RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

легка атлетика

Лабовський підтвердив клас

Переможцем відкритої першості Чернівців з легкоатлетичного кросу в елітній номінації, як і очікувалося, став студент ЧНУ Микола Лабовський (на фото). Друге та третє місця на дистанції 4 км посіли ще один динамівець Віталій Дмитрюк та студент ЧНУ Сергій Дуган.

Серед юніорів найсильнішим був Ярослав Галан (ДЮСШ сиріт), серед юнаків – Сергій Вашурін, а серед представниць прекрасної половини – Оксана Точенюк.


Настільний теніс

Наші підкорили "Кубок Карпат"

Найбагатший врожай медалей на міжнародному турнірі "Кубок Карпат" в Івано-Франківську зібрали представники Буковини, на рахунку яких два "золота", "срібло" і "бронза".

У найпрестижнішій дорослій номінації третім призером став студент Буковинського державного медичного університету Олександр Арійчук (на фото). У вирішальній частині він програв перший двобій чемпіону України серед юнаків киянину Павлу Скоку, а потім по втішній сітці досяг максимального результату.

У фіналі серед юнаків 1989 р.н. і молодших чернівчанин Петро Софранюк переміг іншого вихованця Володимира Лобунова – Сергія Бучацького з Лужан. Серед дівчат тут кращою була Валерія Степановська з чернівецької ДЮСШ №2.


Кубок області присвятять пам’яті Добрянського

У фіналі Кубка області з міні-футболу на призи "МБ" та ТМ "Фокстрот", як ми вже повідомляли, "Черемош" за пенальті здолав "Університет" – 3:0 (осн. час. – 2:2). У матчі за ІІІ місце команда ГТК "Буковина" перемогла "Дністер" (Хотин) – 8:7.

Надалі Кубок перейде під патронат міської федерації футболу і буде присвячений пам’яті Михайла Добрянського, який, як відомо, помер, граючи за команду готельно-туристичного комплексу "Буковина".


навколо м’яча

Шева випереджає графік одужання

Капітан збірної України Андрій Шевченко одужує швидше, ніж планували лікарі. Роберто Бурсатті, один з хірургів, які оперували Андрія, запевняє: "Місце перелому зростеться бездоганно, і на обличчі Андрія не видно буде жодного сліду від нашої операції, адже ми працювали через порожнину рота. Під час операції Андрію було поставлено дві найтонші фіксуючі пластинки з титану, ми вправили всі кості на місце й гарантовано закріпили так, як треба".

Можливо, що Шева зможе грати вже наступного уїк-енду, але поки що у захисному шоломі.


Блохін пішов у відставку через політику

Народний депутат України Олег Блохін подав у відставку з посади головного тренера національної збірної України з футболу, про що він заявив учора на засіданні парламенту:

– З болем у серці передаю естафету керівництва команди, в якій все моє життя і моє бажання служити Батьківщині.

Блохін передав цю заяву і в комітет ВР з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи ВР України. Учора його відставку прийняв виконком Федерації футболу України. Хто готуватиме збірну до наступного матчу, який вона має зіграти у Києві 29 березня проти збірної Данії, наразі невідомо.

Нагадаємо, що конфлікт виник після того, як голова парламенту В. Литвин подав судовий позов на депутатів-сумісників, серед яких був і Блохін. 


Запрошуються охочі змагатися безкоштовно

Охочих взяти участь у чемпіонаті Чернівців з футболу запрошують 21 березня, у понеділок, о 14.00 до обласної федерації футболу (вул. Українська, 39) на засідання суддівської колегії. Організаційні витрати бере на себе міська федерація футболу. Довідки за телефоном 52-31-35. n

Ющенко підписав футбольний указ

Учора Президент України Віктор Ющенко підписав указ "Про негайні заходи з підготовки й проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року".

– Мені здається, що організація Євро-2012 дасть унікальний шанс й Україні, і Польщі продемонструвати єдність у прагненнях до європейських цінностей, – заявив Ющенко.

Редактор: admin
17-03-2005, 15:58
Коментарів 0 Переглядів 1 893

Теги -
На фронті Олександр Савчук був головним сержантом батареї артилерійського дивізіону

Збиратимуть кошти на ЗСУ та підтримуватимуть родини військових

Боєць вважався зниклим безвісти із 21 серпня
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Кожен із нас - президент, кожен – головнокомандувач. Блог Ярослава Волощука
Не можу не поділитися з вами шокуючою новиною, що українці є найрозумніша нація на світі.
Незрівнянний світ Назарієвої краси. Блог Юлії Пацаранюк
Враження від фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси"
ВІДЕО Переглянути все відео

Місцеві щотижня передають на фронт тонни смачної їжі

"Контінентал Фармерз Груп" розширює свої логістичні потужності та розбудовує напрямок залізничної логістики, створивши власний парк вагонів-зерновозів. Компанія вже отримала перші 50 із 250-ти запланованих вагонів-гоперів об’ємом 116 м³.

Не відкладайте турботу про свої зуби на потім! Зверніться до SOLTYS DENTAL STUDIO вже сьогодні, щоб повернути здоров'я своєї ротової порожнини та впевненість у своїй усмішці.

У цій статті ми розглянемо, чому не варто боятися імплантації зубів і чому варто звернутися саме до стоматології Markoclinic в Чернівцях — клініки з бездоганною репутацією та високими стандартами якості.

Від вашого голосу залежить якість і ціна інтернету, ІнАУ пропонує підтримати петицію