Ініціатором незвичайної для Великобританії технології став 36-річний фермер Енді Джонсон з містечка Олдхерст поблизу Кембріджа. Він завіз на свою ферму вісім нільських крокодилів , щоби вирощувати їх для отримання м’яса.
Бюрократичної тяганини не виникло – ініціативу фермера було схвалено місцевою муніципальною радою. "Ми дали фермі "зелене світло". Головне – щоби тварини утримувалися під наглядом, не становили небезпеки для людей, а на випадок їх втечі був задіяний спеціальний план перехоплення", – наголосили чиновники.
Тим часом, з наймом персоналу для ферми виникли складнощі. "Це важко, оскільки є проблеми зі страхуванням співробітників", – зізнався Джонсон.
"Крокодиляче м’ясо – велика рідкість на ринку, але, гадаю, попит на нього зростатиме", – каже він.