RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

У передмісті Мілана заарештували... Шевченка

Минулої суботи ввечері у передмісті Мілана (Корнаредо) карабінери заарештували Андрія Шевченка. Українця звинуватили у перевищенні швидкості й керуванні мотоциклом у нетверезому стані. Проте футбольні вболівальники можуть бути спокійні: заарештованого і відомого футболіста поєднують лише однакові ім’я і прізвище. Порушник на чотири роки старший від кращого футболіста Європи і він не є футболістом, повідомляє champion.com.ua.

Міланська поліція, звісно, теж здивувалася цілковитому збігу імені, прізвища й національності заарештованого. Ніч 30-річний Андрій Шевченко провів у компанії двох затриманих громадян Молдови.


"Мілан" виграв і без Шеви

За відсутності травмованого лідера атак Андрія Шевченка перемогти у принциповому 259 міланському дербі "Мілану" допомогла... фортуна. За 16 хвилин до завершення умовно виїзного поєдинку проти "Інтера", який мав деяку перевагу, після удару моторного Гаттузо м’яч "знайшов" на шляху до воріт ногу Кака і, змінивши напрям польоту, опинився у сітці. Цей гол виявився єдиним і зберіг "Мілану" лідерство (за додатковими показниками) у чемпіонаті Італії. Співлідер із 57 очками "Ювентус" у 26 турі впевнено переміг дома "Сієну" – 3:0 (Дель П’єро, 35, 63 п., Емерсон, 50). Далі у турнірній таблиці розташувалися "Сампдорія" (44 очки), "Інтер" (43), "Удінезе" і "Палермо" (по 42).


Ісінбаєва на очах у Бубки штурмувала "чоловічу" висоту

Три міжнародні старти – три рекорди світу. Так розпочала новий сезон стрибунка з жердиною з Росії Олена Ісінбаєва.

Спершу 22-річна росіянка на міжнародних змаганнях "Зірки жердини" у Донецьку підняла рекордну планку до 4 м 87 см, через декілька днів у Бірмінгемі (Англія) стрибнула на 4 м 88 см, а в суботу на змаганнях Meeting Gaz de France du Pas de Calais взяла висоту 4 м 89 см. У Франції Олена на очах у легендарного українського стрибуна з жердиною Сергія Бубки штурмувала і "чоловічу" висоту – 5 м 05 см. Поки що – безрезультатно.


волейбол

Чернівецькі команди надалі претендують на вихід до вищої ліги

Чоловіча та жіноча команди "Будівельник-Динамо" (Чернівці) увійшли до плей-оф першолігової першості України, де продовжать боротьбу за підвищення у класі.

У жіночих змаганнях, в яких беруть участь 8 команд, наші дівчата посіли друге місце у групі А, але до наступного раунду увійшли з такою ж кількістю "золотих" очок (6), як і переможець "Хімік" (Южне), з яким підопічні Петра Раци обмінялися 2х2 перемоги. Їхніми суперницями будуть ЗДУ (Запоріжжя) – 8 "золотих" очок та МСДЮШОР (Дніпропетровськ) – 4 очки.

У чоловічій першості на першому етапі змагалися 18 команд. Чернівчани так само посіли друге місце, але у групі Б. Боротьбу підопічні Михайла Туркули та Серафіма Синицького продовжать із 10 "золотими" очками, оскільки програли дві зустрічі іншому суперфіналістові – "Факелу-НТУНГ" (Івано-Франківськ), який, відповідно, має в активі максимальних 12 очок. З нашої групи до суперчетвірки увійшли також "Динамо" (Житомир) – 8 очок та СК ВПС "Вінниця" – 6 очок, а з групи А – "Юніон" (Сніжне) – 12 очок, "Маркохім-2" (Маріуполь) – 9 очок, "Локомотив-2" (Дніпропетровськ) – 8 очок та "Овідій-Технолог" (Овідіополь) – 7 очок.

У жінок перший з двох суперфінальних турів відбудеться 17-20 березня в Южному, а у чоловіків – 16-20 березня у Сніжному. n

У Чернівцях гостює студентська "вишка"

У залі "Будівельник" цими днями гостює третій тур вищолігової першості України серед жіночих студентських команд, в якій буковинський волейбол представляє збірна Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

Наразі наші земляки, попри невиїзд через фінансові проблеми до Полтави, йдуть третіми у підгрупі А. У домашньому турі чернівчанки програли 0:3 команді Київського національного аграрного університету та записали до свого активу технічну перемогу над Київським політехнічним інститутом, який не відрядив своїх волейболісток до столиці Буковини. Сьогодні чернівецька команда, як повідомив тренер Степан ЗАВ’ЯЛЕЦЬ, зіграє з Вінницьким державним педагогічним університетом.


футзал

Далі не пройшли...

У зональних змаганнях першої студентської першості України з футзалу базована на ЧТЕІ КНТЕУ команда Буковини посіла 4 місце у своїй групі, пропустивши вперед збірні, укомплектовані переважно гравцями футзальних команд вищої ліги. В активі буковинців – перемоги над Івано-Франківською (6:4) та Хмельницькою областями (3:0). Найрезультативнішим у нас був Олександр Діденко (4 голи).

Редактор: admin
1-03-2005, 20:24
Коментарів 0 Переглядів 1 652

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Якщо йтимуть теплі дощі, він для любителів тихого полювання буде вдалим


«Це якесь варварство!» Блог Галини Олійник
У центрі міста майже ніде сховатися від сонця
Сподіваємося на краще, але готуймося до гіршого. Блог Ярослава Волощука
На третьому році повномасштабної війни ми знову і знову повертаємось до теми дефіциту електроенергії.
ВІДЕО Переглянути все відео

Теніс - це не просто спорт, це мистецтво, яке об'єднує гравців і вболівальників з усього світу. Його популярність зростає завдяки видатним зіркам, які своїми досягненнями та майстерністю вписали свої імена в історію. Давайте познайомимося з деякими з них.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.

Не так давно в самому серці Чернівців відчинив двері сучасний Центр естетичної медицини “KARDI’“, де буковинці й гості міста можуть скористатися цілим спектром доглядових процедур і отримати якісне лікування. Які ж послуги там можна отримати і чим особливий заклад — далі.