RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Близько півсотні виконавців з усієї Західної України та інших областей взяли участь у чернівецькому відбірному етапі національного конкурсу "Ти – зірка!". Чернівці стали п’ятим містом у турі, який відбере 12 претендентів від України на участь у "Євробаченні-2006".

У коридорах чернівецької телестудії на вулиці братів Руснаків відчувалася напруга. Усім дуже хотілося сподобатися журі. А до його складу входили справжні авторитети у світі вітчизняного шоу-бізу: співак Віктор Павлік, Олена Мозгова, генеральний директор "Хіт FM" Сергій Кузін, стиліст Ольга Струкова та директор лейблу Lavina music Едуард Клім.

– Минулого понеділка ми стартували з Києва, – розповідає Марія Орлова. – Першим пунктом конкурсу був Чернігів, потім – Полтава, Дніпропетровськ, Одеса і нарешті Чернівці. 23 грудня відбудеться конкурс у Києві, і вже в січні на нас очікує найцікавіше – всеукраїнський фінал. Усі конкурсанти житимуть у спеціальному будинку, де і вирішиться, хто ж поїде до Афін.

Голосування відбуватиметься у прямому ефірі за схемою 50 на 50. Тобто врахують висновки і компетентного журі, і телеглядачів.

Сергій Кузін ("Хіт FM"):

– Що не кажіть, а Чернівці "обставили" всіх! Нас дуже вразила професійність багатьох конкурсантів, і вибрати найкращих було нелегко! Нам всім дуже сподобалася команда "Outside", хлопці дуже талановиті, тож, гадаю, що на них ще чекають контракти і прорив у шоу-бізнесі. Як не парадоксально, але вони не стали переможцями. І все через одне слово, яке ненавидять більшість музикантів. Це слово формат. "Outside" – самодостатній і дуже яскравий колектив, у нього вже є мінімум два хіти. Однак такі фестивалі, як "Євробачення", не дуже люблять рок-музику.

Ольга Струкова:

– Зараз ми перебуваємо у дуже цікавій мандрівці. Безумовно, Чернівці нас найбільше потішили – вони найкращі! На прослуховування з’їхалося багато талановитих виконавців. Але, як стиліст, я звертаю увагу на зовнішність, адже це важливо для кожного артиста. Є хлопці і дівчата, які зовсім не мають свого стилю. Тож я намагатимуся змінити у них все – і зачіску, і одяг, і косметику. З нетерпінням очікую цієї роботи, тому що вже перезнайомилася з усіма переможцями. У моїй голові вже кипить робота, і я вже придумала кілька образів.

Журі тримає імена переможців у таємниці

– Для мене не було жодних несподіванок у тому плані, що західний регіон показав себе якнайкраще, – розповідає Олена Мозгова. – Ми всі помітили "Outside", і не здивуюся, що вони прославлятимуть Чернівці, як Руслана і "Океан Ельзи" прославляють Львів. А імена переможців ми не скажемо нізащо, адже програма з Чернівців вийде в ефір на саме Різдво – 7 січня. Тож ми оберігаємо цю таємницю, хоча до того часу "циганська пошта" може рознести імена переможців по всьому місту. Коли ми планували поїздку і вирішували, яке місто буде представляти західний регіон, у мене особисто не було жодних сумнівів. Нам пропонували Львів та Івано-Франківськ, але всі мої друзі, котрі входять до складу журі, погодилися із тим, що обов’язково треба відвідати Буковину. Дякую Чернівцям, що не підвели мене!

Едуард Клім (Lavina):

– У деяких містах були просто жахливі, страхітливі конкурси. Там частина людей, котрі нічого не розуміють у співі, становила до 80-ти відсотків. Вони просто виходили перед нами і витрачали наш час. Натомість у Чернівцях ми не побачили жодного несвідомого обличчя. Ми просиділи на прослуховуванні близько семи годин поспіль, але отримали від цього задоволення. Хлопець, який став одним із двох переможців, – справжня знахідка для нас. Усім відомо, що в Україні проблема з хлопцями, які співають. А цей хлопець настільки справжній, що насмілюся сказати – невдовзі він може яскраво засвітитися на музичному олімпі. Особливо, коли професіонали навчать його ефективно користуватися своїми талантами. Сподіваюся, нашій країні не доведеться червоніти на "Євробаченні", як це іноді буває (вочевидь, йдеться про "Гринджоли" на останньому конкурсі, – ред.) Буде чудово, якщо в Афінах виступить людина із Чернівців.

Віктор Павлік:

– Зараз мені хочеться співати... (співає, – ред.) "Край, мій рідний край, чарівний край Черемоша й Прута..." Чому? Та тому, що він справді найкращий, найпотужніший. Сьогодні у мене виникла надія, що на наступному "Євробаченні" Україну представлятиме людина із Чернівців. Хоча попереду ще відбірний тур у Києві, я вже поставив для себе крапку. Я вже побачив, що наша країна готова до "Євробачення". Тож тепер залишається тільки вірити у перемогу.

Чернівецький переможець упаковує чай у супермаркеті

Членів журі вразив спів чернівчанки Тетяни Юхно, яка прийшла на прослуховування із запаленням легенів. Її голос так зачарував експертів, що замість однієї пісні її попросили виконати п’ять. Журі довго сперечалося, однак переможницею вона все одно не стала. У неї є ще один шанс – якщо поїде на відбірний тур до Києва. Як це зробила одеситка, яка не пройшла відбір в Одесі і спробувала свої сили ще й у Чернівцях. Прийшла на конкурс і жінка з акордеоном, яка працює і живе в Італії, але дуже любить співати. Гурт "Black Jack" приїхав зі Львова тільки тому, що музикантам набридло сидіти у підвалі. "А ще ми дуже хотіли подивитися Чернівці!" Претендентами на перемогу були хлопці з "Претенденс". Вони виконували свою нову пісню "Відлітаю".

Наразі відоме ім’я лишень одного переможця. Це Тарас, який живе в одному із районів Чернівецької області і який зумів шокувати журі не тільки харизмою та ідеальним вокалом, а й своєю маленькою історією. Виявилося, що хлопець упаковує чай у супермаркеті. І коли в нього поцікавилися, від чого він отримує насолоду в житті, він відповів: "Ви собі не уявляєте, яку насолоду я отримую, коли упаковую чай!"

– Він такий самобутній! – сказала потім Олена Мозгова. – Здається, цей хлопець увібрав у себе все класне і своєрідне, що є на Буковині. 
Редактор: admin
17-12-2005, 19:06
Коментарів 0 Переглядів 2 080

Теги -
Через ремонт обладнання низка населених пунктів Залишаться без електрики
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Матч відбувся на стадіоні "Буковина" у Чернівцях


Україна не Ізраїль. Блог Ярослава Волощука
Наївності нашої влади немає меж.
Маленьких Парижів не існує. Блог Юлії Пацаранюк
Минулого місяця довелося провести кілька незабутніх днів у прекрасному Парижі.
ВІДЕО Переглянути все відео


Ми допоможемо тобі створити незабутні Reels, TikTok, подкасти, лекції та будь-який інший формат, який ти забажаєш. І найголовніше - ми створимо атмосферу, яка надихає! 🤩

Голосування за номінантів триває з 1 жовтня до 15 листопада!

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Власний автомобіль не просто функціональна та дорога техніка, а необхідність – те, що приносить комфорт, відчуття стабільності, свободи, самодостатності та мобільності. Однак ставши власником авто кожен бере на себе відповідальність перед іншими учасниками руху.