Якщо у вас є рецепти народної медицини, опублікуйте, будь ласка, адже ця проблема турбує багатьох людей". Валентина, м. Чернівці.
Зняти неприємні відчуття печії, що зазвичай супроводжує шлунково-кишкові хвороби, допомагає мінеральна вода, у яку додають чайну ложку відвару золотого вуса (вазон). Також можна приготувати суміш настою звіробою, ромашки і золотого вуса. Для цього потрібно 2 чайні ложки звіробою, 2 чайні ложки ромашки і чайну ложку подрібнених сухих листків золотого вуса. Суміш заливають літром окропу, настоюють 3 години і п’ють по столовій ложці під час печії чи болю в ділянці шлунка протягом тижня.
24-03-2005, 22:02
0
2 247