RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

«Уматурман» розводила кроликів у квартиріЦим простим, на перший погляд, хлопцям належить пісня "Прасковья", яка миттєво стала хітом і змусила дівчат щоразу заливати екрани телевізорів слізьми. Їм же належить пісня з бойовика "Нічна варта", котрий виводить на чисту воду усі сили зла в однойменному блокбастері. Музиканти досі мріють про дружбу із зіркою Голівуда Умою Турман, хоча й самі вже стали зірками.

"Квентін Тарантіно

з нами не сварився"

– Чи правда, що ваша улюблена акторка Ума Турман вже знає пісню про себе і Володьку із Росії?

– Чистісінька правда! Це майже легендарна історія. Все відбувалося на московському кінофестивалі. Микита Михалков представив нас як подарунок Квентіну Тарантіно. Михалков витягнув того на сцену і сказав: "Ось, Квентіне, є у нас така група, яка називається "Уматурман". Вона заспіває спеціально для тебе". І доки ми грали для нього пісню, на екрані позаду транслювалися кадри зі старих радянських фільмів. У них вмонтували епізоди з Умою, і вийшло дуже смішно.

– Ви не ображайтеся, але часом ваша творчість подібна до творчості групи "5NIZZA".

– На той момент, коли з’явилася ця група, ми вже років шість-сім писали пісні. Але між нами справді є деяка подібність.

"Перша пісня була жахливою!"

– Хлопці, а хто ви за спеціальністю?

– Володя закінчив ПТУ №78 у Нижньому Новгороді за спеціальністю електромонтер. Але все почалося після того, коли він вирішив, що написав гарну пісню.У його голові часто виникали якісь чудернацькі ідеї. То він свиней хотів у ванній вирощувати, то кроликів розводити. Усі стомилися цьому дивуватися. Кролики у нього справді були, і встигли засмітити всю квартиру. А потім йому закортіло стригти людей, і він пішов вчитися на перукаря. Коли написав кілька пісень і сказав, що буде займатися тільки цим, ніхто не здивувався. Відтоді минуло багато років, і ми вже непогано почуваємося на сцені.

– Невже слава на вас звалилася несподівано?

– Після того, як накопичилося чимало пісень, Вова не раз намагався переїхати до Москви, намагався продавати свої пісні. Востаннє ми вирішили поїхати вдвох, і поступово це все переросло в групу "Уматурман". Бо якщо згадати першу пісню, вона була просто жахливою! Нам пощастило, що так вистрілили "Прасковья" і ще кілька пісень.

– Зараз ви дуже популярні, чи зможете зберегти свій зірковий статус?

– Насправді ми не маємо такої мети і не знаємо, що таке бути зіркою. Ми хотіли реалізуватися у пісні. Багато років ми сиділи на кухні і співали для себе, гадаючи: "Все ж таки ми талановиті, треба би ще комусь показати!" Сподіваємося, ми тільки на самому початку шляху.

– Вам пощастило бути знайомими із Земфірою. Перетинаєтеся із нею чи вона вже забула про вас?

– Чому? Буквально днями зустрічалися із нею. Такі зустрічі відбуваються дуже рідко: приблизно раз на рік. Однак ми нормально спілкуємося, маємо спільні теми для розмов. У нас напрочуд гарні, теплі стосунки.

– Коли вас вперше впізнали на вулиці?

– Це було після спільного концерту із Земфірою на день народження Вови. Він їхав у метро і якась дівчина сказала: "Я тебе знаю!" Тоді ми не відчули особливого щастя. Просто познайомилися із нею, вона жила неподалік від того місця, де ми знімали квартиру. Досі з нею товаришуємо. У магазинах теж впізнають, навіть іноді знижки роблять.

– Шоу-бізнес не заважає вашому особистому життю?

– Наша справа – гарно виконувати свою роботу, а щодо особистого життя, то ми вирішили для себе не спілкуватися на цю тему. Володька, наприклад, багато чого для себе вирішив. Якось він подумав, що ніколи не буде брехати і відтоді не бреше. Утім не хочемо заявляти, що ми праведні, наче монахи. Звичайно, іноді можемо помилятися, ми ж не роботи.

– Вам не пропонували проїхатися Україною перед минулорічними виборами?

– Пропонували, і не тільки Україною. Але ми в такому разі одразу відмовляємо, тому що ніколи не будемо виступати за людей, яких не знаємо і в яких не віримо.

"Дуже любимо жінок, особливо українських"

– Після концертів вас не дістають фанатки?

– На жаль, все відбувається дуже спокійно: дівчата з відвертими пропозиціями не чіпляються, трусики на сцену не кидають. Словом, нудно. Треба буде якось розвеселитися і самим кинути у зал щось зі свого гардеробу. Ми дуже любимо жінок, особливо гарних. І під час гастролей Україною встигли розгледіти місцеву прекрасну половину. Враження – якнайкращі.

– Чого вам катастрофічно не вистачає у житті?

– Вільного часу. Зате є купа концертів і переїздів.

– А як розважаєтеся?

– Влітку купаємося, взимку розважаємося катанням на сноуборді. Однак ми більше любимо відпочивати у горизонтальному положенні – тобто спати. Тому що морські пригоди іноді призводять до казусів. В одному з міст ми вирішили прогулятися набережною. Там був великий хвилеріз. Ми вирішили пробігтися перед ними, і нас залило водою. Тож перед концертом довелося сушити взуття в туалеті. Тоді ми зрозуміли, що краще перед концертом не пити алкоголю.
Редактор: admin
11-08-2005, 19:55
Коментарів 0 Переглядів 1 799

Теги -

Військовик Іван Ротар, повертаючись з Італії, заплатив прикордонникам, щоб піти воювати за Україну.

Співробітники поліції закликають небайдужих громадян допомогти у пошуках хлопця
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До майстеркласу долучилися заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.