RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Минулого понеділка в облдержадміністрації відбулося публічне обговорення кандидатур, які будуть пропонуватися Президентові України В. Ющенку для затвердження на посади заступників голови облдержадміністрації та керівників райдержадміністрацій. Губернатор Микола Ткач зачитував кандидатури, а лідери партій з блоку "Наша Україна" та їхні союзники, а також члени обласного Комітету національного порятунку висловлювали свої думки. За словами Миколи Ткача, кадрові пропозиції погоджувалися з народними депутатами, лідерами обласних партійних організацій. Тих, хто погано працюватиме, губернатор обіцяє звільнити через два-три місяці.

Таким чином, на посади заступників голови облдержадміністрації запропоновано:


Перший заступник голови облдержадміністрації – Петро Гасюк,

53 роки, історик за фахом, член Комітету національного порятунку, голова обласної організації партії "Батьківщина", останнім часом був на партійній роботі, у 1996-98 роках – заступник голови облдержадміністрації.

Заступник голови облдержадміністрації – Борис Баглей,

39 років, біолог за фахом, друга вища освіта – Академія державного управління, заступник керівника обласного виборчого штабу В. Ющенка, голова облорганізації Конгресу українських націоналістів. Раніше працював начальником управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, вчився в аспірантурі Академії державного управління.

- Заступник голови облдержадміністрації – Віталій Усик, 49 років, позапартійний (хоча раніше фігурував як член Аграрної партії, – ред.), агроном за фахом, досі працював начальником головного управління сільського господарства облдержадміністрації.

- Заступник голови облдержадміністрації – Михайло Сеничак,

29 років, член Республіканської християнської партії, працював в обласному штабі В. Ющенка, підприємець, раніше працював заступником начальника управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Б. Баглея за губернаторства Т. Бауера.


На посади голів райдержадміністрацій пропонуються:

- Кіцманський район – Микола Подільчук, 48 років, фізик за фахом, позапартійний, керівник районного штабу В. Ющенка, заступник директора Кіцманського аграрного технікуму з навчальної роботи.

- Заставнівський район – Леонід Гольцов, 36 років, юрист за фахом, керівник районного штабу В. Ющенка, член партії "Наша Україна", раніше працював начальником районного центру зайнятості.

- Кельменецький район – Петро Телешман, 49 років, член партії "Солідарність", керівник районного штабу В. Ющенка.

- Глибоцький район – Петро Панчук, 34 роки, фізик за фахом, друга вища освіта – Академія державного управління, член НРУ, керівник районного штабу В. Ющенка, раніше працював на різних посадах у райдерж-адміністрації.

- Сторожинецький район – Лазар Паладій, 58 років, член партії "Солідарність", керівник районного штабу В. Ющенка, закінчив Львівський сільськогосподарський інститут.

- Путильский район – Володимир Луканюк, за фахом інженер-механік, член партії "Солідарність", керівник районного штабу В. Ющенка, помічник народного депутата Г. Манчуленка.

- Герцаївський район – Кіцен Олег, 32 роки, позапартійний, працював у штабі В. Ющенка, закінчив Академію державного управління при Президентові України, працював на різних посадах у Новоселицькій райдержадміністрації.

- Хотинський район – Зіновій Новицький, 54 роки, член Соцпартії, керівник районного виборчого штабу О. Мороза, фахівець сільського господарства.

- Сокирянський район – Петро Препелиця, 53 роки, позапартійний, депутат обласної ради, керівник сільськогосподарського товариства.

- Вижницький район – Сергій Терон, 41 рік, має три вищі освіти, квота партії "Батьківщина", раніше працював заступником голови райдержадміністрації, займався бізнесом.

- Новоселицький район – Тодор Ревега, 53 роки, фахівець сільського господарства, позапартійний.


Водночас висловлювалися й інші думки щодо кадрових пропозицій.


інша думка

Сергій ДАНИЛЮК,

голова обласної організації Молодіжної партії України:

Претендент на посаду голови Сторожинецької райдержадміністрації Лазар Паладій "як міг, так і усувався від роботи на виборах. Коли треба було ставити намети, роздавати газети, він то хворів, то робив ремонт в своїй квартирі. Він підтримує стосунки з усією старою владою району. Ми пропонуємо на цю посаду В. Фестея.


Володимир ДІДУХ,

Керівник обласної організації Християнсько-демократичного союзу:

З приводу призначення на посаду заступника М. Сеничака, розповідав про такий сценарій кадрових призначень М. Ткачу ще місяць тому, і він тепер повністю збігається. "Це призначення – це людина Баглея. І це все – рокіровка пана Баглея. Я не знаю, хто у вашій команді буде вирішувати питання економіки". Щоправда, після цих заяв В. Дідух запропонував інші кандидатури на посади заступників, серед них і себе.


Петро КОБЕВКО,

Довірена особа кандидата

у президенти В. Ющенка:

З приводу призначення С. Терона зазначив, що його внесок у перемогу В. Ющенка – дві тисячі гривень, а так він не працював, а сидів і чекав квоти. А в районі є три сильні фігури, які могли би на цю посаду претендувати – В. Соломко, Б. Гришин-Грищук та Д. Никифоряк, і вони з ним працювати не хочуть, а між собою би вирішили, кому бути головою райдержадміністрації.


Володимир СЕМЕНЮК,

Член ради національно-демократичних партій Хотинського району:

Сьогодні з 11.00 активісти цих партій планують розпочати безстрокове пікетування райдержадміністрації на знак протесту проти призначення на посаду голови РДА З. Новицького. За словами В. Семенюка, рада пропонувала на цю посаду адвоката Миколу Докієна, але до її думки ніхто не дослухався, а призначають людину, яка для перемоги В. Ющенка нічого не робила, і ніхто з місцевих націонал-демократів не знає, що вона робила.

Редактор: admin
17-02-2005, 18:18
Коментарів 0 Переглядів 2 302

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Кожен із нас - президент, кожен – головнокомандувач. Блог Ярослава Волощука
Не можу не поділитися з вами шокуючою новиною, що українці є найрозумніша нація на світі.
Незрівнянний світ Назарієвої краси. Блог Юлії Пацаранюк
Враження від фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси"
ВІДЕО Переглянути все відео

Місцеві щотижня передають на фронт тонни смачної їжі

"Контінентал Фармерз Груп" розширює свої логістичні потужності та розбудовує напрямок залізничної логістики, створивши власний парк вагонів-зерновозів. Компанія вже отримала перші 50 із 250-ти запланованих вагонів-гоперів об’ємом 116 м³.

Не відкладайте турботу про свої зуби на потім! Зверніться до SOLTYS DENTAL STUDIO вже сьогодні, щоб повернути здоров'я своєї ротової порожнини та впевненість у своїй усмішці.

У цій статті ми розглянемо, чому не варто боятися імплантації зубів і чому варто звернутися саме до стоматології Markoclinic в Чернівцях — клініки з бездоганною репутацією та високими стандартами якості.

Від вашого голосу залежить якість і ціна інтернету, ІнАУ пропонує підтримати петицію