RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Наркотики робили на очисних спорудах

Віктор ДУДАР

Понад два з половиною кілограми макової соломки нещодавно вилучили правоохоронці в Новоселиці. Наркотики виготовляли у закинутому приміщенні очисних споруд, інформує ЦГЗ УМВС.

Як розповів перший заступник начальника Новоселицького райвідділу УМВС капітан міліції Віктор Думан, двоповерхову будівлю очисних споруд райцентру вже кілька років ніхто не використовував. Тому там шестеро безробітних молодих хлопців віком 26-31 років виготовляли наркотики. Мак завозили із навколишніх сіл. На звичайній м’ясорубці його мололи на соломку, яку тут же розфасовували в пакети (п’ять з яких і було вилучено під час обшуку правоохоронцями). За попередніми даними, троє із затриманих вже встигли побувати за гратами за виготовлення, вживання та зберігання наркотиків. Кілька років тому вони "підсіли" на голку, і дотепер перебувають на обліку в наркодиспансері. Згідно із Кримінальним кодексом України, за цей злочин нарковиробникам загрожує позбавлення волі терміном від двох до п’яти років. 


Загинули, рятуючи півня

На подвір’я господарства в селі Ропча Сторожинецького району впав електричний дріт, на який потрапив півень. Побачивши це, 71-річна бабуся спробувала його врятувати, а натомість її вразило струмом. Дідусь поспішив на допомогу, але сам був смертельно травмований, повідомили в центрі пропаганди УМНС України в Чернівецькій області. 


Під час переслідування загинув працівник ДАІ

Працівник ДАІ загинув о другій годині ночі у вівторок на вулиці Руській. Наряд міліції у складі двох співробітників на службовому автомобілі "ВАЗ-21093" переслідував автомобіль БМВ, що за прикметами рахувався в угоні, під керуванням поки що невстановленої особи.

На одному з відрізків дороги через мокре покриття автомобіль працівників ДАІ занесло, і він вдарився об електричну опору, повідомили в ЦГЗ УМВС.

Водій автомобіля, старшина міліції Мацебурка Павло Васильович, інспектор підрозділу дорожньо-патрульної служби ДАІ Чернівецької області від отриманих тілесних ушкоджень помер, а інший член екіпажу з тілесними ушкодженнями перебуває на лікуванні.

Колегія, керівництво, особовий склад міліцейського відомства краю висловлюють глибокі співчуття сім’ї, близьким та колегам трагічно загиблого і просять жителів міста Чернівців, які, можливо бачили автомобіль БМВ та обставини, за яких сталася пригода, зателефонувати за телефонами "02", або 55-26-02.  



Затримали дев’ять тонн курятини

Майже дев’ять тонн американських курячих стегенець на суму 140 тисяч 560 гривень виявили співробітники Кельменецької митниці на українсько-молдовському кордоні. Водій вантажівки "КамАЗ" з українськими номерами на шаленій швидкості промчався повз митну варту, не відреагувавши на вимоги митників зупинитися. Далі вантажівка виїхала на поле і почала кружляти, але на одному з поворотів автомобіль перекинувся на правий бік. Коли приїхали оперативники, водій втік. Порушником митних правил виявився громадянин України, мешканець Чернівців. 


Через суперечки ламають руки, а через ревнощі – б’ють ножем

За нанесення тілесних ушкоджень у Чернівцях 33-річному мешканцеві села Банилів Вижницького району затримали 30-річного чернівчанина. Працівники Шевченківського РВ УМВС встановили, що суперечка між чоловіками виникла в одному з магазинів на вулиці Головній, і чернівчанин зламав руку опонентові.

До обласної клінічної лікарні Чернівців з переломом ребер госпіталізували 49-річного мешканця села Самушино Заставнівського району. Працівникам міліції Першотравневого райвідділу потерпілий розповів, що тілесних ушкоджень йому завдав 32-річний односельчанин.

А працівники Новоселицького райвідділу міліції затримали 29-річного уродженця села Припруття за нанесення ножового поранення в шию своїй 30-річній дружині. П’яний чоловік вдарив дружину ножем, приревнувавши до запрошеного в гості односельчанина.

Редактор: admin
11-08-2005, 19:59
Коментарів 0 Переглядів 932

Теги -

Військовик Іван Ротар, повертаючись з Італії, заплатив прикордонникам, щоб піти воювати за Україну.

Співробітники поліції закликають небайдужих громадян допомогти у пошуках хлопця
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До майстеркласу долучилися заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.