RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

футбол

Кубок УЄФА звів Луческу із сином

Найцікавіше протистояння на груповому етапі Кубка УЄФА очікується у групі G, яка звела, зокрема, очолюваний Мірчею Луческу донецький "Шахтар" та "Рапід" (Бухарест), який тренує його син Разван.


Група А: Монако (Франція), Славія (Чехія), Гамбург (Німеччина), ЦСКА (Болгарія), Вікінг (Норвегія).

Група В: Локомотив (Росія), Еспаньол (Іспанія), Палермо (Італія), Брондбю (Данія), Маккабі (Ізраїль).

Група С: Герта (Німеччина), Ланс (Франція), Сампдорія (Італія), Стяуа (Румунія), Хальмштадт (Швеція).

Група D: АЗ (Голландія), Міддлсбро (Англія), "ДНІПРО" (Дніпропетровськ), Грассхоперс (Швейцарія), Літекс (Болгарія).

Група Е: Рома (Італія), Базель (Швейцарія), Црвена Зірка (Сербія), Страсбург (Франція), Тромсе (Норвегія).

Група F: ЦСКА (Росія), Марсель (Франція), Херенвен (Голландія), Левскі (Болгарія), Динамо (Румунія).

Група G: Штутгарт (Німеччина), ПАОК (Греція), "ШАХТАР" (Донецьк), Ренн (Франція), Рапід (Румунія).

Група Н: Бешикташ (Туреччина), Севілья (Іспанія), Болтон (Англія), Зеніт (Росія), Гімараєш (Португалія).


Матчі групового турніру відбудуться: 1 тур – 20 жовтня, 2 тур – 3 листопада, 3 тур – 24 листопада, 4 тур – 30 листопада/1 грудня, 5 тур – 14/15 грудня.

"Шахтар" у 1 турі прийматиме ПАОК, а "Дніпро" – АЗ.


Проти "Буковини" зіграє Бєланов?

Подвійний футбольний десерт дарує чернівчанам до Дня міста ФК "Буковина". Головна команда краю, яка після нічиєї на виїзді з "Факелом" (Івано-Франківськ), йде у турнірній таблиці на 6 місці, у неділю о 14.00 приймає вдома резервістів київського "Динамо", а о 16.30 ветерани "Буковини" зіграють повторний матч фіналу Кубка України проти колег з одеського "Чорноморця".

У першому поєдинку буковинські ветерани несподівано перемогли в Одесі з рахунком 2:0 (Валерій Королянчук, 8, Віктор Мглинець, 60). Очікується, що допомогти відігратися одеситам спробує низка зіркових ветеранів "Чорноморця" на чолі з володарем "Золотого м’яча-86" Ігорем Бєлановим!

Кубок – ресторану

У фіналі Кубка Чернівецької міської федерації футболу, який відбувся на стадіоні ДЮСШ №2, команда ресторану "Ренесанс" перемогла "Освіту-ДЮСШ №2" – 2:1 (Іван Антонюк, 50, Іван Іванюк, 90, Євген Бондар, 90+2 п.). 


волейбол

У вищій лізі стартували вдало

З двох перемог розпочала свої виступи у вищій лізі чемпіонату України чоловіча команда "Будівельник-Динамо". У першому турі вона у рідних стінах не залишила жодних шансів на успіх гостям з Борисполя – 3:0, 3:1.

Наступних вихідних чернівчани приймають вдома "Локомотив-2-СКІФ" (Харків). Початок ігор: субота – о 17.00, неділя – о 10.30. 


сільські ігри України

Подвійні "удари" Лабовського та Іліки

Подвійний успіх святкували у фіналі Всеукраїнських сільських ігор чернівецький бігун Микола Лабовський та сторожинецький гирьовик Олег Іліка. Микола впевнено виграв дві кросові дистанції – 1 км та 3 км. А Олег переміг у довгому циклі (гиря 24 кг) у своїй категорії з новим рекордом України – 122 підйоми. У цій же номінації кіцманчанин Олександр Цегельник був третім – 105 підйомів. Серед наших бігунів відзначився також Сергій Дуган, який у міжгалузевих змаганнях посів 2 та 3 місця на дистанціях 3 км та 1 км.

У велоспорті на шосе "срібло" у гонці-критеріумі виборов Михайло Іванчук. 


до ювілею ЧНУ

Переможцям – Кубок Ректора

Низкою змагань відзначив 130-річчя рідного вузу очолюваний Миколою Осадцем футбольний клуб "Університет".

Найбільш резонансним став товариський поєдинок між збірними ЧНУ та Сучавського університету, в якому перемогу з рахунком 4:2 святкували господарі поля. У нас відзначилися Вадим Куті, Сергій Рудік та двічі Віталій Ткачук, а також голкіпер Вадим Джура, який відбив два пенальті.

У фіналі турніру серед першокурсників географічний факультет здолав з рахунком 3:1 педагогів.

Кубок Ректора серед збірних команд факультетів у фіналі розіграли факультет комп’ютерних наук та педагогічний факультет (ІІІ) – 2:4.

У фіналі Кубка Ректора серед професорсько-викладацького складу ЧНУ представники економічного факультету взяли гору над фахівцями з прикладної математики – 4:0. 

Редактор: admin
6-10-2005, 20:00
Коментарів 0 Переглядів 1 649

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.