RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Чернівецькі політологи, науковці, політики та управлінці оцінюють призначення головою облдержадміністрації Миколи Ткача та перспективи, проблеми і ризики, які можуть супроводжувати роботу нової обласної владної команди.


ІГОР МЕЛЬНИЧУК, політолог, начальник відділу міжнародних відносин ЧНУ:

"Знаю його ділові якості, тому вважаю, що людина з такими якостями буде важливою на будь-якій посаді. Зараз ще важко оцінити ситуацію, з огляду на те, якою буде нова обласна команда. Щодо ризиків, то залишився рік до парламентських виборів, тож треба встигнути заявити про себе".


Ігор БУРКУТ, політолог,

кандидат історичних наук:

"Це призначення оцінюю позитивно. Адже будь-які інші призначення могли викликати протистояння між "Нашою Україною" та БЮТ в області, що небажано за рік до виборів. Що ж до ризиків, то вони можливі за умови, якщо з посад не буде усунуто корумпованих чиновників попереднього режиму. У такому разі з їх боку можливий саботаж. А для досягнення позитиву необхідно об’єднати і тих, хто прагне змін. і тих, хто здатен ці зміни здійснити".

Анатолій КРУГЛАШОВ,

доктор політичних наук, завідувач кафедри політології і соціології ЧНУ:

"Це неординарна постать, нова на державній службі, зі значними інтелектуальними й організаторськими здібностями. М. Ткач є вихідцем з області, значить, пов’язаний з регіоном, що є позитивом. Ризик же у тому, що він не має достатньої підготовки в роботі з державним апаратом, і М. Ткачу не доводилося безпосередньо працювати в системі виконавчої влади".


Степан МЕЛЬНИЧУК,

проректор ЧНУ:

"Дуже високо оцінюю стиль управлінської роботи М. Ткача. Йому неодмінно знадобляться ті людські риси, які йому притаманні. Це вміння вислухати, вміння почути, коли треба – заперечити і непорушно наполягати на своєму. А відмовлятися, мабуть, варто від "наукового романтизму". Адже кожні декілька вільних хвилин Микола Ткач мав формули під рукою. Хоча, можливо, він вже відмовився від цього, але, гадаю, згодом, повернеться до давньої звички". (Сміється, -ред).


Тамара МАРУСИК,

проректор ЧНУ:

"Звичайно, будуть позитивні зрушення, але все залежить від команди М. Ткача. Він – сильна особистість, тому, гадаю, все буде добре. Думаю, він зможе повести адміністрацію так само, як вів університет".


Георгій МАНЧУЛЕНКО,

народний депутат України (фракція "Наша Україна"), голова облорганізації УНП:

"Для мене дещо несподіваним було це призначення. Але час покаже, наскільки воно виправдане. Будемо сподіватися, що ця людина знає реалії життя і політичну ситуацію, і це буде враховано під час підбору кадрів. Гадаю, він усвідомлює, що наша партія має бути гідно представлена в органах влади – і на вищому рівні, і на рівні структурних підрозділів та рядових спеціалістів".


Микола ФЕДОРУК,

чернівецький міський голова

призначення Миколи Ткача головою облдержадміністрації назвав елегантним кадровим рішенням Президента Віктора Ющенка. Він заявив, що міська рада налаштована на співпрацю з новою обласною владною командою щодо розвитку міста і краю, розв’язання проблем чернівчан. Міський голова зазначив, що перші зустрічі в Кабміні та з новим керівником області засвідчили наявність розуміння і підтримки потреб громади міста. Зокрема, йшлося про реалізацію таких важливих для обласного центру проектів, як спорудження другої нитки газопроводу та будівництво другої черги об’їзної дороги.

Редактор: admin
10-02-2005, 19:37
Коментарів 0 Переглядів 2 017

Теги -

Військовик Іван Ротар, повертаючись з Італії, заплатив прикордонникам, щоб піти воювати за Україну.

Співробітники поліції закликають небайдужих громадян допомогти у пошуках хлопця
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До майстеркласу долучилися заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти


«То є мої гори! Я тут ґазда!»  Блог Юлії Пацаранюк
Цього місяця мені довелося побувати у Високих Татрах на території Польщі.
ВІДЕО Переглянути все відео

Владислав Заплітний із сестрою створили місце, де люди можуть почуватися затишно

Одним засобів забезпечення комфорту є кондиціонери з функцією обігріву і охолодження. Ці пристрої не лише охолоджують повітря влітку, але й забезпечують тепло взимку, дозволяючи насолоджуватися ідеальним кліматом в оселі або офісі протягом усього року. Розглянемо, як ці кондиціонери можуть покращити ваше життя

Нещодавно у самому серці Чернівців відкрився новий паб Red Hops! Цей фірмовий заклад від улюбленої крафтової броварні вже став справжнім місцем притяжіння для поціновувачів крафту та гарного настрою. Відкриття пабу супроводжувалося благодійним концертом, на якому виступив відомий гурт "Гуцул Каліпсо". Зібрані кошти, а саме 57150 грн, будуть спрямовані на підтримку тактичної медицини для військових.

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.