента до США приніс як багато здобутків так і чимало хвилювань.
На «Червоній руті» вперше прозвучав гімн України. Блог Надії Будної
35 років тому, 17-24 вересня 1989-го, в Чернівцях відбувся перший фестиваль "Червона рута"
ВІДЕО Переглянути все відео

Перевірку влаштували закладам громадського харчування та комунальним установам

Про роботу цієї молодої, активної і прогресивної команди фахівців, яка орієнтується лише на успішний результат для вас і вашого бізнесу, розповідають засновники мережі компаній Бюро перекладів і локалізації Lingvo Team Євгеній і Аліса ЄРЬОМІНИ.

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Збираєтеся укласти договір страхування? Це важливе рішення, яке потребує ретельної підготовки. Маємо кілька простих та ефективних порад, які допоможуть вам краще зорієнтуватися у виборі страхових продуктів і послуг.