Авто | Нерухомість |
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Радіо | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Більшості з нас сама ідея виїзду на пікнік без замаринованого м’яса видаватиметься безглуздою. Але це лише на перший погляд. Поїздка на природу, під час якої ви не обтяжуєте себе розведенням вогню, має свої переваги. Почнемо з того, що є місця, де вогонь просто не дозволять палити. Це, насамперед , міські парки. А ще – Чернівецький музей народної архітектури та побуту. Там є всі умови для гарного пікніка: чудові галявини, столи й лавки, дивовижні краєвиди, тиша і навіть етнічний антураж. Але з вогнем туди – зась.
Спробуйте приготувати частування для відпочинку на природі заздалегідь, і ви переконаєтеся, що і без шашликів та іншого барбекю це може бути дуже смачно. Ми пропонуємо рецепти страв, які легко транспортувати, подавати порціями, які смакують холодними і не псуються швидко.
Тортійя з солодким перцем
900 г картоплі, 1 ст. л. оливкової олії, 1 великий червоний перець, 1 великий зелений або жовтий перець, 3 ст. л. нарізаної петрушки, 6 яєць, 5 ст. л. вершків або сметани.


Почищену картоплю зварити до напівготовності, злити воду. Нагріти олію в сковорідці і підсмажити нарізаний кубиками перець, додати до нього петрушку. Нагріти духовку до 210°. Змастити олією високу квадратну форму для пирога зі стороною 23 см. Викласти шарами картоплю і перець у форму і поставити в гарячу духовку на 10-15 хвилин. Дістати, дати трохи охолонути. Збити яйця з вершками, приправити сіллю та чорним перцем, залити запечені овочі. Знову поставити форму в духовку і запекти до золотистого кольору. Залишити у формі до вистигання, а відтак порізати квадратними шматками.
Пиріг із сиром фета
25 г масла, 1 ст. л. оливкової олії, 3 великі цибулини, 1 ст. л. свіжого чебрецю, лист готового листкового тіста, 100 г сиру фета, порізаного кубиками, свіжі помідори, листя салату.


Нагріти духовку до 200°. У сковорідці нагріти вершкове масло та олію, покласти нарізану кружальцями цибулю і тушкувати на маленькому вогні 10-15 хвилин. Додати чебрець і посипати меленим чорним або білим перцем. Розкласти тісто на деко і викласти на нього цибулю. Сир розкласти поверх цибулі і поставити на верхню поличку духовки на 20 хвилин, щоби тісто піднялося, і пиріг набув золотистого відтінку. Подавати з помідорами і салатом.
Картопляний салат із сосисками
10 невеликих сосисок, 500 г картоплі, 100 г маринованих огірків, 3 ст. л. нарізаної зеленої цибулі, 1 ст. л. зернистої гірчиці, 1 ст. л. винного оцту, 3 ст. л. оливкової олії.


Зварити картоплю "в мундирах", почистити, нарізати півкругами. Сосиски зварити, почистити і нарізати кружальцями. Так само нарізати огірки. В окремій посудині приготувати заправку, змішавши і збивши гірчицю, зелень, оцет, олію. Заправити салат і добре перемішати.
Сирні яйця
по-шотландськи
500 г картопляного пюре, 150 г тертого сиру чеддер, 4 зварені яйця, 1 сире збите яйце, 50 г дрібних хлібних крихт, сіль і перець.


Збити картопляне пюре із сиром і приправити сіллю та перцем. Розділити суміш на 4 частини і обліпити нею кожне яйце. Занурювати яйця у збите яйце, а потім у хлібні крихти. Нагріти олію для фритюру і обсмажити яйця упродовж 5 хвилин до золотистої скоринки. Обсушити на кухонних рушниках.
Холодний пиріг із капусти з беконом
1 голівка червоної капусти, 0,5 голівки білої капусти, 100 г бекону, 1 цибулина,
1 ст. л. вершкового масла.


Капусту розібрати на листки. У широкій каструлі нагріти воду, трохи посолити. Коли закипить, занурити листки спочатку білої капусти і поварити 5 хвилин, потім – червоної (варити 8 хвилин). Перекласти в холодну воду. Відібрати 12 найбільших листків червоної капусти. Вирізати товсту частину, але так, щоб не порушити цілісність листка. Трохи відбити листки, відкласти. Решту капусти – і червоної, і білої – порізати дуже тонкою соломкою. Бекон – невеликими кубиками. Цибулю – тонкими напівкружальцями. Обсмажити бекон і цибулю на сковорідці, змішати із нашаткованою капустою. У форму з високими бортиками, змащену маслом, викласти цілі листки капусти так, щоб не було щілин і були закриті бортики. Викласти начинку і накрити рештою листків. Накрити тарілкою відповідного розміру, притиснути і злити рідину. Поставити під гнітом у холодильник на 2 години.

Автор: admin

Рейтинг:
(голосів: 1)
6-05-2006, 16:20
Коментарів 0 Переглядів 1790

Теги -
«Червона» зона на Буковині почне діяти з 1 березня
В уряді офіційно оголосили про внесення Чернівецької області до "червоної" зони карантинних обмежень.
Смертельна ДТП під Чернівцями: водій легковика посеред ночі збив велосипедиста
24-річний водій автомобіля Ford Focus збив на смерть велосипедиста, особу якого встановлюють правоохоронці
Новий сумний ковід-рекорд на Буковині: за день хворобу виявили у 670 людей
Стало відомо, скільки нових ковід-випадків зафіксували сьогодні в Чернівецькій області
Популярне Коментують
• Новини партнерів












Не кажи гоп... Блог Ярослава Волощука
Ох і полюбляють наші політики похвалитися тим, чого ще немає
Заасфальтували, а потім розкопали. Блог Надії Будної
У Чернівцях здавна існує проблема
загрузка...
Ритуальні послуги у Чернівцях. Що робити і куди звертатися, коли вас спіткало горе?*

Стикнулися із болючою втратою близької людини? Зверніться у ритуальне бюро "Чорний тюльпан".
«АТБ»  для тебе: чому покупки в магазинах найбільшої української мережі завжди вигідні*

Вартість будь-якого товару в магазинах "АТБ" нижча за середньоринкову на 10–15%, а постійні акції ("Товар тижня", "Товар дня" тощо) дозволяють економити на покупках до 40–50%.
Як підготуватися до ЗНО з англійської мови якісно та вчасно? Як батьки можуть допомогти своїм дітям?*

Підготовка до ЗНО з англійської мови має бути послідовною і систематичною.
Сонячні кіловати посеред обійстя: реалізація сонячного проєкту у с. Топорівці*

Сонячну електростанцію потужністю 36,72 кВт ввели в експлуатацію у грудні 2020 року.
Медичний центр Altero: у вас завжди є вибір!*

Чуйність, розуміння, чесність та право вибору пацієнта – філософія Altero.
Чи потрібно заїздити на СТО взимку? У Шинному центрі "ReZinka" розповіли про причини ДТП і як їм запобігти!*

Як же вберегтися від ДТП та від чого залежить справність автомобіля у зимовий період, розповіли фахівці шинного центру ReZinka.
Нові магазини та нові можливості: цьогоріч «АТБ»  дивуватиме мешканців Буковини*

Наразі маємо нові можливості та чекаємо від "АТБ" приємних новин.
Набридло жити у багатоповерхівці? Приватні будинки і дуплекси за Чернівцями чекають на своїх власників!*

До початку будівництва ви маєте можливість придбати помешкання мрії за акційною вартістю.